Vožnje - video clipovi

Autor maky, Ožujak 08, 2008, 22:07:08

maky

Prvo vožnjica od sinoć. MAN Lion`s Classic G g.b. 256 na liniji 10.  Ulicom Domovinskog rata, tri trake. Motor se inače u stvarnosti skoro i ne čuje, ali  ovaj mobitel uvijek nekako izobliči zvuk. Uglavnom, na više Classica sam primjetio da im baš nisu dobro pričvršćeni neki poklopci na krovu, šta se vidi na snimci. Highlight je na 50 sek. prije kraja kada  se vozim  brzom cestom, ne tako malom brzinom, ja i shole jedini u busu, a ono kraj nas proletio Lion`s Classic na liniji 16 i ostavio nas da gutamo prašinu. Stvarno su zvijeri!

Onda današnja vožnja Lion`s Classicom g.b. 240 na liniji 32 od Mercatora u Solinu, pa do Eurolineovog salona. Isto je vozio kako to novi Classici inače čine - brzo, ali sigurno! Super su!

I jedan video koji je cijeli za pamćenje. Dakle, MAN Lion`s City LL, g.b. 228, ukrcao putnike kod HNK, krenio i treba se okrenuti oko one velike žute kuće. Međutim, neki švabo je tu parkirao staru Setru i shole nije mogao smotati.  Nema veze, produžio ravno do ulaza u HNK i preko trotoara sa troosovincem  8)  ;D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

MAN Lion`s City LL g.b. 225 na liniji 9 od Pazara do Trajektne luke.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

MAN SG 313 - ulazak na trogirski kolodvor

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Eh, noćne vožnje... Najbolje su!

Top speed!
MAN Lion`s City LL g.b. 228 na liniji 24:

MAN Lion`s City g.b. 222 na liniji 22:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Zašto se Lion`s City-ji lome po cestama koje nemaju veze s gradom?

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Jer gušti su gušti...
Nema veze što sam ja danas iskisnuo, nema veze što sam umoran, bitno je samo jedno, a to je da sam se opet navozao sa g.b. 149 po kišnim uvjetima, ovoga puta na liniji 9 i upravo imam jedan ogroman osmjeh od uha do uha. Cijelo vrijeme sam guštao u vožnji, ali eto, da ne budem toliko sebičan, napravio sam samo kratki video kako to izgleda kad  beštija kreće sa semafora.
Škripa guma je obavezna pri svakom kretanju  8)

Ja znam da bi vi voljeli vidjet snimak izvana kako to izgleda, ali ja sam danas bio sebičan i mislio samo na sebe i svoje gušte, tako da nisam izlazio iz njega...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Šteta,preodlično,a malo si snimia. ;) :D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Citat: netko  u Studeni 07, 2008, 23:37:11
Šteta,preodlično,a malo si snimia. ;) :D
A čuj, nije se ništa vidjelo kroz prozore jer su bili zamagljeni, a uostalom, koliko god ja to nasnimio, nikada neće biti ni blizu pravom doživljaju. Treba to doživjet kad se sve oko tebe trese i skakuće, iz srednje osovine dimi, a ti ne mrdaš s mjesta...  :)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Evo malo g.b. 681 sa snježne linije 4. Proklizava, ali ide...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

A s ovim  nevjerojatnim off road zadatcima se svakodnevno moraju nosit novi Classici na liniji 37 koja ih ubija. To je katastrofa!

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Veljača 19, 2009, 14:17:50
A s ovim  nevjerojatnim off road zadatcima se svakodnevno moraju nosit novi Classici na liniji 37 koja ih ubija. To je katastrofa!
http://i264.photobucket.com/albums/ii179/makyCRO/th_MOV00022-1.jpg
A ako radovi kroz cijela Kaštela ne budu gotovi do početka ljeta onda sve k vragu.Nepodnošljivo je više umjesto 50 min vožnje(najviše) voziti se 1 i 15 min,a možda čak i 1 i 30 min. >:(
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Jedan filmić-vožnja u g.b. 189. Maky, zadovoljan?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Vožnja u g.b.-u 681:
Sorry, tek san u 15oj sekundi svatia da mobitel držin krivo. :-[ :-X
http://yfrog.us/bffile14952z

troosovinac

Citat: Avtomontažafan  u Veljača 19, 2010, 18:22:46
Vožnja u g.b.-u 681:
Sorry, tek san u 15oj sekundi svatia da mobitel držin krivo. :-[ :-X
http://yfrog.us/bffile14952z
nikad nije kasno
bela lađa

Paško

Vožnja u g.b. 185, kad nije pokvaren, na petici je...
http://img94.yfrog.com/i/mov00806.mp4/