Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

man323

Nije da se ne da, nego jednostavno fali zglobnih autobusa, pa je on zadnji spas.

Neko

Zato ne fali direktora i savjetnika, te naravno njihovih liziguza.

Sent from my iPhone using Tapatalk

josipgrgin

Mislim da im nije bila pametna ideja rashodovat g.b.138 i neoplane bilo bi bolje da su malo pricekali jer sada su veliki problemi za pokrit sve linije  iako su ti busevi bili kao i 688 ali dobro bi dosli kad zagusti. Koja je to logika rijesit se starih buseva a novih nema i ko zna kad ce doc. A ovi pojedini busevi koji su noviji cesto se kvare i vise su u garazi nego na cesti. Mislim da je ova situacija dobra za Denisa i Dalmatinca , a nikako dobra za Promet.

Sule

Nije mi jasno zasto su dali rashodovat sve te busevo i srizat ih a ostavili su ovoliko neispravnih i rahodovanih zglobnih MAN i Mercedes buseva a samo jedan tip takvog busa je u funkciji a ovi samo zauzimaju prostor.

elez

koliko su još para potrošili na popravaka Isuzua koji nece dočekat božić na cesti nego u garaži... vodstvo prometa stvarno povlači glupe poteze u vezi buseva... al sta se žalimo, takva nam je cila država
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

Neko

Citat: Sule  u Studeni 08, 2016, 15:50:39
Nije mi jasno zasto su dali rashodovat sve te busevo i srizat ih a ostavili su ovoliko neispravnih i rahodovanih zglobnih MAN i Mercedes buseva a samo jedan tip takvog busa je u funkciji a ovi samo zauzimaju prostor.

Osim 688 koji je u vlasništvu Prometa, ostale MAN Avtomontaže su pod sudskim sporom sa "slovencima" te se kao takvi ne smiju rashodovat i razrezat. Da su se kojim slučajem održali u voznom stanju, lako bi se razriješio sudski spor i dug  vraćanjem istih Lubini. Tako da nije baš potpuno točno "zauzimanje prostora".

Neko

Citat: josipgrgin  u Studeni 08, 2016, 14:14:31
Mislim da im nije bila pametna ideja rashodovat g.b.138 i neoplane bilo bi bolje da su malo pricekali jer sada su veliki problemi za pokrit sve linije  iako su ti busevi bili kao i 688 ali dobro bi dosli kad zagusti. Koja je to logika rijesit se starih buseva a novih nema i ko zna kad ce doc. A ovi pojedini busevi koji su noviji cesto se kvare i vise su u garazi nego na cesti. Mislim da je ova situacija dobra za Denisa i Dalmatinca , a nikako dobra za Promet.

A ko kaže da netko želi dobro Prometu?
Situaciju sa Denisom i Dalmatincem bi riješila "2 nadobudna" komunalna redara koji bi svakodnevnom naplatom kazni tom dvojcu zagorčali ovaj njihov polulegalni posao kojim otimaju Prometu  prihod.
A komunalno redarstvo je gradsko, a Promet je gradski, pa zašto onda niko ništa ne poduzima u korist Prometa?

Sule

Citat: Neko  u Studeni 08, 2016, 16:24:16
Osim 688 koji je u vlasništvu Prometa, ostale MAN Avtomontaže su pod sudskim sporom sa "slovencima" te se kao takvi ne smiju rashodovat i razrezat. Da su se kojim slučajem održali u voznom stanju, lako bi se razriješio sudski spor i dug  vraćanjem istih Lubini. Tako da nije baš potpuno točno "zauzimanje prostora".

Aha to su znaci ti busevi i predpostavio san ali opet bolje da upitan ;)
Kako ne zauzimaju prostor kad nicem ne sluze, a nisu prometovi i promet na taj nacin nema nikakve koristi od njih jer ih ne smije taket samo zauzimaju prostor.

Neko

Citat: Sule  u Studeni 08, 2016, 18:04:25

Aha to su znaci ti busevi i predpostavio san ali opet bolje da upitan ;)
Kako ne zauzimaju prostor kad nicem ne sluze, a nisu prometovi i promet na taj nacin nema nikakve koristi od njih jer ih ne smije taket samo zauzimaju prostor.

Pa slažem se, ali "vlasnik" traži da budu u voznom stanju. A jeftinije bi bilo kupit slicnr polovne nego ove dovodit u ispravno stanje. Izgleda da "vlasnik" igra igru s Prometom, a grad nema razumijevanja ni za njega ni za Promet. Da je u pitanju Hajduk našlo bi se par desetaka milijuna kuna u gradskoj kasi, ovako....

prometnik

Citat: josipgrgin  u Studeni 08, 2016, 14:14:31
njih su morali razrizat jer su in bile trule šasije i točka, i bilo je rečeno da će rizat buseve starije od 25.god.(šta je i napravljeno, ali je ostalo par ovih šta nisu toliko loši.)
kupi kartu spasi Promet

RegioBus

Vidija san u garaži da je #266 popravljen

Kolega garažer

Citat: RegioBus  u Studeni 11, 2016, 15:05:34
Vidija san u garaži da je #266 popravljen
Danas imao probnu vožnju,ali nije još sve na svom mjestu 
PROMET Split

Sofer122

274 je još u garaži nakon kvara elektroventila koji podizu prednju osovinu

man323

Jesi li možda vidio kako su ga popravili iznutra? Na slikama se jasno vidi da je dosta plastičnih dijelova oko vozača popucalo, pa me zanima jesu li to uzeli novo ili ipak nekako skrpali.

Kolega garažer

Većinom su novi dijelovi,iznenadio sam se kako su lijepo spojili novi dio poda s starim(skoro pa neprimjetno)     
PROMET Split