Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

Winamp

U RTL-u 5 do 5 bila je snimka iz garaže. Prepoznao sam samo g.b.179

421

Citat: manoplan  u Veljača 03, 2012, 09:44:58
...  dehidrirane vode.
Dobraaa!  ;D ;D ;D
Čujem da se skupljaju dragovoljci iz sjevernih krajeva( KA,ZG;OS;SB)  koji bi se  mijenjali s južnjacima radi uspostavljanja linija gdje ima snijega! Mi na jug, oni na sjever( dok još nema snijega). good_boy
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

COVIK

Citat: 421  u Veljača 03, 2012, 17:55:57
Citat: manoplan  u Veljača 03, 2012, 09:44:58
...  dehidrirane vode.
Dobraaa!  ;D ;D ;D
Čujem da se skupljaju dragovoljci iz sjevernih krajeva( KA,ZG;OS;SB)  koji bi se  mijenjali s južnjacima radi uspostavljanja linija gdje ima snijega! Mi na jug, oni na sjever( dok još nema snijega). good_boy

Ta ti je pametna,ali se minjajte samo s ovima što voze po gradu,jer kako kolega maky kaže "dokotrljali" su se busevi iz zagore a njihovi vozači  su koliko-toliko navikli na ovakve uvjete
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

421

Ovo Ti je najbolji 400ti post.
Stvarno si COVIK i po! ;D
A legenda  si bija i osta!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

COVIK

Citat: 421  u Veljača 03, 2012, 18:10:45

Ma nisam ti ja COVIK ja sam BRAČANIN ;D ;D ;D

troosovinac

Citat: COVIK  u Veljača 03, 2012, 18:32:38
Citat: 421  u Veljača 03, 2012, 18:10:45

Ma nisam ti ja COVIK ja sam BRAČANIN ;D ;D ;D
a oni jaja važu  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bela lađa

Paško

Upravo vozi izvaredna linija, Mutogras i Trogir svaki sat te još neke prigradske linije. Vjerojatno će neke biti ubrzo ugašene...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Josip-Split

Nije mi jasno zašto nisu stavili liniju 3,ona bi išla bez problema.....i mogli su ubacit izmjenjenu liniju 4...da se okreče tamo kao i ova posebna linija a umisto HNK da se okreče na pazaru ako se to smije...iako svaki dan vidim da to rade auta  :D :D

maky

Citat: Josip-Split  u Veljača 04, 2012, 12:36:40
Nije mi jasno zašto nisu stavili liniju 3,ona bi išla bez problema.....i mogli su ubacit izmjenjenu liniju 4...da se okreče tamo kao i ova posebna linija a umisto HNK da se okreče na pazaru ako se to smije...iako svaki dan vidim da to rade auta  :D :D
Pa lakše je sve pokrit sa jednom linijom, nema potrebe za gomilanjem kad je već situacija nikakva...
Uostalom, linija 3 ima  uzbrdicu na Lovrincu koja bi možda mogla predstavljat problem, tako da...
Prioritet je držat autobuse na onim glavnim cestama koje se čiste (barem donekle). A i zašto mučit ljude sa presjedanjima i čekanjima na hladnoći itd...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

kapetanakis

Citat: Avtomontažafan  u Veljača 04, 2012, 11:12:10
Upravo vozi izvaredna linija, Mutogras i Trogir svaki sat te još neke prigradske linije. Vjerojatno će neke biti ubrzo ugašene...
Kako vozi prema Trogiru, ako vozi

Josip-Split

ja sam nešto čuja na radiju...da če imat neki besplatni bus do spaladium arene...tako nešto..možda grješim ali...

Paško

To je zbog Futsala...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Winamp

Citat: maky  u Veljača 04, 2012, 12:39:29
Citat: Josip-Split  u Veljača 04, 2012, 12:36:40
Nije mi jasno zašto nisu stavili liniju 3,ona bi išla bez problema.....i mogli su ubacit izmjenjenu liniju 4...da se okreče tamo kao i ova posebna linija a umisto HNK da se okreče na pazaru ako se to smije...iako svaki dan vidim da to rade auta  :D :D
Pa lakše je sve pokrit sa jednom linijom, nema potrebe za gomilanjem kad je već situacija nikakva...
Uostalom, linija 3 ima  uzbrdicu na Lovrincu koja bi možda mogla predstavljat problem, tako da...
Prioritet je držat autobuse na onim glavnim cestama koje se čiste (barem donekle). A i zašto mučit ljude sa presjedanjima i čekanjima na hladnoći itd...

ja sam danas napravija krug sa g.b. 218 na 3 i uzbrdica na lovrincu mu nije predstavljala problem

STress

Ne bi predstavljala ni drugima, da se ulagalo u zimske gume.
Ovo par godina šta san u Zagrebu, samo se jedanput dogodilo da su pojedine linije ukinute, i to na par sati. A nije da ovde nedostaje uzbrdica, samo sa polazišta Črnomerec svaka manje-više ide uzbrdo...
I ne virujen da neko s "D" kategorijon ne zna vozit po snigu.

COVIK

Citat: STress  u Veljača 04, 2012, 19:24:24

I ne virujen da neko s "D" kategorijon ne zna vozit po snigu.

A zašto ne viruješ ??? ??? "D"kategorija se polaže i u gradovima di snig padne jedan put u dvadeset godina ko šta je sad u Splitu,koliko takvih vozača nije vozilo ni osobno auto po snigu a kamoli  bus123