Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

RegioBus

Gb 288 dobio natrag svoju ratkapu

baco

Citat: RegioBus  u Siječanj 28, 2014, 15:10:25
Gb 288 dobio natrag svoju ratkapu

nemoš vjerovat! čudi me da to ikog briga, pogotovo od one ekipe koja ga vozi!  >hammer<

RegioBus

Jedan troosovinac ima ratkapu od citara.Mislim od gb 265 ;D

Paško

Priča se da će se u sve autobuse ugraditi digitalni tahografi.

Neki validatori premješteni su bliže vozačima. Cilj je da se do 1.05. napokon ukinu pečati.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tramvajac 92

Zanimljivo za tahografe, ali ako ih misle ugrađivati, neka ih ugrade u buseve koji će voziti najmanje 10 godina, znači Sanosi da budu najstarije što će ih dobiti..

maky

A koja je poanta toga?!
Koliko ja znam i analogni tahograf je sasvim legalan i valjan  uređaj. Iz mjeseca u mjesec se nema za plaće, a lova se troši na gluposti...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

NP-549

Za vozače je bolje kad je kartica jer nema muljanja.  Radiš koliko smiješ i amen.  A  firmi je jednostavnije zbog arhive koju moraju čuvat 3 godine.  Svi taholistići se moraju skenirati i spremiti, a također čuvat i originalni u papirnatom obliku.  Kod kartice nema ničega od toga, sve je na njoj, samo ju moraš očitat jednom u mjesecu (za prošli mjesec)

maky

Svakako, ali bez obzira na to, proteklih godina su pozapošljavali brdo tih nekih politički i familijarno pogodnih inženjera, stručnjaka, šefova, podšefova i njihovih zamjenika, tako da ima i više nego dovoljno radne snage da svaki božji dan  skeniraju listiće sve od 1991. pa do dana današnjega.  Mislim, dobro,  neka potroše hrpetinu love i ugrade digitalce, ali onda neka 10 ljudi pošalju doma, jer su i dosad bili višak. Kratko i jednostavno...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Urbino LE

Promet kao i sve gradske firme pogodne za uhljebe, kao da kod vozače nema jednakih i jednakijih, pa recimo sa kojim pravom su neke ekipe uvijek bile na 60 i slično, a znamo kakav je inkas tamo.

COVIK

Kako čujem a fala bogu dobro čujem izgleda da je glavni razlog uvođenja digitalaca to da vozači ne minjaju jedan drugog bez znanja firme,iako je to glup razlog jer i ovako mogu to radit s tuđom karticom,a jedini rizik je da budu zaustavljeni i kažnjeni od strane prometne policije.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

maky

Eto to je bio glavni i gorući problem ove firme pa su to bas sad u ovoj situaciji morali rjesavat. Sad će sve bit idealno. Bravo magistri, pozdrav svima koji su vam izmislili radna mjesta!  good_boy

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

neopran

295 osta bez prednje live ratkape

actros

neznam jel to već poznato, jedan Eurobus je dobija novu šemu - "zlatni vijenac"

neopran

Citat: actros  u Travanj 04, 2014, 19:10:19
neznam jel to već poznato, jedan Eurobus je dobija novu šemu - "zlatni vijenac"

159

Josip-Split

danas san bija u 127 i mogu reč da ide jako dobro  ;D i mjenjač mu je vračen kako triba  8-8 al cili je raskliman i ima problema sa zatvaranjem vrata  :-\