Izgled foruma

Autor Tomek, Siječanj 12, 2010, 02:04:22

smogovci.bbb2

Meni se i sporo učitava/otvara ???
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

gorgoroth

Imeni strašno sporo otvara, i tako u intervalima, krene, pa stane

Frik85

I kod mene je kod 72966

421

U gornjem lijevom kutu piše: 72966; ?>, štogod to značilo.
U pokušaju citiranja, u gornjem  piše "Učitava se", ali bez vidljivog rezultata.
U pokušaju korištenja opcije "pregled" > Otvaranje pregleda... traje beskonačno i bez vidljivog rezultata.
Ima li legendarnog Prljavog bluzera da to riješi?

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

netko

Nije izgled foruma, ali nešto poprilično iritantno što me odvraća od foruma.

Svaki klik reklama za "Getbuybus".
Može li se ona ikako anulirati.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

pehar_11

#185
U gornjem desnom kutu oglasa ima mala "i" ikona, klikni na nju > "Zašto ovaj oglas?" > "Oglas sam vidio više puta" ili "Prijavi oglas" kao kupio ili slično pa će nestat na par tjedana. Meni tako radi, probaj.

gorgoroth

Odlično, i meni se na glavu popeo  thumbs

Shole

Poštovani forumaši,
sezona je završila, počeo je listopad i u skladu s tim uvodimo neke promjene za strane prijevoznike. Budući da su fotke njihovih prijevoznika počele zauzimati određen dio u memoriji foruma, a same po sebi nisu vezane za glavne teme našeg foruma, ograničavamo njihov broj. Odsad će broj fotki stranih prijevoznika biti ograničen na 10 po državi po mjesecu. Dakle, 10 fotki njemačkih prijevoznika ili 10 fotki nizozemskih prijevoznika bit će maksimum tijekom jednog mjeseca. Ograničenje se ne primjenjuje na države ex-YU, a uglavnom se odnosi na fotke iz Hrvatske. Primjerice, ako neki vozač iz inozemstva bude želio predstaviti fotke s radnog mjesta, možemo napraviti iznimku, no odlučivat ćemo po pojedinačnom slučaju. Ova se izmjena donosi uzimajući u obzir izgled cjelokupnog foruma i stupa na snagu odmah.

Lp

Osoblje

gorgoroth

Niste mogli idiotskije pravilo izmisliti, nema te mjesecima i onda s ovakvom provalom dođeš, a moderator,
To ograničenje je za člana ili uopće...ajme ne mogu se prestati smijati, umjesto da ste sretni da vam je forum živ vi ga na sve moguće načine želite umrtviti

pehar_11

#189
Začudila me objava, ne kužim prioritete. Mislim da bi bilo puno pametnije da se fotoalbumi Zagreba, Splita i Rijeka ograniče/zaključaju. Sve garažne brojeve imamo na tisuće puta, svaki dan 5 novih slika. Pogledajte samo malo koliko istih slika (istih garažnih brojeva i lokacija) ima u fotoalbumima 3 najveća grada. Umjesto da se stavlja nešto posebno, ispada kao da se ono najbitnije postepeno gasi i ograničava. Slike prijevoznika su jedinstvene, sve ostalo iz domene javnog prijevoza je samo copy-paste istih stvari. I ruku na srce, forum više nije kao što je bio prije. Zašto, nemam pojma.

lussin

Kvantiteta nikad neće biti ispred kvalitete. Od mene toliko

Paško

#191
Citat: gorgoroth  u Listopad 02, 2024, 20:50:55nema te mjesecima i onda s ovakvom provalom dođeš, a moderator,

Nije Shole ništa kriv. Da prekinem ovu liniju razmišljanja, nije on ništa sam smislio. Štoviše, ja sam napisao tekst objave, nakon konzultacije s drugim moderatorima. Ograničenje vrijedi za sve, pa i za nas. Naravno, i promjene su moguće ako uvidimo da su potrebne.

Citat: gorgoroth  u Listopad 02, 2024, 20:50:55umjesto da ste sretni da vam je forum živ vi ga na sve moguće načine želite umrtviti

Nije forum živ ni blizu kao nekad, nažalost. Teme u kojima je tvojih deset objava zaredom nisu "žive" teme. Kad se već osjećaš prozvanim, više sam ti puta pisao da bi fotke stranaca bile primjerenije na npr. busphoto.eu ili Phototransu, gdje bi imali publiku koja bi njima stvarno bila posvećena. Ma što ti uopće pokušavam objasniti, čini mi se da ti je bitan samo broj postova...

Citat: pehar_11  u Listopad 02, 2024, 20:59:19Začudila me objava, ne kužim prioritete. Mislim da bi bilo puno pametnije da se fotoalbumi Zagreba, Splita i Rijeka ograniče/zaključaju. Sve garažne brojeve imamo na tisuće puta, svaki dan 5 novih slika.

U jednu ruku točno, u drugu si dosta promašio. Podforumi najvećih gradova su uvijek bili svemir za sebe, imali su svoj način rada i svoja pravila, a i neku vrstu zajedništva. To su jedini dijelovi foruma koji na njega još donekle nalikuju. Pod tim mislim uglavnom na Zagreb i Rijeku. Split je, nažalost, na aparatima, a Dubrovnik u dugotrajnoj komi.

Citat: pehar_11  u Listopad 02, 2024, 20:59:19mjesto da se stavlja nešto posebno, ispada kao da se ono najbitnije postepeno gasi i ograničava. Slike prijevoznika su jedinstvene, sve ostalo iz domene javnog prijevoza je samo copy-paste istih stvari.

OK, gdje si vidio da se išta od domaćih prijevoznika ograničava? Slike stranaca ne samo da nisu jedinstvene nego su često repetitivne i dosadne. Nekad davno, bijaše to kad tek počinjah na forumu, fotke stranih prijevoznika bile su poredane po gradovima i regijama. Ideja je bila da se prikažu strani prijevoznici prisutni na određenom području i to je dobro funkcioniralo. Kasnije (ne sjećam se ni otprilike kad je to bilo, negdje oko 2017.?) smo odlučili da se ta raspodjela ostavi sa strane i da se uvede nova, po državama i prijevoznicima. Tu su ulogu odigrala dva čimbenika. Prvo, neke regije/gradovi već su tada bili slabo zastupljeni, a za neke države i prijevoznike imalo je smisla otvarati pojedinačne teme. U međuvremenu se previše otišlo u drugom smjeru i treba nešto poduzeti.

Citat: pehar_11  u Listopad 02, 2024, 20:59:19I ruku na srce, forum više nije kao što je bio prije. Zašto, nemam pojma.

Točno. Forumi su, općenito, nekad bili jaki, a sada su relikt. Mnogo toga što se danas piše na Facebooku, WhatsAppu, Instagramu se nekad pisalo isjključivo na forumu. Toga smo svi svjesni i znamo da nema povratka, ali pokušavamo sačuvati ono što se da. Ako zbog nikog drugog, onda nas samih. Te platforme dosta su umrtvile forume, ali oni su dugoročno od njih ipak dosta pregledniji za neke stvari.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

Forum je mrtav prvenstveno zbog vas moderatora, radi vašeg omaložavajućeg  diktatorskog stava.