Kvarovi Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:37:12

RegioBus

Josip-Split

To je onda 65 zaminia 150 ,i meni je bilo čudno  :)

RegioBus

Citat: Josip-Split  u Veljača 21, 2015, 16:52:22
To je onda 65 zaminia 150 ,i meni je bilo čudno  :)
150 je ovaj tjedan bija na 38-ici.

prometnik

evo ima vec par tjedana otkad san ovo snimija(zaboravija san uploadat odma..) jedan sg313 na l.38, nisan zapantija g.b. cilin puten vozija sa jednin krilon zadnjih vrata otvorenin, shole zatvori al se opet vrata otvore...
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/121536749" width="500" height="883" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> <p> from maka on Vimeo.</p>
kupi kartu spasi Promet

Paško

Danas se g.b. 150 pokvario oko 9:30 na stanici za FESB odmah ispod mosta za Sveučilišnu knjižnicu, ne znam koliko je ostao tamo.

Nešto slika od Nike transporta s njihovog Facebooka:

264

168

212

245

161 u garaži - Nike šleper šlepa Nike šlepera :)evil
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

danny

gbr 147 danas u 8 crka kod meduze:

STress

Nešto oni prečesto crkavaju kod Meduze... tako je, svojevremeno, bilo i kod Popaja na Pojišanu...  ;D

Paško

190 danas izbacio ulje kod Policije na Pojisanu, jos uvijek je tamo

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

TAM

Što je njemu bilo kada je ovoliko ulja ispusito.  buljo

Izvor:facebook.com/RadioDalmacija
Dani ponosa i slave!

man323

Ima više mogućnosti, ili je pukao karter, ili je blok otišao, ili je nešto treće

RegioBus

A tek se nedavno vratio sa servisa...
Usput, je li netko primijetio da 210 ima drugačiji zvuk motora. Da nije motor od nekog rashodovanog autobusa jer ga ga do prije 2 mjeseca nije dugo bilo

prometnik

sa facebook stranice NIKE TRANSPORT d.o.o:
g.b. 92

kupi kartu spasi Promet

Paško

g.b. 207 prije sat vremena stoji na stanici prije uzbrdice za Kilu s otvorenim poklopcem motora

Paško

#258 krepao danas oko 14h na početku skretanja iz Zagrebačke u Sinjsku (prema HNK)

RegioBus

#197 je krenija iz garaže prema sukoišanu na liniju 29 ali pokvarija se kraj hotela Atrium i zaminija ga je #150