EURO2008

Autor erobuss, Ožujak 07, 2008, 23:51:26

mate

Pa,i taj obiteljski odnos u repki puno znaci...kad pogledam druge reprezentacije,toga uglavnom nema...nogometasi budu uglavnom izolirani od obitelji...to puno znaci za sve igrace...a,sad ce 10.9. Engleska ponovno past...jel svi ce igraci izaci iz ovog mnogo jaci...i nek najbolja repka (Nizozemska) osvoji Euro,jer oni igraju sada kad nema Hrvatske najljepsi nogomet na Euru

erobuss

Slavuj

da gledao sam taj video na 24 sata.  :D :D :D :D :D koji debil

Tomek

Ovaj vozi isto kako i njihova repka igra  ;D

EuroTrakker

Nemojte baš tako pričati. Te ograde je sigurno slagao netko tko nema pojma o busu i lukovima odnosno radijusima potrebnim  za skretanje. Nekažem da je malo i shole tu kriv, ali ga odmah zato zvati idiotom nije fer
Pozdrav iz 53nje

manoplan

Citat: EuroTrakker  u Lipanj 21, 2008, 22:20:56
Nemojte baš tako pričati. Te ograde je sigurno slagao netko tko nema pojma o busu i lukovima odnosno radijusima potrebnim  za skretanje. Nekažem da je malo i shole tu kriv, ali ga odmah zato zvati idiotom nije fer

To sa ogradama se može svakome dogodit jer kut je zaista nezgodan,ali pet puta je udario u bijeli auto iza sebe  ???

lerotai

i odose nam  nizozemci kuci .. boze sta je to ove godine ... svi dobri timovi gube ...
no sikiriki

erobuss

Ne bi me čudilo da rusi postanu Europski prvaci

nukleusri

ili Turci...koji su s 9 minuta vodstva ukupno u polufinalu...
Mi smo sami protiv svih, a oni nikog se ne boje

lerotai

ko ce im vise znati ... nebi da budu svabe ili turci ... radije talijani ali oni su jako losi
no sikiriki

mate

Pa to je stvarno za ne povjerovati...3 četvrtfinala,3 favorita ispala...nek danas Spanjolska pobjedi Italiju...koja je ionako s(p)retno prosla dalje...I,ako je ovako stanje...nek Rusija ili Njemacka bude prvak Europe 8),jer ostale reprezentacije koje su u polufinalu nisu uopce zasluzile taj naslov...

erobuss

lerotai

a jest mi drago sto izgubise ;)
no sikiriki

mate

I,koliko ce Njemci proglasit dana zalosti?? ;D

Da,smo mi prosli finale - Hrvatska - Spanjolska... ;D
i Euro je nas

busfan

Navijao sam za Njemacku, ali moram priznati da su Spanci bolje igrali >:(