Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

troosovinac

Citat: Tlimfocit  u Studeni 08, 2009, 11:00:38
nadan se da ovo nije bia sarkazam
ili misliš da možda triba samo pohvalit vozaća kad nešto dobro napravi a kad nešto krivo napravi onda mučat?
nadan se da ne misliš da je u redu šta je skupia tu kartu i uvalia ju je putnici? jel zapravo ona nije platila kartu prometu već je dala vozaću pare....da je ušla kontrola ima bi kontrolor puno pravo napisat kaznu curi jer nije imala ISPRAVNU i VAŽEĆU kartu....a ona je sve uredno platila i mislila da je dobila ispravnu kartu....to šta je šošfer napravia je čista krađa i to ne podržavam! sad bi ti moga reč "To svi rade" na šta ću ti ja odgovorit da to ne rade svi, a i da rade svi to ih ne opravdava....ja i svi putnici za vožnju plaćamo Prometu a ne vozaćima....od toga šta ja platim PROMETU vozaći dobivaju plaće... kad buden tia plaćat vozaću i to na crno onda ću se vozit kružnim taksijima (kojih ne viđan puno u zadnje vrimme) a ne sa firmom koja uredno i po zakonu ima obavezu prijevoza putnika i za to im izdati karte....
ne mora krađa bit velika da bi bila krađa
NEPODRŽAVAM KRAĐU al šta imaš pisat koji gb i koji polazak. to si triba napisat bez toga. neopravdavam postupak "kolege" al nenavodi gb i vrime polaska. šta misliš da ovo neko pročita s veče distance!!!!!!!
bela lađa

Tlimfocit

ako je to problem onda mi je žao....ja neću to maknit jer isto tako napišem g.b. i vrime polaska kad oću pohvalit nekoga od vozaća....ako neko ne želi imat probleme u firmi onda neka radi pošteno inače ovo šta san napisa ne bi imalo nikakvog efekta nego bi bila rekla-kazala priča....
ako misliš da je to problem i da san krivo postupia prijavi me moderatorima pa ako oni odluče maknit onda ću se složit s tim...
oprosti ne mislin se prepirat s tobom jednostavno mislim da je tako u redu

troosovinac

Citat: Tlimfocit  u Studeni 08, 2009, 11:16:45
ako je to problem onda mi je žao....ja neću to maknit jer isto tako napišem g.b. i vrime polaska kad oću pohvalit nekoga od vozaća....ako neko ne želi imat probleme u firmi onda neka radi pošteno inače ovo šta san napisa ne bi imalo nikakvog efekta nego bi bila rekla-kazala priča....
ako misliš da je to problem i da san krivo postupia prijavi me moderatorima pa ako oni odluče maknit onda ću se složit s tim...
oprosti ne mislin se prepirat s tobom jednostavno mislim da je tako u redu
BRAVO SHERLOCK HOLMES!!!!!!!! sutra otiđi u banovinu pa napiši koliko KERUM stavlja u đep!!!!!!!!!!!!!!
bela lađa

shef

Garažni broj vozila i vrijeme polaska su uklonjeni, budući da se radi o kaznenom dijelu, zbog čega bi dotični vozač mogao dobiti i otkaz. Mislim da nitko to na ovom forumu ne želi.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

troosovinac

Citat: shef  u Studeni 08, 2009, 16:19:06
Garažni broj vozila i vrijeme polaska su uklonjeni, budući da se radi o kaznenom dijelu, zbog čega bi dotični vozač mogao dobiti i otkaz. Mislim da nitko to na ovom forumu ne želi.
HVALA!!!!
bela lađa

Tlimfocit

Citat: troosovinac  u Studeni 08, 2009, 16:22:17
HVALA!!!!

u tom slučaju se ispričavam

netko

Ali za takve stvari treba pronaći rješenje,jer se mora s tim stvarima izaći na kraj baš zbog toga što je to kazneno djelo.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

conecto

Kolega troosovinac, ne diraj Keruma, ipak si ti iz ST i mogao bi imat problema ako nešto kažeš protiv njega. Ja osobno ne znam da li mi je slađi on ili njegova stroga seka koju zovu "čelična lady" iako za razliku od dame koja je poznata po tom nadimku nema osnvone kulture komunikacije posebno za funkciju koju vrši u drugom po veličini hrvatskom gradu.
A vama u Prometu bi bilo najbolje da Tlimfocita zaposlite za kontrolora jer je njihov posao da rješavaju ovakve slučajeve. Ne treba braniti ovakve "kolege" jer svi gledaju sve nas zajedno kroz prizmu takvih. Ne kažem da ne treba govoriti o takvim negativnim slučajevima niti bismo mi vozači (usuđujem se reći drugačiji) trebali braniti takve, ali slažem se da ne treba ovdje na forumu ići u detalje. Ako baš želi ići do kraja vjerojatno u Prometu postoje neki brojevi telefona...
Ali zašto uvijek takvi negativni primjeri izbiju na površinu? Gledam tablicu voznog parka Prometa i ispada da ima nekih 160 autobusa koje vjerojatno vozi nekih 500-600 vozača, pa teorijom velikih brojki mora biti i ovakvih bisera. Zašto su oni uvijek u prvom planu prema kojima se generalizira rad svih zajedno.. Što je s onim ogromnim ostatkom koji radi kako treba?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

ist

Nije baš kazneno djelo, riječ je o tzv. bagatelnom djelu, više bi koštao sudski postupak od nanesene štete

