Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

Paško

Jučer se u Splitu održala procesija povodom blagdana Velike Gospe. Procesija je išla od katedrale do svetišta Gospe od Pojišana.
Procesija:

Naravno, promet je bio zatvoren. Zbog blokirane ceste, linije koje idu do bolnice su prometovale izmijenjenom trasom sličnoj liniji 18 (normalna trasa se nastavila kod Firula, a vozači su dobili upute u skoro zadnji čas pa neki nisu bili ni sigurni gdje trebaju voziti ::|).

Neki autobusi su morali čekati prolazak procesije na Pazaru. 208 je najviše čekao, krenio je sa stanice točno početkom prolaska, ali mu je prolaz bio zabranjen. Čekao je točno 20 minuta.
Kolona autobusa (prvi 208, u drugom "redu" 220 i 203, iza njih jedan troosovinac, kasnije došla APPova S315 GT-HD).

Bilo je autobusa koji su čekali prolazak s druge strane (od kolodvora), ali njihove slike će biti u njihovim temama.
Odlaskom procesije promet je ponovno polako pokrenut, s izmijenjenom trasom linija.
208

220 i 203
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

maky

Na Pujankama kraj crkve napravljena nova autobusna nadstrešnica za djecu iz  OŠ koja će se cijelu godinu voziti u druge škole po Splitu jer se njihova preuređuje...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

COVIK

Danas prvi put vidim da gb.184 ima kuku i nosače za ruksak,nije mi jasno čemu to služi na gradskom autobusu ???

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

maky

Ima i g.b. 185.
S obzirom da su vozili u Švicarskoj, postoji mogućnost da su vozili na kakvo skijalište ili nešto slično, pa onda postoji potreba za nosačem za skije i ostalom skijaškom opremom...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

Počela škola pa tako i prijevoz djece iz OŠ Pujanke. Danas za OŠ Dobri vozilo najmanje 3 autobusa, od kojih su dva bili g.b. 199 i 243 (s displejem "PRIJEVOZ DJECE"). Dičurlija unutra skače, trči...

Winamp

za OŠ Trstenik vozio čini mi se g.b.242,vozio je još jedan čitajte REGIO neznam u koju školu(u kojem je bio redar) iza njega Classic (nisam siguran koji)

maky

8 autobusa radi na prijevozu djece iz OŠ Pujanke...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

http://www.slobodnadalmacija.com/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/148761/Default.aspx

Ovdje kaže 6. Ja bih isto rekao 8. Ovdje su slikani 199 i 243 koje sam spominjao ranije, polazak im je bio u 7:30. Valjda će 243 ostat u onako dobrom stanju kakav je i sada.

Paško

Danas za Dobri 242, 243 i Regio 253. Kasnije još viđeni 198 i još jedan Regio na povratku iz neke druge škole...

Paško

Stanica na Trsteniku. >hammer<

Paško

maky

Ovih dana počeli novi vozači voziti (trenutno su na praksi).

Isto tako, od ponedjeljka nove rotacije autobusa. Od sada su svi zglobni u rotaciji. Troosovinci i solo ostaju kako su bili...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

kapetanakis

Citat: maky  u Rujan 23, 2011, 00:40:02
Ovih dana počeli novi vozači voziti (trenutno su na praksi).

Isto tako, od ponedjeljka nove rotacije autobusa. Od sada su svi zglobni u rotaciji. Troosovinci i solo ostaju kako su bili...
pazi na praksi, znači počet će vozit za jedno godinu-dvi, kad se nauče

Winamp

joj šta nemogu shvatit neke ljude a to su oni relikti 65+
evo zašto:
1. imaju mukte prijevoz
2. uđu u prigradske autobuse i izlaze na pazaru, kod bolnice,ambulante mertojak itd
danas sam se vozio u 29-tki
uši neki relikti na pazaru i mi se vozimo prema izlazu iz grada i stajemo kod ambulante mertojak:
Shole je otvorio prva i druga vrata jer je par relikata trebalo izać i počmu ulazit neki studenti i jedan relikt i naravno studenti su ušli a taj relikt stoji s nogom u busu i tijelom vani na stanici ostali 3-4 min i nekim božjim čudom relikt je ušao i mi nastavili dalje

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!