Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

Majstor

Tko je to bio u pravu / i to bez povjerljivih informacija / opet i opet ?

Busevi stižu u Hr koji idu u Vukovar
Samo mi sudite pošteno !

sniff

Dezorganizan prijevoz s polu otpadnim ex.postbus Regijima. Zasigurno će sve zajedno krasno  izgledat

netko

Citat: Matej.123  u Siječanj 27, 2021, 20:43:59
Još meni danas cudno odkud slavonija bus za vukovar trazi 10 vozaca, jednog blagajnika i cistaca.
Bilo bi nekako fer i korektno da SB preuzme osobolje od ČZ VU jer da obični ljudi ispaštaju tu zbog nekih odnosa ili možda politike nije nikako u redu.
Osim ako Čazma već nije preraspodijelila svoje radnike koji će ostati bez posla zbog sveg ovog.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Majstor

Ko spominje Regie i još k tome poluraspadnuti
O čemu pričaš ti Regio Manovi su bolji od 70-80% voznog parka u Hr prijevoznika
Vozila su idealna za prigrad i grad gdje nije velika frekvencija putnika po stanicama
Zg,Split,Rijeka su izuzetak ali ostali gradovi mogu raditi sa Regiom

Liburnija,Samoborcek,Autoturist,Presecki,Mestrovic,Dalmatinac,Imotski,App,Cazmatrans i slični su daleko iza standardom i održavanjem vozila 
Nemojmo podcjenjivati nečiji rad i trud
Lp
Samo mi sudite pošteno !

mate

Za Liburniju se ne bi baš složio, mislim da su jedni ipak od organiziranijih u HR, a i Čazmatrans Vukovar bome ne zaostaje u održavanju, oni su tu par koplja iznad ČZM Nove, teško ćeš ti pa makar i na lokalu naći neodržavani bus Vukovaraca.
A dalje zašto bi ja odavao nekakve informacije koje bi mogle poboljšati eventualnu buduću ponudu Slavonija Busa, a i zna se zašto ste dobili koncesiju (uz naravno famoznu cijenu karte). Ovdje je kao i u većini stvari politika odradila svoje-
Što se tiče Regija tu bi se moglo raspravljati, svatko ima svoje mišljenje, nekome valjaju , nekome ne, u firmama gdje se vodi računa o održavanju ti Regiji bez problema rade i izlete i duže od 100 km, iako bi se dalo raspravljati da li su ti busevi adekvatni za to.
Radnici ČZM Vukovar ne trebaju strahovati, posla će biti, nitko neće ostati bez posla, reogranizacija i to je to, može biti jedino nezadovoljnih koji bi prešli u suprotni tabor.

415 ul

Nije regio tolko los, mi u Jamnici ga imali, imao je djecijih bolesti, najveca mana mu je bila pucanje sofer sajbe, redovito je odrzavan, sto u manu sto kod nas, sada je u Atsk i nije bas u bajnom stanju, al ima vec blizu miliona

podgora

U Nedjelju počinju obavljat gradski prijevoz u Vukovaru.Stoji na fb Slavonija busa

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Majstor

I tako x 7 kom
I još x 1 kom / 15 m /
Valjda su bolji od "poluraspadnutih Regia "

Ovi idu u Vukovar na linije 
Hoće li valjati jel kritičari ?
Samo mi sudite pošteno !

mate

Na prvu izgledaju sasvim pristojno, valjda će se pokazati ok vozilima.
Inače već kad spominješ Vukovar, koliko vozila ide tamo (netko je spominjao 2 busa i jedan kombi), što je malo na knap s obzirom da se voze 3 linije...

Majstor

Iznenađenje  hi

Koliko god bude potrebno  perfeto
Samo mi sudite pošteno !

Matej

Citat: Majstor  u Siječanj 30, 2021, 18:45:52
I tako x 7 kom
I još x 1 kom / 15 m /
Valjda su bolji od "poluraspadnutih Regia "

Ovi idu u Vukovar na linije 
Hoće li valjati jel kritičari ?

Prvo da kažem da nemam nikakve veze ni s Slavonija Busom,niti s Čazmatransom,ali ajmo sad realno. Tko ima bolji gradski vozni park,Slavonija Bus ili Čazmatrans VU? Inače,kada su došli u PŽ,isto su imali dobre autobuse,zato sada voze neki malte ne poluraspadnuti kombiji,a o vozačima da i ne pričam.Bez uvrijede ikome,ali i sam sam imao par neugodnih iskustava s njima.

Majstor

Imaš lijepu sličicu /avatar/  koja te odaje a o voznom parku netreba trošiti riječi
Sl bus je koplje iznad koliko god to neki neće priznati
Lp
Samo mi sudite pošteno !

Matej

Taj je avatar samo zato što je jedna od 3 moje fotke. Kada smo mi već tako zatucani,objasni nama zatucanima po čemu je to Slavonija Bus koplje iznad?

mate

@Majstor - do prije nekoliko godina glavni neprijatelj Slavonija Busa je bila ekipa iz APPa, a sad je po svim pričama ekipa iz ČZM, jbg Arriva je draža nego ČZM.Velikoj većini forumskog puka je Slavonija Bus bio jedan od boljih prijevoznika, ja sam i dan danas s ekipom iz SB (gospoda Matijasevic) u dobrim odnosima.
U nas u Slavoniji je drugi problem, što se konkurencija gleda preko nišana, te ako si sa svima dobar, onda te baš i ne vole, ili u po starom seljačkom rečeno: "Ako meni crkne krava, neka i komšiji crkne.". Iz toga svega su se izronili i neki nelogični potezi, te kaos na tržištu.

Kolega matej je iz PŽ ako se ne varam, čovjek je jedan od rijetkih koje imamo na tom području pa je zanimljivo čuti razmišljanje iz prve ruke o tamošnjoj situaciji. A slika ČZMa je samo bus s kojim je isti putovao iz Njemačke te ga je slikao. Da Flix vozi za PŽ, možda bi putovao i s njima, pa bi bila i slika Flixa koji bi završio na avataru.

Matej

Upravo tako,kao što sam već rekao nemam ništa ni protiv Slavonija Busa,niti protiv Čazmatransa. Putujem s onim tko mi nudi prijevoz iz mog grada, a ne da putujem još 40-tak km dalje. Mada sam u par puta i koristio Flixbusove usluge (tj.Slavonija Bus) i nemam primjedbe na Skylinera i njegove vozače. Dok je recimo,na gradskom prijevozu u Pž,drugačija stvar. 1.Vozni park je katastrofa,šta god netko mislio o tome,kada su došli hvalili su se kako imaju nova vozila za razliku od tadašnjeg APP-a,dok sad mladi,bahati vozači koji ne mogu bez mobitela niti dvije minute voze poluraspadnute Sprintere,Craftere i slično. 2. Njihov ured u Požegi,nikada ne radi,uvijek kada dođeš na vratima piše "Nazovite taj i taj broj" da lik dođe iz obližnje birtije i da ti neku informaciju. 3. Dosta mojih kolega su u početku krenuli voziti za njih upravo gradski prijevoz,no niti jedan više nije tamo,ali to je neka druga tema već. To je to,ukratko moje mišljenje neka se oni ipak drže turizma,to im je jača strana,danas-sutra mogu naletit na nekog jačeg :)

I da,kao što ispada po kolegi "Majstoru",ako sam već nekome naklonjen,to bi bio onaj stari APP,dok me Slavonija Bus odbila svojim ulaskom pod Flixbus. hi