Kvarovi Prometovih autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:37:12

Shole

LukaST

Čuo sam da je Sg313 na liniji 9 neznam g.b imao kvar kaze mi moj kolega dae poceo dimiti.Zna li netko nešto više?

Sule

#191 parkiran kraj semafora kod brodomerkura u smjeru solina nema niko u njemu valjda je u kvaru?

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Sofer122

Jučer je na Solinskoj na kolodvoru dimio i to dosta

XDonald

Vjerojatno je on i nekidan na 9ki dimio, nista novo...
Kamen, #191 i maslina  :)evil

LukaST

Danas je g.b. 259 osta u kvaru nasuprot pomočnog splitovog igrališta i maloprije je odveden u garažu.

NP-549

Kako su se pokazali ovi Classici G u odnosu na Citare ?
Koje vozači više vole, koji se manje kvare, s kojim je lakše smjenu odradit .....  ??

elez

Isto ti je to, kvarljivi su nenormalno, jedina (al vrlo mala) prednost Classica je malo jači motor u odnosu na Citara. Klime u jednom i drugom su zadovoljavajuće
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

man323

Jedna skupina vozača preferira City-e umisto Citara, Classici su se baš jako loše pokazali.

NP-549

S čim imaju problema ?  Baš konkretno motor ili ostale instalacije ?

man323

Imaju problema sa EDC-em od prvog dana. Nisu udobni, unutra klapuću jače nego Cityji ili Citari, imaju previše lufta na volanu i sl.

XDonald

Previse udaraca se osjeti u voznji, prekruti su. Sjedala su udobnija od starije serije SG313, a hvala Bogu i pouzdaniji su od njih pa nijedan nije dimio jos. Klima dobro hladi, kao i u Citarima također, puno bolje nego Cityji iz '07.
Jednom sam se vozio sa #258 kad je osta u kvaru, upalila se neka lampica, vozac ga ugasio i nije ga vise moga upalit - samo je vergla kljucem, ali nece da upali.

NP-549

Je li nekome poznato imaju li Prometovi Citari problema sa diferencijalima ?

man323

Citat: XDonald  u Ožujak 04, 2018, 17:30:44
upalila se neka lampica, vozac ga ugasio i nije ga vise moga upalit - samo je vergla kljucem, ali nece da upali.

Lampica je naznaka da je EDC zapamtio grešku pa samim time ne želi upaliti jer mu fali neki od parametara / senzora ili su vrijednosti van granica.

MAN truck bus

Na Zetovim kockicama se vrlo lako rješava problem EDC, samo isključi-uključi par puta i ide kao luda. ;D
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"