Semberija Transport, Bijeljina

Autor busfan, Veljača 28, 2008, 18:37:49

busfan

Ne znam nisam upratio da li je isti u srijedu i danas

zile_driver

Danas sam bio u garazama i nisam vidjeo Transliner a ni jednu Setru, takodje  sam razgovarao za gazdom Gradtrans i pitam ga za setre semberijine i kaze mi da nije vidjeo nijednu ali je cuo da su kupili. ;)

busfan

Danas za Lubljanu Isuzu, sad je guzva oko praznika, ako stignem da odem u ponedeljak da vidim sta ce voziti

zile_driver

Jutros za Wien je otisao ja mislim Cityliner ??? posto je Transliner u garazi

The_Dubster

još malo slika connecta u sarajevu

busfan

zile_driver

Citat: Mercedes  u Veljača 21, 2010, 14:15:13
njihov neoplan

Ovaj neoplan se sad nalazi u garazi semberije transport i sad mnogo bolje izgldeda posto je radjena generalka i nanovo ofarbanu u istu boju takodje su i sjedista su nova postavljena

elvis

N 116 prije par dana u Sarajevu,ne znam kako je prije izgledao ali ni sada nije bas za pohvaliti

The_Dubster

Sudeći po slikama, haman isto, samo što je dobio ratkape i možda tamniju ovu plavu boju...

busfan

Mislim da je ovo ipak novost u ST... Ovaj bus je prvo bio kod Dragica vozio za Salzburg, pa posle na ST prijavljen, ali vozio posebno od njihovog autobusa nedeljom za Wien

elvis

Trenutno ima reklamu od ST iznad prednjih tockova,a i bio je na njihovoj liniji za Sarajevo

The_Dubster

A nigdje slika od onih setri štosu stigle ???

busfan

Citat: elvis  u Svibanj 03, 2010, 21:09:07
Trenutno ima reklamu od ST iznad prednjih tockova,a i bio je na njihovoj liniji za Sarajevo
Uvjek je imao taj natpis iznad prednjih tockova, ali prije je vozio iskljucivo Wien(ali samo nedeljom uz jos jedan bus od Semberije). Jos nesto sto mi govori da je vjerovatno dosad samo vozio na njihovo ime je to da je kod njih presao od Dragica ima sigurno 4-5 god, a nikad nije dobio logo, a skoro sve druge autobuse su sredili pa cak i stare Tamove. Sad cemo viditi da li ce ga srediti, ali uglavnom sad je 100% njihov
Od 315HDH ni traga ni glasa zasad, Ljubljanu voze po starom Isuzu, a Berlin Cityliner

zile_driver

Citat: busfan  u Svibanj 03, 2010, 21:17:35
Citat: elvis  u Svibanj 03, 2010, 21:09:07
Uvjek je imao taj natpis iznad prednjih tockova, ali prije je vozio iskljucivo Wien(ali samo nedeljom uz jos jedan bus od Semberije). Jos nesto sto mi govori da je vjerovatno dosad samo vozio na njihovo ime je to da je kod njih presao od Dragica ima sigurno 4-5 god, a nikad nije dobio logo, a skoro sve druge autobuse su sredili pa cak i stare Tamove. Sad cemo viditi da li ce ga srediti, ali uglavnom sad je 100% njihov
Od 315HDH ni traga ni glasa zasad, Ljubljanu voze po starom Isuzu, a Berlin Cityliner

Sto se tice  Setre 315HDH ja sam je samo jednom vidjeo i nema je vise ni u garazama je nema. a nema ni 317 HDH neznam jeli popravljena ili nije jer sam je vidjo prije oko 2 mjeseca parkirana na novom Beogradu ispred merecedesovog servisa pokriven prednji kraj koji je i udaren!

mate

Isuzu jucer oko 19 sati kod GP B.Brod, na liniji Ljubljana - Bijeljina, bilo je par ljudi u busu