Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

maky

Šta se tiče automatske naplate, mislim da je postolje isto ko i za PEL poništivače, tako da tu nema puno mudrolije jer svi autobusi ih već imaju (a prigradski dosad nisu imali). Možda se i varam, ali na prvi dojam izgledaju isto...

Inače...
Danas su autobusi na liniji 60 nenormalno kasnili, ponajviše zbog radova u Strožancu. Večeras je Conecto g.b. 207 trebao krenuti u 20:00 ali je krenuo tek u 20:25 (a i svi ostali autobusi su kasnili). Vjerojatno bijesni i razjareni mulci zbog nastale strke su se iskazali pa su na tom istom konektoru na stanici prije hotela Lav razbili staklo, zbog čega je morao u garažu, a oni su opet vani ostali čekat idući autobus.

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Prometovi AV120 u Mostaru (vozili maturante danas).
g.b. 167:

g.b. 159:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Danas sam čuo razgovor dvaju starijih Prometovih vozača, koji su se s nostalgijom prisjećali starih vremena i godine 1982. kada su došli Mercedesi. Uglavnom, koliko sam uspio uhvatiti, radi se o polovnim solo vozilima iz Njemačke, vjerojatno oko `70-tog godišta. Bili su prije upotrebe poslani na reparaciju u Rijeku, koja je obavljena savršeno. Autobusi su komplet obnovljeni (od motora, preko poda do sjedalica), zbog čega ih je bio izniman gušt voziti. Pretpostavljam da se radi o starim O317...

Zna li netko više o tome?

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Citat: JA!!!  u Travanj 08, 2009, 18:00:57
Zna li neko koja je Prometova boja po RAL standardu, stvarno bi mi puno značilo :)
Neznam za RAL standard.
Znam da Lion`s Cityjima u knjižici piše boja: žuta, dok SG313 i Conectima piše: kanarsko žuta 5N...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

ikar

Pogledaj na pločicama u autobusu. Na conectu piše kraj prvih vrata, ljevo kad ulaziš.

maky

Citat: ikar  u Travanj 09, 2009, 14:54:12
Pogledaj na pločicama u autobusu. Na conectu piše kraj prvih vrata, ljevo kad ulaziš.
Sreća pa imam fotku te pločice iz konektora...

Piše RAL 1016  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Travanj 09, 2009, 16:12:15
Citat: ikar  u Travanj 09, 2009, 14:54:12
Sreća pa imam fotku te pločice iz konektora...

Piše RAL 1016  ;)
Onda su vjerovatno svi novi RAL 1016 jer teško je da je iti jedna druga boja kad pogledaš RAL tablicu. ;)
http://www.themeter.net/ral_e.htm
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

JA!!!

Puno fala svima na odgovorima  :) :), zna san da bi tribalo pogledat sam, ali san prvo tija pitat da slučajno ko već ne zna. Eto sad znamo i to, za ubuduće.
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Citat: narancasti  u Travanj 10, 2009, 11:16:55
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/49830/Default.aspx
A svi znamo za ove redikule...
Ne želim nikome loše, ali bojim se da neće prestat dok se nekome stvarno nešto loše ne dogodi. Jedino će mi bit žao ako i netko drugi zbog njih nastrada, ili mu upropaste ostatak života...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Od 18.04. uvodi se nočna linija HNK-Solin-HNK. Vidit čemo kako će to funkcionirat ,ali mislim da će bit dosta razbijanja.

torrente3

definitivno neće valjat nikako :-\
u busevima će bagra pušit,pit,razbijat,PIŠAT.....(živa istina znam iz pouzdanih izvora)a o tome da su svi bez karte na treba ni pričat

netko

Stari dani.

A g.b.258 nije registriran u Hrvatskoj. ;D ;D

maky

Večeras linija 8 nije vozila kroz Marjanski tunel, kao ni zadnji polazak linije 7. Linija 8 se okretala u Spinutu jer je tunel bio zatvoren zato jer se u njemu zapalio kamion. Izvlače ga cijelu večer van..

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Neka je bilo davno,ali pitanje jeli ovo i danas velika prijeteća opasnost.Jedni kažu jedno,drugi drugo. ???
Naravno uz još jednu dobru staru slikicu sa kolodvora. 8)
http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20000406/dalmacija.htm