Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

josipgrgin

Bice dobro ako se ne zapali ,ne bi se cudija

Shole

Preskočile kopče pa se nemože zatvorit

netko

#195 ima takav zvuk kočenja zadnjih kola da ga se skoro čuje od pazara do trajektne luke. Užas, rekao bi čovjek da uopće nema pakni na zadnjim kolima.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

josipgrgin

Ja mislin da se Promet rjesava starih buseva zbog cestih kvarova i zbog toga sto u medijima narod cesto spominje da se vozi u oldtimerima  koji nisu sto posto ispravni i mnogi se zale na vozni park i to jos u 21.stoljecu i da se sramota zaustavi uprava je odlucila da busevi koji su stari treko 25 god. vise ne koristu za javni prijevoz ali nije to dobar potez sad kada nema buseva mnoge linije su zakinute tj zakasnjenja su cesta a jos se pritom i zapali ili pokvari koji bus tako da ih mnogo fali da bi se normalno odvijao vozni red
Nadam se da ce se neko slozit samnom

prometnik

rjesava ih se jer ili ne produ tehnicki ili se ne mogu popravit, boli njih briga sta se po novinama pise kad jedva krpaju kraj s krajen
kupi kartu spasi Promet

Paško

#273 popravljen i vozi, a #271 dobio frišku ratkapu, a na starijima "pečat" s njegovim brojem.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Samo cekam kad ce se zažutit ti MANovi...plavo uz Split mi nkako ne ide  ;D

josipgrgin

Slazem se s vama.A bice ponestalo zute boje

man323

Nije uopće stvar u tome. Buseva općenito fali, i još ih ima podosta na servisu. A ova 3 zagrebačka su došla u pravi trenutak, ali samo su malo za veliku rupu.
Nemogu sada povući zagrebačke, jer se neće moći opet odvoziti neki polasci. A najmanje bi im trebalo tjedan dana po busu, da ga pripreme i obojaju.

Lion's Driver

Uh...znaci toliki pritisak da je i toliko autobusa malo...
Procitao sam na fb stranici Radnickog vijeca Prometa da se planira nesto pomocu Europskih subvencija krenuti u nabavku autobusa.... pa su taman nedugo iza toga dosli ti MANovi ex. ZET Zagreb.... ako se pak radi o Europskim subvencijama ne vjerujem da je to to... bas me zanima oce li sta od toga bit ili su opet neke suplje price procurile van Prometa  umnik2  kava

tramvajac 92

Nije to ništa europsko, to je gola lova iz jedne šuplje blagajne u drugu, dosta povoljno su ih dobili i bili su u roku par dana u garaži i na cesti.

josipgrgin

Ali buseva svaki dan sve manje na cesti,nije dobro a nece se ni ovako moc dugo.

Paško

#147 danas cijeli dan na liniji 18. Bus se strašno muči, muči se i vozač, ljudi masu, a polasci stalno kasne. To je trebao voziti #271, ali njemu je otišao mjenjač, što se izgleda dogodilo i na još dva Citara nedavno (došli do kilometraže od oko 600 000).
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

josipgrgin

To je normalno kad nima buseva pa ovi koji voze moraju vozit cili dan jos je i vruce pa se prigrije , a #Legenda# bi sada dobro dosla da zamjeni koji bus , ali steta sto su ga se rijesili tako brzo.

man323

#273 nema srednju i stražnju ratkapu na desnoj strani.