Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

passat238

Pa čuj prijedlog ti nije loš možda bude i nešto ..  :)

passat238

Evo i video prilog gdje su mještano nakratko blokirali prolaz APP-ovim autobusima.

passat238

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Pozega

Cini se da ni g. Matijašević nije na razini civiliziranog ponašanja!

passat238

Šta reći koju poslugu porati... očito da su mu zasmetali jer ako po slikama dobro vidim to je postavljeno ispred kafića koji on drži ako me pamćenje dobro prati.

n5218shd

ti panoi tu po zakonu ne mogu stajati, i Matijašević ih je uklonio sad kako su to gospoda iz app-a rekla macolom (to je upitno),  a zašto su te limove postavili e to je druga prica;
znamo da su prijevoznici ne zadovoljni app-ovom prodajom karata i da je panturist u OS-u otvorio svoju prodaju karata...  U prostor ispred kojeg su postavljeni limovi dolazi panturist sa svojom prodajom karata... karte će prodavati i za druge velike prijevoznike  i stručni kadar iz app-a se sjeti pa kupi  limove i stave  to po prozorima cijelog prostora .....
Da Vama netko na prozore kuće stavi limove kako bi vi postupili ???

passat238

Sve to stoji ali ovo da ti netko na prozor metne limove od tvoje kuce ja kako znam koncesjonar kolodvora je APP

Pozega

Na stranu svi argumenti ali ovo nije način,svako divljaštvo je za osudu!

n5218shd

koncesionar kolodvora je app, ali slavonija bus na autobusnom kolodvoru ima kafić i poslovne prostore u svom vlasništvu, ne u najmu, i sada su jedan dio iznajmili panturistu...
čovjek je samo maknuo to i ako je upotrijebio neki alat nije došao tamo udarati ljude tim alatom...ja tu ne vidim divljaštvo...!!!

passat238

A što se tiče prodaje karata normalno da onaj koji prodaje karte za drugog prijevoznika uzme sebi dio kolača(proviziju) za prodanu kartu a ovi ti nežele,kad sam razgovarao sa šoferom u Švicarskoj kaže on da tetka u konjteneru koja prodaje karte uzima 10% provizije od svake prodane karte a tamos e recimo prodavaju sve karte tj možete kupiti karte prijevoznika da globalno nazovemo balkan.

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

mate

Citat: ROAD  u Svibanj 18, 2012, 10:17:55
Prinova Megaliner.

Aha, viden sinoc oko 19 h na AK Sl.Brod, registracije su mu SB-511-ET

lukas auto

Je to onaj drugi ex Croatia bus?

maly