Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

netko

U IME OCA I SINA I DUHA SVETOGA.AMEN.MAJKO MOJA MILAAAAAAAA.MISLIM DA SE GADNO PIŠE NOVIM AUTOBUSIMA.
MADE IN SPLIT,PA REDOM OD NAJGOERG DO NAJ"BOLJEG".
AAAAA......MOLIM POGLEDAJTE SVIIIII.
>:(

http://www.youtube.com/watch?v=ZLMAIJou7Fg&feature=related
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

mate

Nekom je ocito bilo dosadno za vrijeme voznje...pa su je htijeli uciniti zanimljivom...a ovo je samo primjer kucnog odgoja i intelektualne razine... >:(
Pa zar ne postoje nikakvi nacini da se ovo sprijeci (pr.malo cesce kontrole ili Prometa ili policije u civilu)... ???

netko

Citat: mate  u Kolovoz 09, 2008, 14:36:54
Nekom je ocito bilo dosadno za vrijeme voznje...pa su je htijeli uciniti zanimljivom...a ovo je samo primjer kucnog odgoja i intelektualne razine... >:(
Pa zar ne postoje nikakvi nacini da se ovo sprijeci (pr.malo cesce kontrole ili Prometa ili policije u civilu)... ???
Imaš pravo ;).A policija.Poznato je da Promet nikakda nije za niti jednu uništenu stvar dosad podnio prekršajnu prijavu.Ova zadnja dva videa "mogu proći" dok je prvi video primjer nečeg neopisivog o kojem se može reći 1000 grubih rijeći.

p.s.jel bi tko mogao otprilike pogoditi g.b.ovih autobusa.Ovi privi video mi je najčudniji kad pogledam ova sjedala.

brzi

a da ti kažem da mi je ovo čudno-nije! Prijatelj mi je pričao, i svjedočio, da se nužde redovno obavljaju u Neoplanima koji voze prigradske linije  >:(  >:(  >:(  boce se isto nađu kao pomoć...koliko se puta navečer u 37mi znaju, da nekažm što... i koga brige... Uprava zaklopi oči kao i uvijek( valjda jer ne naplaćuje vršenje nužde kao javni wc-i,pa nemaju novaca ni koristi  >:(  ), vozač, a što će...oće se tuć s njim...? Ima baš terora po autobusima, ali iskreno to nisu neke mrcine, nego neke obične pi****  koje nisu spomena vrijedne... oni su štrace, a žele postati face... tako da brige koga, od njihove majke, oca, preko njih samih do onog tko ih treba sankcionirati...  >:(  >:(  >:(
ma u Split i okolicu su zaposjele neke nove pridošle seljačine, a odgovorni će nas uvjeravati da je to neka generacija s traumama iz Domovinskog Rata,ahaaa pttsp....moš mislit...ovo je tek laganica što se da susresti, od pištolja do nagaznih bombica "smrdljivca"... tako da zbog njih ispaštaju svi putnici... eto kažu u policiji da se i preko video snimke mogu poslužiti kao dokaz...što sad? Oće tko to vidjeti od njih? Imaju se dokazi...

mate

Pa dokazi su tu...a pitanje je jel tko ima volje u Prometu za pokretanje prekrsajne prijave... ???
a kad bi se pojedinci nekako kaznili primjereno...mislim da bi to posluzilo kao primjer ostalim tzv.huliganima...a to je sve za osudu...i zalosno je da se to dogada bilo gdje...ali takav mentalitet je sve cesci...pitanje je kome se ti papci dokazuju s tim sto rade... ???

brzi

Citat: netko  u Kolovoz 09, 2008, 14:43:11

p.s.jel bi tko mogao otprilike pogoditi g.b.ovih autobusa.Ovi privi video mi je najčudniji kad pogledam ova sjedala.

jesi ti siguran da su ovo Splitski autobusi? Pogledaj zadnju snimku, iznutra mi više sliči na O405 zglobni, nego nek naš  ??? a i prva snimka....  :-\ no nebitno gdje je to ovo je stvarno previše...

netko

Citat: brzi  u Kolovoz 09, 2008, 16:40:28
Citat: netko  u Kolovoz 09, 2008, 14:43:11

jesi ti siguran da su ovo Splitski autobusi? Pogledaj zadnju snimku, iznutra mi više sliči na O405 zglobni, nego nek naš  ??? a i prva snimka....  :-\ no nebitno gdje je to ovo je stvarno previše...
A čuj,neznam.Upri na youtube(još jedanput klikni kad upališ video).I onda kad dođeš na Youtube vidit češ da je autor-splitškolamarjan-tako nešto i kometnari među kojima se i govori kojom su se linijom i kad vozili(more info) ;).

