Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

Doki21

Vjerojatno su dobili zbog drastično spuštene cijene. Fino Slavonija mrsi svima račune,  kako je počelo nebi me čudilo da počnu vozit i lokal umjesto ČZM VU.

415 ul

Slavonija se dosta rasirila, u blizini Zagreba isto imaju parking te sam cuo da ce se javiti na natjecaj za gradski i prigradski prijevoz u Velikoj Gorici

Doki21

Što je nakraju s onom pričom da bi temsa trebala postati zaštitni znak SB-a jel to idalje u planu ili je bila poluinformacija.

Majstor

Kakva Temsa
Temse napustile VP troše enormno
Vozni park baziran na Mercedes Integro /uz Man i Setre / za ovaj posao dobro rješenje

Samo mi sudite pošteno !

Doki21

Znam da je kolega mate bio u jednom postu spomenuo tu priču pa reko da vidim šta je s tom pričom al eto u svakom slučaju bolje integro/regio nego temsa :)

Majstor

Temsa je solidan bus / Man motor D20Euro4, Voith mjenjač ali spor diferencijal pa puno troši /
Inače bus je ok barem ovu u DBahn izvedbi
Samo mi sudite pošteno !

Doki21

Citat: Majstor  u Prosinac 08, 2021, 21:21:24
Temsa je solidan bus / Man motor D20Euro4, Voith mjenjač ali spor diferencijal pa puno troši /
Inače bus je ok barem ovu u DBahn izvedbi

Kako se temsama kreću cijene u usporedbi sa integrom i regiom?

mate

Jedan od razloga silne nabavke prigradskih vozila leži i u činjenici da od 1.1.2022. godine prijevoz gotovo svih osnovnih škola kojima je BPŽ osnivač vrši Slavonija Bus. Od 21 škole APPu je ostala samo OŠ M.A.Reljković iz Bebrine, a sve ostalo od Sl. Šamca do Okučana je preuzeo Slavonija Bus.
Što se tiče Grada Sl. Broda - situacija je 50:50 - od 6 gradskih škola u kojima se vrši prijevoz učenika autobusima, APP i SB imaju svaki po 3 škole.

Matej

Još da vrate logo kao nekad na autobuse,bili bi top :D

Doki21

Koliko njima traje još koncesija za JGP u Vukovaru jel do 31. Ili ? I je li natječaj raspisan i dali se može igdje vidjeti koje su se firme prijavile i slično koje kakvu ponudu ponudio itd?

Promatrač

Citat: Doki21  u Siječanj 05, 2022, 22:27:42
Koliko njima traje jo%u0161 koncesija za JGP u Vukovaru jel do 31. Ili ? I je li natje%u010Daj raspisan i dali se mo%u017Ee igdje vidjeti koje su se firme prijavile i sli%u010Dno koje kakvu ponudu ponudio itd?

Tijekom veljače bi se trebalo više znati ako se ne razvuče zbog propisa kako sve mora ići do konačne odluke, još postupak odluke ima i rokove... , raspisan je natječaj u prosincu, do 7.2. je rok za prijave. Do sklapanja novog ugovora trenutni koncesionar obavlja posao.

Doki21

Jesu li oni nakraju uzeli onu garažu ex. Meridijan VK ili samo parkiraju na ovom parkingu od Autoškole u VU,jel busevi onda odlaze u SB ako je neki kvar u pitanju ili ?

Doki21

Jučer crko jedan od Cityija neznam točno o kojem je riječ to mi je prijatelj reko taman u terminu odlaska u školu tako da je bilo debelog kašnjenja a bilo je i guranja autobusa ali sva sreća mlade snage Vukovara su tu  ;D

Doki21

Šta je nakraju s onim Otokarom Vectio jel on registriran ili leži u garaži i jel on ostaje ili ide u daljnu prodaju?

Majstor

Nije jedan već 2 kom
Uskoro vise
Samo mi sudite pošteno !