Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

prometnik

Citat: lussinpicollo  u Svibanj 09, 2014, 16:40:22
Ako ih ima malo više možda i grebe po podu  :P
hahah a nevjerujem da bi onda bas svaki tako zvucao
kupi kartu spasi Promet

XDonald

Ja mislin da je već odavno došlo vrime da se počne palit klimu u novin busevima  . . . a busevi po danu vozu s otvorenin prozorima , u samo nekoliko buseva hladi i to je to . . . zašto ne palu ako je vanka prevruće  ???

prometnik

Citat: XDonald  u Svibanj 13, 2014, 22:29:47
Ja mislin da je već odavno došlo vrime da se počne palit klimu u novin busevima  . . . a busevi po danu vozu s otvorenin prozorima , u samo nekoliko buseva hladi i to je to . . . zašto ne palu ako je vanka prevruće  ???
ja mislin da ti je to zato sta vozaci sebi otvore prozor a na putnike zaborave,ali ima i onih koji raspale klimu pa bude ugodno unutra
kupi kartu spasi Promet

XDonald

ima ali to je u svega 5 buseva , baren sad rijetko ko upali , a za misec dana već oće . . . ali mora bit ili da in nedaju da palu (a tili bi) ili da oni nežele...

prometnik

A ako ce njih znat
kupi kartu spasi Promet

marinnn

Izgleda da je promet smanjio polaske na nekim linijama, konkretno 9, 11.
Using Tapatalk

koordinator

Reduciran je popriličan broj linija u zadnje vrime...

Shole

vozačke pauze ?

koordinator

Moglo se to puno bolje riješit, a ne ovako da se i ovo malo jada od polazaka još reducira.

prometnik

to su skroz glupo napravili sad pogotovo kad pocinje sezona
kupi kartu spasi Promet

besthiroeu

Prigradske su skroz reducirali, neke linije više skoro ni ne prometuju.

MAN Lion s City

Bez uvrede ikome ali Split ima dosta loš vozni red većine gradskih linija.  ::|
Također mislim da je dosta trasa autobusnih linija potrebno mjenjati.  :-X
Trebalo bi neke linije spojiti, tipa:
Linija 2 da vozi Vranjic u oba smjera umjesto 31,
Linija 12 da vozi Meje umjesto 21 koji je po meni praktični nepotreban bus...itd
Mislim da bi se na takav način neka naselja dosta bolje povezala s gradom
i zasigurno bi bio efikasniji gradski prijevoz jer bi sigurno to donijelo neke uštede,
a nebi naštetilo putnicima, dapače koristilo bi im.  :) :D thumbs

STress

Otkad koristin bus (ima tome i više od 40 godina), Promet nije u stanju napravit vozni red kako Bog zapovida. Ono šta me fascinira je činjenica da svakom novom izmjenom uspiju ponešto pokvarit. I nije u pitanju ni broj i stanje buseva, ni broj vozača, ništa od toga - i kad je sve štimalo po pitanju tehnike i ljudstva, oni su opet uspili zaribat stvar...

Done

Oli neznaš ko radi i kako se radi u Prometu,pa niki dan sam se vozija jednim busom iz Solina do Opčine ,bus je novijega datuma a kako je šporak iznutra došlo mi je da izrigan.Kada nema ko očistit bus,u kontejneru od smeča je čišće,nečakinja mi govori da je niki dan sila u pišotu na sicu(ista  tura) i onda ispada da savjesni ljudi zaposlenici,koji čuvaju buseve nisu podobni itd.Polovni autobusi dođu iz biloga svita sa po pola miljuna kilometara i izgledaju ka novi,a kod nas nakon šest miseci prođu kuru ubrzanoga starenja.Valjda na to utječu faktori kao npr vlaga zraka,temperatura,i ostali vremenski uvjeti uz nezaobilaznu kombinaciju mentalteta i frustracije na sve i svašta. >hammer<

qwertz

od ponedjeljka nova solinska linija   BUBIČA KAVA-ŠIRINA-BUBIČA KAVA