Čazmatrans Vukovar – razno

Autor Tomek, Listopad 22, 2008, 11:27:46

sniff

531 bi trebala ići ovdje, unatoč BJ regama

mate

Upravo to, novost ex. Blaguss - u petak kao bus2 išla u 14.30 za SB i VU

Inkognito

https://press032.com/gospodo-gdje-su-niskopodni-autobusi-koji-se-koriste-u-gradskom-prijevozu/?brid=X6ISGN_EokVlhIHJQSFZOg

Zanimljivo štivo, neki dan na izletu u Vukovaru kad ono hop tourliner im vozi gradsku liniju, neki dan cityliner.
Jel stanje u ČZM Vu toliko alarmantno da stvarno nemajaju kako voziti grad ?
Ocito vodstvo te firme je u rasulu, imao sam prilike u Rimu gledati dvojicu njihovih vozaca koji su se na tako odvratan nacin svadali ispred ostalih kolega da je to bilo toliko jadno, iako im to nije prvi puta da se njihovi vozaci svadaju u javnosti na takav nacin.
Ocito je u firmi dosao period bezvladja, s par njihovih vozaca sam pricao u Rimu, po onome sto sam cuo u toj firmi ima posla ne za inspektorat rada samo nego i za prometnu inspekciju, koju ce netko nazvati nadam se uskoro jer stvarno toliko nisko su poceli raditi, ali ok nakon odlaska gospodina Marina ocito firma nije ista pocela je strmoglavo ponirati, koliko cujem od tih istih vozaca u Rimu koji su bili, lik koji je dosao na mjesto bivseg sefa desava se da se zaboravi grupa najaviti i osigurati im autobus ili se lokacija polaska kriva stavi.
A ovo sto rade s gradskim prijevozom u Vukovaru, gospodo zasto ste se prijavili ako niste u stanju izvrsiti obecano ?
Razmisljanje im je samo za danas, njihovo razmisljanje ocito nije u stanju dobaciti do sutra...
Cast vozacima, koje se pljuje po komentarima ove vijesti, ali budimo realni gospodu i kancelariji boli ona stvar za vozace, a sve te uvrede, frustracije putnika se lomi na vozacu i onda kazu da su im vozaci bezobrazni, pa mislim da bi se trebali zapitati tko je odgovoran za ovakve stvari ...