Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

maky

Oho, evo nam Jaca stigla i na forum, pripremite se za ustroj!  :D

Ne sviđa se ni meni puno toga, al na probleme gledam koliko god mogu realnije i nastojim iznudit bolje rješenje. Uvijek kažem zašto mi se nešto ne sviđa i postoji li drugi način za rješavanje problema. To i je svrha foruma, da raspravimo zašto nešto nevalja i kako to sredit.
Al s obzirom da nisi navela nijedan (dobar) razlog zašto i linija 25 nebi trebala ući u rotaciju, imam dojam da me lagano zaje... a za to nemam vremena. Ako ćemo ozbiljno, onda možemo pisat do sutra šta se mene tiče, al ako ćemo se igrat, onda se to može i na drugom mjestu, a ne ovdje...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Jutros g.b. 92 sa tabelom "Posebni linijski prijevoz"  ;D

Vozio je ugovorenu vožnju, a društvo su mu pravili g.b. 188 i 203. Poslije njih su narudžbu vozila 3 druga  velikana, ali više o tome poslije...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

baco

znam da je vrijeme krize, ali nas vozni park je sve stariji i stariji... Nemoguce je ali npr. Regio vozi vise od 2  godine!! a ja se sijecam kao da sam se jucer prvi puta vozio u njemu, bilo je to prije 2 godine na Sv.Duju. Bus je jos mirisao, plastika se sjajila... Neki autobusi u nasem voznom parku su stvarno odsluzili svoje i trebalo bi ih zamijeniti... necu u detalje navoditi, mislim da svi znamo koji su to {Neoplani, gb.100, 91, 92, 102, 103...} ...
pa me zanima dali je u neko brzo vrijeme planirana jos neka izmjena tj.nabava novih autobusa? ali predpostavljam da ne, posto se dosta novca ulozilo u aut.naplatu karata i to sve... ali treba se malo mislit i na sigurnost putnika i vozaca... od ,,mog jednog,, sam cuo da se od 9.mjeseca povecava cijena putnih i pokaznih karata  :-\ ... ova vijest je direktno od jednog vozaca, ali toliko za sada...

Paško

Citat: baco  u Lipanj 05, 2010, 23:50:33
znam da je vrijeme krize, ali nas vozni park je sve stariji i stariji... Nemoguce je ali npr. Regio vozi vise od 2  godine!! a ja se sijecam kao da sam se jucer prvi puta vozio u njemu, bilo je to prije 2 godine na Sv.Duju. Bus je jos mirisao, plastika se sjajila... Neki autobusi u nasem voznom parku su stvarno odsluzili svoje i trebalo bi ih zamijeniti... necu u detalje navoditi, mislim da svi znamo koji su to {Neoplani, gb.100, 91, 92, 102, 103...} ...
pa me zanima dali je u neko brzo vrijeme planirana jos neka izmjena tj.nabava novih autobusa? ali predpostavljam da ne, posto se dosta novca ulozilo u aut.naplatu karata i to sve... ali treba se malo mislit i na sigurnost putnika i vozaca... od ,,mog jednog,, sam cuo da se od 9.mjeseca povecava cijena putnih i pokaznih karata  :-\ ... ova vijest je direktno od jednog vozaca, ali toliko za sada...
Koliko ja znam, ne planira se ništa, a dok ne dođu novi autobusi, ništa se više neće rashodovati jer ih je dosta ove godine otišlo, ili će otići (tj. odjavljeni su) kao GB 55,59,60,113,117,679,680,685,686,687. A GB 102 stoji zajedno sa Neoplanom 160 na jednoj lokaciji blizu garaže gdje ih koriste za dijelove...
Neki Neoplani su prave mašine i mogu vozit još.
O kartama ne znam.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

netko

Malo je starije,ali neznam kako čete komentirat. ;D
Djecaci - Promet
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Evo drugi, kvalitetniji video iste pisme:
promet
A tu ima i slika sa našeg foruma...

mariJo

jel u redu da doticne svaku vecer unose psa zamotanog u nekakvu krpu koji se redovito pomokri po podu autobusa,jos udu na prva vrata svaki bozji dan i nijedan vozac ne kuzi da unose psa u javno prijevozno sredstvo koje je namijenjeno prijevozu ljudi,a ne pasa,koza i konja..iako se putnici cesto ponasaju gore od tih zivotinja.. >hammer<

netko

Citat: mariJo  u Lipanj 13, 2010, 23:19:04
jel u redu da doticne svaku vecer unose psa zamotanog u nekakvu krpu koji se redovito pomokri po podu autobusa,jos udu na prva vrata svaki bozji dan i nijedan vozac ne kuzi da unose psa u javno prijevozno sredstvo koje je namijenjeno prijevozu ljudi,a ne pasa,koza i konja..iako se putnici cesto ponasaju gore od tih zivotinja.. >hammer<
Nedjeljom imaju pravo od 20-21h i ujutro od 5-7h. ;D

mariJo

a one svaki dan uvode tog pasa..

maky

Večeras je izvršen napad na vozača Prometovog autobusa na liniji 15, došlo je do sukoba sa putnicima koji nisu htjeli platiti kartu... Opširnije sutra...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Srpanj 06, 2010, 00:06:45
Večeras je izvršen napad na vozača Prometovog autobusa na liniji 15, došlo je do sukoba sa putnicima koji nisu htjeli platiti kartu... Opširnije sutra...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/108498/Default.aspx

Paško

Citat: netko  u Srpanj 06, 2010, 11:05:14
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/108498/Default.aspx
Sramota. Ali, ko da to nije neubičajeno. Ko će te debile naučit pristojnosti.
Ali, sitija san se nečeg drugog.
Citat: Avtomontažafan  u Veljača 18, 2010, 21:37:56
Citat: JA!!!  u Veljača 18, 2010, 21:21:40
Malo gledam po youtube-u i naiđem na ovo.....
http://www.youtube.com/user/afe31#p/u/106/UksyJIfCg7c
Listajte prema dolje i može se nać više dobrih videa Prometovih autobusa....
Zanima me zašto je na njemačkom kad kaže da je iz Splita? ???
Ovo ne može bit niko drugi nego mvgmainz. Iz Mainza, ljeti slikaje i snima Prometove buseve, piše da je iz Hrvatske...

Solo

nastavljat ce se napadi sve dok netko nesto ne poduzme..
a sto se tice tih mladića..to su samo jedni od mnogih nodgojenih balavaca,kojima je jedini ilj iskazat se pred društvom...
sve u svemu sramota... >:(

maky

Danas šibenskom autobusu otišao motor, naravno u pomoć stigla prava mašina g.b. 165  8)

Kladim se da i ovo još niste vidjeli   ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Nevjerovatno i sramotno!

Danas je opet napadnut još jedan Prometov vozač. Ovoga puta incident se dogodio na liniji 12. Vozač je kao i jučer završio na hitnoj.  Naprosto je sramotno u kakvom gradu huligana živimo, a nitko ništa ne poduzima!  >hammer<

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!