Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

Paško

g.b. 64 ima volan od DAFa
g.b. 171 ima volan od TAMa. O tapecirungu da i ne govorin. Na nijednon sidalu nije osta original.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

maky

Vozio se preksinoć u g.b.184 koji stalno radi liniju 2. Ima zbilja ozbiljan problem o kojem nerado govorim. Vozio je na liniji sa potpuno istrošenim stražnjim kočnicama kao da je sve uredu. OK, ako neki autobus ima loš motor, ili nikakve amortizere, to se i da izdržati, ali da se vozite unutra sa otkucajima srca od 200/min, jer vam  ono karakteristično struganje metala od metal prilikom kočenja ulijeva strah u kosti zbilja nije ugodno. Maknuti ono s ceste što prije, samo da ne bude kasno!!!
Inače, nisam to samo ja primjetio. veliki broj ostalih putnika - laika su komentirali o neugodnom struganju prilikom kočenja...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

Ovaj tjedan popravljena su sidala u g.b. 65 u prikolici. Gornji dio ne pada više.

maky

Nekidan drniški g.b. 197 (ili je 196, stvarno sam zaboravio) osvanuo s ratkapama.
Iako fotka nevalja, stavit ću jer je ovo ipak nešto nesvakidašnje...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Je neki dan san ga i ja vidija pa san mislija da je novi classic, ali da mu ne radi displej.  ;D ;D

JA!!!

201 ovako izgleda vec duže vremena
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Jučer je zbog utakmice Hajduk - Rijeka bilo razbijenih autobusa... Dosta  je starih autobusa vozilo, ali isto nisu bili zamijenjeni svi novi.

Znam da je na liniji 37 nastradao autobus, a to nije jedino...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

JA!!!

Citat: maky  u Ožujak 14, 2010, 12:11:00
....Inače, jučer se igrala utakmica Hajduk - Rijeka, zbog koje su vozili stari autobusi koji su mogli voziti......
Maloprije na vijestima Radio Dalmacije kažu da je sinoć neka budala razbila bus na liniji 37 nakon utakmice.....zna li se koji bus??
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Citat: JA!!!  u Ožujak 14, 2010, 12:21:11
Citat: maky  u Ožujak 14, 2010, 12:11:00
....Inače, jučer se igrala utakmica Hajduk - Rijeka, zbog koje su vozili stari autobusi koji su mogli voziti......
Maloprije na vijestima Radio Dalmacije kažu da je sinoć neka budala razbila bus na liniji 37 nakon utakmice.....zna li se koji bus??
A trebao je voziti g.b.205, ali koliko znam nije vozio, nego je umjesto njega išao jedan od Sanosa kojeg su razbili...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Berlingo

Ja sam malo prije gledao dnevnik HRT-a i na kratko je pokazana ostecena unutrasnjost. Vidio sam (mislim) vozaca koji pokazivao kako je stradala ona okrugla platforma ispod harmonike. I neka ostecenja po stropu. Drugo nisam zamjetio.

maky

Da, nastradao je jedan od Sanosa, a ono je prometnik što skače po zglobu...  ;)

Okrenuti na 23 minute i 20 sekundi:
http://www.hrt.hr/index.php?id=dnevnik

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Čini se da se napokon  ostvarauju neke od mojih genijalnih ideja...  ;)

Izgleda da bi g.b. 168 opet mogli gledati na cestama, ali ne s Mercedesovim motorom više. Ovoga puta bi unutra mogao veselo kucati MAN. I to kakav...  8)
Toliko za sad o tome...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

g.b. 207 je dobia garažni broj na desnoj strani.

Paško

Citat: maky  u Ožujak 14, 2010, 21:06:30
Da, nastradao je jedan od Sanosa, a ono je prometnik što skače po zglobu...  ;)

Okrenuti na 23 minute i 20 sekundi:
http://www.hrt.hr/index.php?id=dnevnik
Pošto se link svaki dan minja, ja san izvuka filmić:
http://img265.yfrog.com/i/sanosunisten.mp4/
Sad smo se rješili linkovanja. ;D

Paško

Oštećeni Sanos je ili g.b. 147 ili g.b. 150.