Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

markost

Citat: RegioBus  u Siječanj 11, 2015, 22:53:32
Jel neko mozda zna sta bi moglo bit trenutno na Solti jer je gb.234 u Splitu?
Jedan od Dailya.

XDonald

171 ima u cilon prikolici neka nova sidala , 172 u zadnjen redu , a neznan iz kojeg su busa  ???

RegioBus

Gb 171 ima ta sjedala vec duze vrime,od kiela su,a za 172 neznam.

markost

Citat: markost  u Siječanj 12, 2015, 18:56:42
Jedan od Dailya.
Ili ti ga iz prve ruke na Šolti su g.b.236 i g.b. 276.

RegioBus

ST-7409-B =====>Nova registracija gb.214.

RegioBus

Gb.210 bez reklame i s novom registracijom ST-9034-B.Vozi na 37-mi.

Josip-Split

275 uopče nema vrata od kabine  thumbs

RegioBus

Gb 162------>ST-9714-B
a i 120 bi se moga vratit.

Paško

Back to the future??

Od sutra u g.b. 225 - poništivač! Bit će ugrađen u 15ak autobusa, zasad.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

+ 120 je nazad, ispravan, a već su mu se dijelovi bili počeli koristiti za druge autobuse.

S obzirom da je taj bus u lošem stanju, a ovo su praktički mjere za spašavanje, opet mi je zanimljivo pitanje -- zar je stvarno trebalo rashodovat i 63 i 66 i 91?

prometnik

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 11, 2015, 16:43:37
Back to the future??

Od sutra u g.b. 225 - poništivač! Bit će ugrađen u 15ak autobusa, zasad.
jel ima neki poseban razlog za to ili samo da se olaksa vozacima?
kupi kartu spasi Promet

RegioBus

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 11, 2015, 17:40:06

S obzirom da je taj bus u lošem stanju, a ovo su praktički mjere za spašavanje, opet mi je zanimljivo pitanje -- zar je stvarno trebalo rashodovat i 63 i 66 i 91?
66 je stvarno bio mi u jako losem stanju,63 tako-tako,a 91 je bija u dobrom stanju.

Paško

91 u dobrom stanju?  good_boy
Ma svima je to "stanje" loše, ali nije stvar u tome, nego nekad mi stvarno izgleda da se ti rashodi neorganizirano rade i to tako da se nepotrebni broj buseva izreže jer se na njima ne želi više radit, a ne vjerujem da je svaki bio daleko od spašavanja (da im je npr. napuknuta šasija)

prometnik

Danas san vidija ponistivac u nekom zglobnom citaru na l.17, nisan zapantija g.b. al uglavnon neki narancasti su pa ako ko ima sliku da se bolje vidi
kupi kartu spasi Promet

netko

Malo OT:
Sve pohvale za poništivače,itekako će poslužiti,pogotovo kada je gužva.Dok vozač naplaćuje karte ti možeš slobodno poništiti kartu bez da njega čekaš.A i njima če bit puno lakše,vjerujem.
O propalom projektu i bačenim milijunima zvanim automatska naplata,nečemo sad.

Što se tiče O305G,to je dobro pitanje.
Puno njih je otišlo,ja vjerujem da je bilo pogrešnih odluka.

Što se tiče samih O305G,bilo ih je svakakvih.Od super dobrih,do užasno kvarljivih.

Slažem se ;),teško je bilo što zaključit i davati nekakve zaključke,ali nekako mi se čini da je Promet neke poslao u rashod jednostavno zbog mehanike i motora,unatoč podvozju i rešetki.Možda su jednostavno bili rupe bez dna,više su bili na kanalu,nego na ulici,možda su se djelovi teško pronalazili,a možda bi taj bus super poslužio za djelove drugim autobusima koji su bili u boljem stanju.........................

A,eto,možda je i ovi 120 primjer suprotnog.Unatoč lošem stanju,"guralo" ga se zbog ispravnosti motora pad dok traje,traje. ???

Što se tiče vizualnosti meni je 120 izgledao kao nepoderiv,a 91 i 92 odavno za staro željezo. ;D
:)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.