Kantić - linije

Autor amar, Siječanj 30, 2010, 20:46:11

vopi

Citat: kilometar  u Ožujak 14, 2010, 20:39:34
Ja znam da ponekad za i iz Goražda ide njihov Sprinter ili neki kombi WV.Zanima me koje još gradove dole pokriva sa tom linijom ???
I ja sam isto cuo za Sprintera... Od gradova znam za Zenicu, Zepce, Jelah, Doboj, Gracanica, Lukavac, Tuzla, Srebrenik, Domaljevac, Loncari, Orasje, Samac i jos po koje prosirenje kraj ceste  ;D

busfan

Citat: vopi  u Ožujak 14, 2010, 20:20:33
Citat: amar  u Ožujak 14, 2010, 20:12:31
@busfan tesko da u tom terminu mogu uloviti taj bus, jer sam vecinom na faxu u to vrijeme, ili spavam

@vopi .. neznam koliko ti je provjerena ta informacija, ali kako ja znam nerade to tako ... al eto opet si mozda bolje informisan
Ja s njima putujem za Njemacku, i kad god sam putovao tako je bilo... E sad ne mogu garantovati da u 100% slucajeva upravo tako  ;)

Putujes li cesto, ima li putnika?

vopi

Citat: busfan  u Ožujak 14, 2010, 21:02:10
Citat: vopi  u Ožujak 14, 2010, 20:20:33
Citat: amar  u Ožujak 14, 2010, 20:12:31
@busfan tesko da u tom terminu mogu uloviti taj bus, jer sam vecinom na faxu u to vrijeme, ili spavam

@vopi .. neznam koliko ti je provjerena ta informacija, ali kako ja znam nerade to tako ... al eto opet si mozda bolje informisan
Ja s njima putujem za Njemacku, i kad god sam putovao tako je bilo... E sad ne mogu garantovati da u 100% slucajeva upravo tako  ;)

Putujes li cesto, ima li putnika?
Obicno 2 puta godisnje... S njima sam dosad "samo" dva puta putovao, jer nisam znao da voze iz Zenice. Svaki put je autobus bio pun i odavde i iz Njemacke, ali sam uvijek putovao vikendom subotom iz BiH, a nedjeljom iz Njemacke... Uopste me ne cudi sto su puni autobusi koliko mjesta obidju  :D

amar

Citat: vopi  u Ožujak 14, 2010, 20:52:58
Ja znam da ponekad za i iz Goražda ide njihov Sprinter ili neki kombi WV.Zanima me koje još gradove dole pokriva sa tom linijom ???
I ja sam isto cuo za Sprintera... Od gradova znam za Zenicu, Zepce, Jelah, Doboj, Gracanica, Lukavac, Tuzla, Srebrenik, Domaljevac, Loncari, Orasje, Samac i jos po koje prosirenje kraj ceste  ;D

dobro ova mjesta sto si vopi nabrojao ... ovo vec kupe odredjeni busevi za odredjene linije ... znaci vec bus koji je krenuo za njemacku staje na ove lokacije , a ne da ljude sa ovih lokacija kupi sprinter ili vw pa vozi do busa ... ja mislim da se vise radi to da ako neko rezervise a npr je iz sarajeva a hoce za austriju, a bus bugojno - bregenz ... onda sprinter ide po te ljude i vozi ih za bugojno ... mislim da je to taj fazon

vopi

Citat: amar  u Ožujak 14, 2010, 21:19:34
Citat: vopi  u Ožujak 14, 2010, 20:52:58

dobro ova mjesta sto si vopi nabrojao ... ovo vec kupe odredjeni busevi za odredjene linije ... znaci vec bus koji je krenuo za njemacku staje na ove lokacije , a ne da ljude sa ovih lokacija kupi sprinter ili vw pa vozi do busa ... ja mislim da se vise radi to da ako neko rezervise a npr je iz sarajeva a hoce za austriju, a bus bugojno - bregenz ... onda sprinter ide po te ljude i vozi ih za bugojno ... mislim da je to taj fazon
Da, da ova nabrojana mjesta kupi autobus da ne bi doslo do zabune... Mislim da si u pravu sto se tice sprintera i VW-a  ;)

kilometar

Osim ovog već "legendarnog troosovinca" u Sarajevu je skoro svaki dan jedna od njegovih Setri,tako da baš ne mogu da vjerujem da skupljaju putnike samo sa jednim autobusom.

amar

kilometar da nemas info kada se krecu kanticeve setre po sarajevu , mislim na vremenski termin .. ???

kilometar

Citat: amar  u Ožujak 14, 2010, 21:45:20
kilometar da nemas info kada se krecu kanticeve setre po sarajevu , mislim na vremenski termin .. ???
Setre serije 400 utorkom i subotom rano ujutro 6:00(bojim se da je to za tebe Amare prerano ;)) i mislim još da su srijedom i subotom poslje podne,al tek od aprila..........

amar

uhhh ja sta je neg prerano .. morat cu ove od aprila pratiti, a i dalje ostaje da ih kuci kad sam hvatam u prihvatljivo vrijeme za mene ... sub i ned oko 12 sati ... ;)

amar

eto uskoro je cox u sarajevu ... pa jedino tada cu zaglaviti do rane sate ... samo neznam jel on u petak ili subota ... al nadam se da cu uhvatiti ... a ovaj vikend kuci idem pa ih pokusam uhvatiti .. pozz z

kilometar

Od 1.4.2010 sezonsko sniženje voznih karata na linijama koje obavlja Kantic Touristik.Posebna ponuda za polaske iz Švedske:sa osiguranom rezervacijom i do 35% povoljnije!!!!!

amar

danas kroz gracanicu prosla jedna 417 i 328 ... linije kako sam ja skonto njemacka i svica ... nazalost sam zaboravio aparat ponjeti pa nisam uspio slikati, al sam isao za doboj pa sam ih sreo odose prema gracanici ... sreo sam ih u predgradju gracanice ...

kilometar

Danas vidjena Kanticeva Setra 415 HDH skoro pa puna!

amar

a o kojoj se liniji radi ?

amar

danas na putu za sarajevo sam vidjeo da na almy benzinskoj odmara kanticev city , onaj sto vozi liniju za zagreb