Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

STress

Straj me je da će broj postova u remontnoj rubrici drastično narast...  :-\

conecto

...i reče pročelnica ureda gradonačelnika!!! A znamo kakvog Split ima gradonačelnika, još goreg nego Zagreb (i nije slučajno da su si ono međusobno tak super).

Glupo je ovakvim postupcima i skupim nepotrebnim potezima kupovati glasove, ali to u Hrvatskoj prolazi. Da sam ja gradonačelnik bilo kojeg grada odmah bih ukinuo sve noćne linije koje donose samo nepotrebne probleme i troškove. Kome treba prijevoz u srijedu u 2.00 h u noći nek se snalazi. Zauzvrat treba dati ljudima kvalitetan prijevoz kad idu u školu ili na posao, ali za to u većini slučajeva rješenja nemaju!
I nije istina da svugdje na Zapadu gradski prijevoz vozi po cijele noći, zapravo više je slučajeva da ga nema nego da ga ima, pogotovo u gradovima veličine Splita!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MB 0302

Citat: conecto  u Veljača 02, 2010, 19:18:58
...i reče pročelnica ureda gradonačelnika!!! A znamo kakvog Split ima gradonačelnika, još goreg nego Zagreb (i nije slučajno da su si ono međusobno tak super).

Glupo je ovakvim postupcima i skupim nepotrebnim potezima kupovati glasove, ali to u Hrvatskoj prolazi. Da sam ja gradonačelnik bilo kojeg grada odmah bih ukinuo sve noćne linije koje donose samo nepotrebne probleme i troškove. Kome treba prijevoz u srijedu u 2.00 h u noći nek se snalazi. Zauzvrat treba dati ljudima kvalitetan prijevoz kad idu u školu ili na posao, ali za to u većini slučajeva rješenja nemaju!
I nije istina da svugdje na Zapadu gradski prijevoz vozi po cijele noći, zapravo više je slučajeva da ga nema nego da ga ima, pogotovo u gradovima veličine Splita!

Kaj ti GRADONACELNIK ????
Sam ti drz ZET ,ne trebamo mi takve da vode LIJEPU NASU!!!

netko

Eh kad bi se naš gradonačelnik sjetio Prometa.....................,to bi bio pravi događaj,ili se možda čak i sjetio,ako je istinita ona priča sa automatskom naplatom.

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

inspektor Maska

Nije još dobro naučio Bandićevu školu i kako se kroz javne nabavke može okrenut dobra lova! Gradski autobusi su idealna prilika, ma kakva afera "Kamioni"! Bacite sve ovo starije što imate u ST i bez novaca kupite na lizing dvostruko više nego vama treba, za 8 godina ih platite trostruko nego što vrijede, onda ih otkupite ili zamijenite za nove. U toj hrpi novaca svaka provizija je sasvim pristojan džeparac, čak i za prebogatog Keruma! I naravno, građani se dive kako je Kerum kupio nove autobuse, jer bi se on prema tom receptu na isporuci obavezno trebao pojavit, koju zapivat, pa ako i treba nekog istuć...

Paško

Pogledajte gdje se skrila ptičica: u Neoplanu g.b. 127! :D

maky

Našao sam na ovu fotku u bespućima interneta, neznam tko je autor... Šta vam je ovdje čudno?

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

To je u Omišu kraj vatrogasnog doma. Pa di se tu naša okričat??

Tlimfocit

čudno je jedino šta to nije napravia na rikverc ka svi ostali koji tu okriću zglobni bus .....:)

maky

Znao sam ja da ćete odmah prepoznat sve...
A više informacija stvarno nemam, pošto ja nisam slikao stvarno neznam što je uzrok ovome...   ???

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

ist

Da nije možda promašio stanicu, pa se sjetio vratiti  :D Možda je mislio da mora produžiti do Ravnica

JA!!!

Evo što je neki genijalac napravio na nekom od zglobnih Classica:

Izvor: Facebook
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

JA!!!

Malo gledam po youtube-u i naiđem na ovo.....
http://www.youtube.com/user/afe31#p/u/106/UksyJIfCg7c
Listajte prema dolje i može se nać više dobrih videa Prometovih autobusa....
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

Paško

Citat: JA!!!  u Veljača 18, 2010, 21:21:40
Malo gledam po youtube-u i naiđem na ovo.....
http://www.youtube.com/user/afe31#p/u/106/UksyJIfCg7c
Listajte prema dolje i može se nać više dobrih videa Prometovih autobusa....
Zanima me zašto je na njemačkom kad kaže da je iz Splita? ???