Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

neopran

jedna Setra slovačke registracije u garaži... zna li ko šta više o ovom??

troosovinac

Citat: neopran  u Listopad 03, 2014, 12:12:22
jedna Setra slovačke registracije u garaži... zna li ko šta više o ovom??
prinova
bela lađa

prometnik

bice nekom privatniku triba hitni servis ???
kupi kartu spasi Promet

actros

Citat:Slobodna Dalmacija
Objavljeno 02.10.2014. u 20:10
otpor
Omiš nije kriv za gubitke 'Prometa'

Četrnaesta sjednica omiškog Gradskog vijeća jedna je od rijetkih u mandatu aktualnoga gradonačelnika Ivana Kovačića koja je protekla bez, sada već tradicionalnih, podbadanja i prepirki između suprotstavljenih vijećnika. Razlog ovom novopronađenom jedinstvu mogla bi biti pojava "zajedničkog neprijatelja" koji se u prostorijama omiškog SDP-a, gdje se Vijeće sastaje, ukazao u vidu trojice predstavnika splitskog "Prometa".

"Prometovi" predstavnici vijećnike su pokušali uvjeriti u nužnost sudjelovanja grada pri sanaciji financijskih gubitaka i obnovi voznog parka društva u kojemu je i Grad Omiš jedan od suosnivača, ali prijedlog je naišao na značajan otpor gotovo svih vijećnika koji su se čudom čudili kako "Promet" može tražiti pomoć pri sanaciji dugova kad su u posljednjih nekoliko godina ukinuli gotovo sve neprofitabilne linije na području grada Omiša.

Racionalizacija
- Ne želimo financirati gubitke koje generiraju drugi gradovi i općine, dok mi u isto vrijeme privatnim autopoduzećima plaćamo održavanje linija od kojih je "Promet" odustao jer im nisu bile rentabilne – gotovo uglas grmili su vijećnici koji su "Prometovim" predstavnicima obećali pomoći tek ako ih uspiju uvjeriti da su sposobni racionalizirati poslovanje te se od tvrtke gubitaša pretvoriti u moderan i samoodrživ kolektiv.

Čelni ljudi "Prometa" tako će morati uvjeriti gradske čelnike da su sposobni za ovakav iskorak te se na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća očekuje glasanje o tome treba li Grad Omiš sudjelovati u sufinanciranju "Prometovih" gubitaka ili ne.
...

*IZVOR:www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/259342/Default.aspx & Slobodna Dalmacija tiskano izdanje 4.10.'14

neopran

Dakle, jučer se vozim u gb294, vozač poznati sijedi brko 'uvlakač', na liniji 80 Split-Drniš, zadnji polazak te linije subotom (18h)... Na Klisu jedan momak vjerojatno s posla kasni za busom i nalazi se 100 metara od stanice, trči put stanice i maše dotičnome da stane... Ovaj ga ugleda i produži. Ja poviknem 'ej, momak trči za tobom', a on meni odgovori da ga on ne misli čekat, vikne priko cilog autobusa....
Dakle, napominjem taj polazak je bija zadnji za Drniš taj dan, a gospodinu za volanom je bilo teško stat na stanicu i par sekundi pričekat momka koji trči... I još na takav drzak način vikat priko cilog busa. Veću neuljudnost, bezobrazluk i bahatost, pokvarenost u životu nisan vidija...

E moj Promete....

lussin

Sam si napisao da je bio 100 metara od stanice. Vozač mu nije trebao stati, on ima svoj red vožnje i mjesta gdje on staje

prometnik

Citat: lussinpicollo  u Listopad 05, 2014, 19:29:59
Sam si napisao da je bio 100 metara od stanice. Vozač mu nije trebao stati, on ima svoj red vožnje i mjesta gdje on staje
dobro, ali ti vjerojatno neznas da u 9/10 voznji koje prolaze kraj prometove garaze vozac stane na krizanju! nema veze ako je zeleno, on normalno stane i pusti kolege da izadju, pa mislim ako im to nije tesko bar mogu ucinit uslugu putnicima
kupi kartu spasi Promet

qwertz

troosovinac

a koje če linije vozit  yahoo
bela lađa

MAN Lion s City

I stvarno je vama dolje s Prometom završena priča  ??? ::|
Što će sada biti, znali tko  ???

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/357040/Katastrofa-Splitski-javni-prijevoz-pred-gasenjem.html

STress

Ja još uvik pokušavan skužit koji su autobusi u pitanju. Ako je godina 1990., onda bi to tribali bit TAM-ovi 260. Zanima me kako će ih Promet predat Lubini...

MAN Lion s City

To su možda u pitanju MAN Avtomontaže  ???
Što će sada općenito biti sa Prometom kao firmom i što će biti linijama  ??? ::|

Josip-Split

To su ove avtomontaže 68x vidiš da jih još držu u garaži ko nekakav dokaz