Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

regio

Citat: Mudrac  u Ožujak 19, 2011, 15:48:43
Citat: troosovinac  u Ožujak 19, 2011, 14:44:45
Citat: maky  u Ožujak 19, 2011, 14:41:14
Jadan ti je ovaj grad, a još veći jad njegovi stanovnici:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/132606/Default.aspx
da slažem se
slušaju ČETNIKA i napadaju HRVATSKOG vozača
bravo mangupi zato su krvarili vaši očevi
ma da,ali najgore od svega je to što su u autobusu SIGURNO bili putnici,i nitko,ali baš nitko nije htio pomoći napadnutom vozaču...
A policija sigurno neće naći te balavce,koji su očito jači od nas svih jer im nikad ništa ne bude,pa im se na neki način i dopušta takvo ponašanje... >hammer<

sramota...neka idu kuci mater i cacu mlatit,a ne nevine ljude koji samo rade svoj posa....ocito je danas ponos i pohvala namlatit sofera kad te pita kartu..velika pohvala..nek se srame...a nasa policija je glupa..tragaju za pociniteljima,a nisu jos nijednoga nasli od proslog puta kada su pretukli sofera na 15tki...a na>hammer<
Solo Mercedes Benz Citaro
g.b.261,262.263,264 i 265..:)

Paško

http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/132606/Default.aspx
Što reći na ovo?
Isti grad, isti kreteni, ista priča...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

COVIK

Triba Promet svim vozačima kupit elektro-šokere (ili već kako se zovu) pa bi ta pijana,drogirana i neodgojena balava stoka dobro razmislila o napadu na čovika koji samo radi svoj posal.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

conecto

Ne, nego treba "pravna država raditi svoj posao", tj. takve idiote pohvatati, zatvoriti i pošteno kazniti. Fizičko rješavanje problema u bilo kojem obliku nije dio vozačkog posla već policijskog (iako su i oni uglavnom nemoćni u ovakvoj državi).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

setra

Citat: Mudrac  u Ožujak 19, 2011, 15:48:43
Citat: troosovinac  u Ožujak 19, 2011, 14:44:45
da slažem se
slušaju ČETNIKA i napadaju HRVATSKOG vozača
bravo mangupi zato su krvarili vaši očevi
ma da,ali najgore od svega je to što su u autobusu SIGURNO bili putnici,i nitko,ali baš nitko nije htio pomoći napadnutom vozaču...
A policija sigurno neće naći te balavce,koji su očito jači od nas svih jer im nikad ništa ne bude,pa im se na neki način i dopušta takvo ponašanje... >hammer<

POŠTOVANI! ovo šta se dešaje po Splitu je stvarno prešlo svaku mjeru....moje kolege u prometu nisu neki sveci al nisu ni huligani,al  čast iznimkama.Naši šefovi su zaposlili kriminalca da nam vrši nadzor ,,i taj isti nas uhodi po autobusima a opravo on je suspendiran i ujedno dobija otkaz zbog teške povrede dužnosti...amo dalje.....zakon je nikakvi za ovaj slučaj, mislim šta se tiče premlaćivanja jer bagra zna da neće odgovarati a da je koji slučajem kolega kojega dobro pribija ili nedaj bože ubija (šta bi ja sigurno napravija)  e onda je to već nešto .Mi smo onda ovaki i onaki al jbg kad malo pogledamo ko nam državu vodi još nam je i dobro

Zadarsko dite

Ako vam vas sindikat nece pomoci, imate sami sebe za obraniti se. Slijedeci put kad bilo kojeg vam kolegu napadnu zaustavite doslovno sve autobuse na sat vremena. Pa na dva i tako dalje. Ali svi, do jednoga i vidjet cete kako ce se poceti nalaziti huligani. Imate mobitele, samo pustite glas i zapocnite jednom!

Inace je dobro u autu uvijek imati rezervno crivjeo od kompresora s holenderima 27 ili 32, odmah uz lijevu ruku.....

nidi

Nažalost još ni jedan ovakav idiot nije dobio primjerenu kaznu, ako nema mjesta u zatvorima onda kad ga uhvate nek ide u prometa čistiti žvakaće po busevima ili tako neke stvari, od jutra do mraka i plus ga dobro puknuti po džepu jer ipak tu smo svi naj osljetiviji. ;)
*****  V     O      L       V       O   *****

maky

Napad na njega je napad na sve vas vozače. Sutra to može biti bilo tko od vas nedaj Bože. Podhitno treba reagirat sindikat i dogovorit da svi autobusi stanu na pola sata - sat, ili pak da svi preskoče jedan krug između toga i toga vremena. Treba se znat kako se ovakvo ponašanje više neće tolerirati!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

MB Citaro

Pozdrav ekipa, interesira me da li djeca zaposlenika vaše firme imaju besplatnu režijsku kartu?
Hvala

troosovinac

Citat: MB Citaro  u Ožujak 22, 2011, 12:57:55
Pozdrav ekipa, interesira me da li djeca zaposlenika vaše firme imaju besplatnu režijsku kartu?
Hvala
a pitanja?????????
jesi ti malo blekast!!!!!!!!!!!!! 8-8 8-8 8-8 >hammer< >hammer< >hammer<
bela lađa

MB Citaro

pa pitam zato što su djeci zaposlenih u autotroleju ukinuli besplatnu režijsku pokaznu

NP-549

Ukinuta je zato jer na svaku izdatu kartu netko mora platiti PDV, i ta ista karta mora biti prikazana u cjeniku.  Osim djece, ukinute su i besplatne karte za umirovljenike Autotroleja.  Na koju foru da prikažeš popust za djecu zaposlenika?   Glupo je totalno, al kad realno pogledaš, stvarno nema pravne osnove za postojanje takve karte.  Sve je to funckioniralo na riječ dok se nisu našli kreteni od vozača (i kontrole) koji su tjerali  van iz busa djecu svojih kolega.  Onda su ti išli tražit neku pravdu i sad smo došli do ovog. Nema više za nikog i amen.  Tako nam i treba kad ni međusobom nemožemo funkcionirat ko ljudi.

netko

Zašto utorkom(druge dane nisam pratio) 37ma ne kreće iz Trogira u 14:40,nego samo prazna ode put Splita.Da je kvar u pitanju nevjerujem!!!!
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tlimfocit

Puna podrška vozačima Prometa i bravo šta su se na ovo odlučili.
I prijedlog: nemojte krenit sa stanice kad je neko auto/kombi/kamion parkiran na njoj kad već prometna policija ne radi svoj posao, pa će se svi vrlo brzo uljudit.