Čazmatrans Vukovar – razno

Autor Tomek, Listopad 22, 2008, 11:27:46

tomo

Citat: M.A.N. boy  u Travanj 24, 2010, 03:12:04
sto se tice onog  crnog neoplana starlinera sa ljubicastim sjedalima,malo sam pregledo po forumu i naletim na ovaj link radi se o nekoj turističkoj firmi i oni obavljaju prijevoz putnika u takvim busevima kao sto je taj neoplan, pod tim mislim na shemu bojanja , crni bus sa svijetlo ljubičastom crtom i ljubicastim sjedalima identičan je ovome u čzt vu, pa sam mislio jel netko zna jel mozda nabavljen od njih.Jer nema puno buseva obojanih u crno a ova firma ima sve buseve obojane u tu shemu.
http://www.nussbaum-reisen.de/unternehmen/a-n-2200.html

Vrlo lako moguće.... Shema im je preodlična, a na toj stranici po prvi puta sam vidio i Cityliner II/3

Tomek

Da, naravno da je ex Nussbaum, ali nije jedini u Hrvatskoj, pogledajte temu od VTV Pavlića, on ima isto jedan Starliner troosovinac ex Nussbaum, ista shema kao ovaj Čazmin.

steyr1985

M.A.N. boy

neznam jel neko sta cuo al ja vec jedno duze vrijeme nisam vidio tamove 260 A 116 na cesti a ima ih u čzt vu  bar 4-5 komada.da ih nisu mozda rashodovali?

vubus

Tih TAM-ova nema od kako su stigla ova zadnja 4 busa u čzt vukovar. a nisam ih vidio ni u garazi čzt-a vjerojatno su rashodovani!

M.A.N. boy

jucer sam ja prolazio pored garaze njihove kad sam se vracao iz vinkovaca i stvarno u garazi gdje su stajali ona 2 rashodovana autotrolejova mercedeas 0318 mislim i jos neki tamovi koji su vec ranije rashodovani,sve je prazno znaci njih su vjerojatno u otpad, a sad sto se tice ova 4 neznam sta je s njima al sam vidio jednog u garazi bio je bez poklopca motora na kraju garaze kolko sam vidio ne fale mu drugi dijelovi.al lako moguce da su rashodovani,također ne vidim ni sanose S 413 i S 415.ako su mozda preseljeni u neki drugi grad neka kolege jave

M.A.N. boy

evo kako izgleda vozni red za čzt vu gradske linije (košta 1 kn) inace to su 2 vozna reda stari i novi,u biti isti su polasci samo su promijenili sliku na prednjoj strani.gornji je starija verzija na njemu je neoplan centroliner VU-774-BA, a na donjem MAN  lion's classic OS-438-GC (vidi se pročitat sa papira izbliza) inace vozni  red je crno bijeli pa su i  slike crno bijele nije do skenera.

Uploaded with ImageShack.us

M.A.N. boy

dobra vijest čini se da tamovi i sanosi jos nsu otpisani bar neki,danas viđeni ( i slikan al sliku cu stavit pod temu slike) TAM  260 A 116 P ex AUTOTROLEJ gb 546 ( danas vozio relaciju vukovar - vinkovci) i SANOS S 415  ( VU-660-L ) nemogu potvrdit dal je imao tu talicu da je nisu promijenili al bio je taj bus jer je jedan jedini takav u čzt vukovar,a vidio sam ga iz daljine.

vubus

Svaka čast M.A.N. boy! Toliko novih dobrih slika, a i dobrih informacija o čzt-u vukovar si nam dao. Svaka čast samo nastavi!

tomo

Večeras na liniji (veza Ilok)Vukovar - Split najprekrasnija 215HD koju sam ja do sada vidio VU -172 - AZ....  Mislio ju slikatili i (iako su mi noćne katastrofa) u 22:45h ili nešto snimiti, ali proletjela je kao metak iz parka Lenije umjesto sa mosta.... Iako obožavam ovaj bus, ali ta linija bi možda mogla zaslužiti (osim pokoje reklame-odnosi se na reklamu te brze linije preko BiH)  i neki noviji bus...

tomo

Setra S 309 HD večeras na liniji Vukovar - Split ( polupuna)

vubus

Ponovno će biti zapošljavanja u čzt-u Vukovar pošto starije kolege odlaze u zasluženu mirovinu. E sad ono što mene zanima: Kako se zaposliti u čzt-u Vukovar i kako uopće saznati da će primati nove vozače?

patrick

Zanima me vrijedi li karta od čazmatrans nove za čazmatrans vukovar? Unaprijed hvala na odgovoru...

mate

Citat: patrick  u Rujan 12, 2010, 22:47:34
Zanima me vrijedi li karta od čazmatrans nove za čazmatrans vukovar? Unaprijed hvala na odgovoru...

Mislim da vrijedi, pr. povratne karte Sl.Brod - Zagreb - Sl.Brod, vrijede i za ČTR i za ČTR Vu, tako ako pr. odes do Zagreba s ČTRom, a vracas se nazad s ČTR VU karta se priznaje bez ikakvih problema

tomo

Citat: mate  u Rujan 12, 2010, 22:50:39
Citat: patrick  u Rujan 12, 2010, 22:47:34

Mislim da vrijedi, pr. povratne karte Sl.Brod - Zagreb - Sl.Brod, vrijede i za ČTR i za ČTR Vu, tako ako pr. odes do Zagreba s ČTRom, a vracas se nazad s ČTR VU karta se priznaje bez ikakvih problema

Tako je... Znam iz osobnog iskustva kad sam išao jutarnjim u 6.00h za Sl.Brod (ČZT Vukovar, linija Vukovar - Zagreb u 05:30h), a vraćao se natrag ČZT Novom koji je oko 14:30h u Slavonskom Brodu na liniji Zagreb - Vukovar