U biti evo ti.2.snimka.
darko ovisnik o duvanu u 17-ici na prvoj stanici na spinutu dok je vozač izaša vanka i čekamo 15 minuta da bus krene zapalija duvan u busu...

Prva snimka.
Bili smo pit u park na Zvončacu u petak. Popilo se i kurcu toga. Vraćali se zadnjon osmom u 11 uri. Duje se popiša u osmi...
AUTOR-školamarjansplit

Sad jeli je to istina ili ne........

maky

Čisto da se pohvalim. Danas popodne sam napravio preko 150 kilometara samo u MAN-ovima i osjećaj je super! Nažalost, većina je u prigradu nakupljena, a ostatak po gradu sa troosovincima, jer nažalost, Split više nije grad Lionsa...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Upravo sam s prozora vidio dva SG313 i jednog O305G da idu jedan za drugim. Očito je Promet imao nekakav ugovoreni prijevoz. Mislim da ima veze sa Športskim igrama mladih, jer u ovo doba normalnih linija nema...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

Citat: maky  u Kolovoz 14, 2008, 00:13:27
Upravo sam s prozora vidio dva SG313 i jednog O305G da idu jedan za drugim. Očito je Promet imao nekakav ugovoreni prijevoz. Mislim da ima veze sa Športskim igrama mladih, jer u ovo doba normalnih linija nema...

koji O305G? Inače za prošlih igara sam vidio Avtomontažu na dnevniku da ih vozi... ;D

maky

Ma nemam pojma, samo su proletjeli, a bila je noć. Premda, mislim kako bi možda mogao biti g.b. 89...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Dolazim na stanicu linije 18 ispod FESB-a u 12:45. Nakon 2 minute ispraćam SG313 g.b. 190 u smjeru grada (krenio u 12:40) i nastavljam čekati autobus koji bi ubrzo trebao doći iz smjera grada. 13:00 autobusa još nema. U 13:05 ispraćam i g.b. 224 na liniji 18, i g.b. 208 na liniji 11, koji  su također išli u smjeru grada, a iz smjera grada ja još čekam autobus. U 13:30 tek dolazi onaj SG 313 g.b. 190 kojeg sam ispratio u grad. Mislim da je Split jedini grad u kojem autobus morate čekati 45 minuta, jer se neki autobus pokvario, a iz principa nisam htio ići nanoge iako bi stigao na odredište za 10 minuta...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

Citat: maky  u Kolovoz 16, 2008, 17:31:04
Dolazim na stanicu linije 18 ispod FESB-a u 12:45. Nakon 2 minute ispraćam SG313 g.b. 190 u smjeru grada (krenio u 12:40) i nastavljam čekati autobus koji bi ubrzo trebao doći iz smjera grada. 13:00 autobusa još nema. U 13:05 ispraćam i g.b. 224 na liniji 18, i g.b. 208 na liniji 11, koji  su također išli u smjeru grada, a iz smjera grada ja još čekam autobus. U 13:30 tek dolazi onaj SG 313 g.b. 190 kojeg sam ispratio u grad. Mislim da je Split jedini grad u kojem autobus morate čekati 45 minuta, jer se neki autobus pokvario, a iz principa nisam htio ići nanoge iako bi stigao na odredište za 10 minuta...

eh a nisi išao za tim da je krkljanac u Zvonimirovoj i da semafori ne rade  ;) turisti hoće na naše otoke  ;D baš si razmišljam kako je tek vozačima... pogtovo na 11ki koja ide svako sat vremena...

maky

Da, ali nije bio problem u krkljancu, jer je SG 313 kojeg sam vidio da odlazi u grad napravio krug i došao, a autobus koji je krenuo prije njega (g.b. 231) nije došao. Ili se pokvario, ili je imao sudar.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

kico101

Ne znam gdje da stavim ovog ( kolega moderator će već naći mjesto ) koji me oduševio-Flintstones-pravo rješenje za vruće ljetne dane ( nije da reklamiram ;D ):

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.