Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

gorgoroth

0309, 0310, 0311

gorgoroth

Opet sam naletio na novosti, ovoga puta tri tourisma, izgleda sam ih direktno iz tvornice uhvatio
SB-0314-NG, SB-0312-NG, SB-0313-NG

Majstor

Ima još jedan
Uskoro još 2 dugačka
Samo mi sudite pošteno !

gorgoroth

Negdje je zapeo haha, nije bio s ovima

Kocka 146

Setra ostala u kvaru kod Arene na sred ceste.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

mate

Ovaj bi isto trebao biti novost

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

lovac27

Iveco 0256 je kod Arrive u Velikoj Gorici oko godinu dana . Jel on posuđen ili ga je Arriva kupila od Slavonije busa ZG 0256 NG. Pitam jer je tu na popisu. I kako to da jedino Iveco 0258 nije u VG shemi a ostali jesu i jedino njemu ne radi displeji ima tablu a u 11.mj će godina dana kako je u VG?

lussin

Arrivin definitivno nije, za ostalo ne znam

lovac27

Nalazi se u Arrivinoj garaži  a ne u garaži Slavonija busa i vozi linije koje vozi Arriva i nema naziv Slavonija busa nego je prazna, a dok nije bio u VG shemi, kratko je imao naljepnicu Autotrans Cres, kao i ostali MANovi, sada nema naljepnicu firme ali vozi Autotransove linije.
Jedan Iveco koji ima VG shemu dobio je ovih dana naljepnicu na kraju busa Slavonija Bus, mislim da je 0251.

NP-549

Vidi baš dal ga voze nepalci u robi od Arrive. Možda je u najmu

Majstor

Kako je završilo sa Polet Vinkovci ?
Samo mi sudite pošteno !

mate

Nitko ništa detaljno ne priča...navodno priča se od 6.10. da je gotova stvar, a s druge strane sve je usporeno radi USKOKa i par istraga koje se provode. Vjerujem da kolege s VK područja znaju više

415UL

Još nema pomaka u preuzimanju Poleta?

lovac27

Citat: NP-549  u Rujan 29, 2025, 08:03:51Vidi baš dal ga voze nepalci u robi od Arrive. Možda je u najmu
Voze ga Arrivini vozači u Arrivinoj uniformi na linijama koje vozi Arriva od 1 do 7 iod 9do 11.Slavonija bus vozi linije 8,12,13,14 i 15.
Očito je unajmljen već godinu dana, iako svi ti Iveco u vozilu imaju displej za naziv stanica naziv Arriva, a vani su svi dobili natpis Slavonija Bus osim 0256 i 0258 koji nije u VG
shemi i on jedini nema displej za naziv linije nego tablu. Na kojoj piše Slavonija Bus i naziv linije.