Kvarovi Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:37:12

Citaro O530

Evo ga, kao nov

lions classic

Upravo ispred HNK citaro mislim 267 u kvaru, po njega došao Nike transport taman ga spajaju na zrak.

Paško

#271. https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/video-prometov-autobus-ostao-u-kvaru-u-centru-grada/118064

A ja sam ga uhvatio tamo gdje je stao. Krenuo je na liniji 60 i nije stigao dalje od Općine.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Nitko

Ja san ga vidia na hnk, tamo di je i dalmacija danas ga uvatila. Pa kako je on dosao sa opcine do hnk?

Paško

Pa valjda ga je Nike došlepao. Morao se negdje okrenuti s njim da ga odvede put garaže.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Nitko

On je na hnk bia bez njega, sumljan da ga je dovodia i onda skinia, i onda opet diza i vodia

dado1

Gbr 0023 upravo ostao u kvaru u Podstrani kod sv. Martina

Citaro O530

Sliku sam preuzeo sa facebook stranice "Prometne zgode i nezgode". Napisali su u opisu "Mašina na hlađenju", a u pitanju je #229

Citaro O530

#051 zakazao na vrhu Mosora. Slike sam uzeo sa storya fb stranice Nike transport.

Citaro O530

#240 imao sitnih problema, ali je ubrzo popravljen

Intouro

#249 jučer ostao u Blatu na Cetini na sred ceste i nije htio da upali.Nike ga je šlepao.

Intouro

#316 ne pamtim kad sam vidio na cesti,a #312 već skoro 2 mjeseca parkiran u Dugopolju.

XDonald

#316 je odsutan sigurno od kraja 3.miseca, a s #312 san se zadnji put vozio krajem 4.miseca. Koji problemi muce becke Citare kad tako dugo izostaju?
Meni se cine ova dva najnepouzdanija od beckih, uz jos i #317, jer i on izostane svako malo, al na kraci period od par dana.

Citaro O530

#317 sam danas vidio, ne znam točno koje on probleme ima, ali 1 ili 2 puta je imao probleme s getribom. Što se tiče #316, nadam se da nije doživio istu sudbinu kao i #232. Njima svima su zajednički problemi s elektronikom. Nekad javljaju neke greške, najviše #315 koji je bio prestao javljati pa je opet počeo i tako naizmjenično. Još mu svijetli "Check engine" lampica, a s motorom sve u redu.

elez

Izvor:
Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode"
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...