Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

mate

Jutros je Sprinter Slavonija Busa, otisao za Pulu, gdje vozi odbojkasice Marsonie, na tekmu protiv OTP Banke

mate

Cityliner SB-9999-NG viđen oko 9.15 na GP Sl.Brod, ide preko BiH put Dubrovnika, gdje kosarkasi Svjetlosti igraju tekmu protiv istoimenog domacina

mihaelm

Samo da kažem, imam samo riječi pohvale za Slavonija Bus. Prije par godina sam išao na ekskurziju sa Luna tours, ali su oni poslali buseve od SB. Skyliner i Tourino. Vozači ljubazni, busevi novi i čisti, dobar vozni park. Svaka čast Slavonija Bus, samo tako nastavite!!!!!!! :)
Neoplan u srcu

mate

Jedna novost u Slavonija Busu, uvedene 2 sezonske linije, Sl.Brod - Murter, te Zagreb - Murter

Sonja

mihaelm

sonja daj reci jel ovo bio poso za automehaničara u SB ja sad otvorim link trebo mi za prijatelja vidim piše automehaničar i cammeo poslodavac  >rigoleto< >rigoleto<
Neoplan u srcu

Sonja

link je bio definitivno za Slavonija bus, za vozaca vidim da se u linku samo 1 znamenka promjenila... cudno
oglas je jos uvijek aktivan al sad pod:
http://www.moj-posao.net/HR/Ads/Hzz/2000000222/VOZACVOZACICA-AUTOBUSA/

Pozega

Monopol klasicni,deri sirotinju do koze,konkurencija svakako dobro dosla pogotovo kad je rijec o tako dobrom prijevozniku-danas Starliner i Cityliner bili na zadatku.

mate

Citat: Pozega  u Veljača 01, 2012, 19:53:48
Monopol klasicni,deri sirotinju do koze,konkurencija svakako dobro dosla pogotovo kad je rijec o tako dobrom prijevozniku-danas Starliner i Cityliner bili na zadatku.

A, morali su, vidis da je danas odmah i inspektor dosao vidjeti kako Slavonija Bus radi ;)

passat238

Tomek

Strašno.. Stvarno nam je država smijurija..

mate

Cudi me samo koje su to "nepravilnosti" nasli na N1216, koji je u perfektnom stanju. A kako sam i rekao na Facebooku, nazalost u nasoj banana drzavi je sve moguce :(

passat238

Danas su umjesto njih vozili bijeli Starliner prve generacije i Starliner 2 generacije onaj tamno plavi.