Shole

ma nebi na sudu ni završilo, al osim ako to nije neki "jaki igrač" mislim da bi u Prometu bili vrlo sretni da dobiju prijavu da taj i taj radi takve stvari.

U Autotrolej je stigao mail od gospođe iz Zagreba koje je imala priliku vozit se na liniji 32  (jako slična vašoj 37) do Lovranske bolnice i nazad.  Pripala ju čast vozit se tamo i nazad istim vozačem (valjda je bila 2 sata i nešto u bolnici) i oba puta joj je uzeo pare a nije dao kartu ili dao neku "polovnu".  Vozač skinut sa busa i sa linije, pojačane kontrole na liniji.

Dobro je rekao kolega COnecto, 95% nas se ne bavi takvim rabotama ali je percepcija javnosti sa su svi takvi zbog nekolicine njih.  Ali tako je kod nas u svemu oćeš od nogometa, privatnih biznisa......  100 puta napravi neku stvar odlično, car si.  Jednom zajebi, odma si smeće i svi zaboravljaju onih 100 dobrih stvari

troosovinac

ponavljam da nebranim "kolegu" što je učinio je sramotno,al zašto da mi pišemo po forumu gb i vrijeme polaska. ima ko je plačen za to pa nek radi i traži...
bela lađa

maky

Nekidan na liniji 8 ostao više od 10 minuta stajati na mjestu jer su 2 iznimno bistra "vozača" odlučili parkirati svoje automobile tako da autobus nije mogao skrenuti. Putnici iz autobusa su ih skoro linčovali, a da ne govorim ostali vozači, jer se stvorila ogromna kolona automobila iza autobusa...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

Citat: conecto  u Studeni 09, 2009, 12:04:54
Kolega troosovinac, ne diraj Keruma, ipak si ti iz ST i mogao bi imat problema ako nešto kažeš protiv njega. Ja osobno ne znam da li mi je slađi on ili njegova stroga seka koju zovu "čelična lady" iako za razliku od dame koja je poznata po tom nadimku nema osnvone kulture komunikacije posebno za funkciju koju vrši u drugom po veličini hrvatskom gradu.
A vama u Prometu bi bilo najbolje da Tlimfocita zaposlite za kontrolora jer je njihov posao da rješavaju ovakve slučajeve. Ne treba braniti ovakve "kolege" jer svi gledaju sve nas zajedno kroz prizmu takvih. Ne kažem da ne treba govoriti o takvim negativnim slučajevima niti bismo mi vozači (usuđujem se reći drugačiji) trebali braniti takve, ali slažem se da ne treba ovdje na forumu ići u detalje. Ako baš želi ići do kraja vjerojatno u Prometu postoje neki brojevi telefona...
Ali zašto uvijek takvi negativni primjeri izbiju na površinu? Gledam tablicu voznog parka Prometa i ispada da ima nekih 160 autobusa koje vjerojatno vozi nekih 500-600 vozača, pa teorijom velikih brojki mora biti i ovakvih bisera. Zašto su oni uvijek u prvom planu prema kojima se generalizira rad svih zajedno.. Što je s onim ogromnim ostatkom koji radi kako treba?
DOBIO JE POSAO ŠEFA KONTROLE SAMO SE TREBA JAVIT DIREKTORU!!!!!!!
bela lađa

Tlimfocit

hvala troosovinac, ali nemam tako velikih ambicija....
oću da moj gradski prijevoznik radi kako treba i da ima poštene i dobre vozaće (složit ću se sa conectom: većina vozaća u Prometa su i dobri i pošteni ali uvik zapnu za oko oni koji to nisu a njih je malo)....a ko ne može radit kvalitetno i pošteno neka se promini ili neka traži drugi posao.....vrlo jednostavno
ti vjerojatno radiš u Prometa i ja pretpostavljam da ti ne muljaš na kartama i da radiš pošteno pa zašto bi ti trpija da ja ili neko drugi govori o šoferima da su lopovi kad većina njih to nisu....znan da vriđan i tebe i sve koji pošteno rade, ali samim time šta štitite svoga kolegu iako radi loše i sebi i vama i firmi indirektno ga podržavate.....nemamo dalje o čemu raspravljat

netko

Nešto zanimljivo,nedavno stavljeno,ali od prošlog ljeta.
Bus 37- Trogir, Croatia, Davidsbeenhere,com
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.