Panturist - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 00:39:00

mansg313

DVA NJIHOVA NEA NA AKZG

miky

Temsa Safari OS 231-IA, prije 2-3 dana u Dubrovniku, vozač divljak, rekao sam mu da ne može parkirati poviše hotela na autobusnoj stanici nego samo iskrcati putnike, a on mi rekao "ne seri". Zvao sam Policiju, ali ošito su svi policajci u ZG, pa nisu imali koga poslati. Taj vozaš je vjerovatno doveo strance, taj ne zaslužuje da vozi ni krave...Takvi će nam uništiti turizam.

man750

Nekad je Panturist imao vrlo kvalitetne vozace(gospodu), ali nekulturnih divljaka ima svuda ,nazalost .
Nadam se da je Panturistova ekipa koja je osamdesetih (Sanosi S315V) i devedesetih (citylineri i translineri) vozila u turizmu i dalje okosnica Panturista,a da je ponasanje tog vozaca samo iznimka.
Druga je prica sto hoteli nemaju prostor gdje bi se putnici iz autobusa mogli normalno iskrcati, a policija ne intervenira kad se rade prekrsaji.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

miky

Od tog hotela 400 m je parking i to još neplaćeni, naime od 26. 10. se ne naplaćuje parking na B.Kuku, samo plaćamo  mi što imamo mjesečne tariffe.

willysb

Danas na Panturistovom kolodvoru.

willysb

Danas na relaciji Sl.brod - Osijek. Slikano dolazak na ak osijek. Iako je gradski ali je ugodno voziti se u njemu.

zlikowszky

Citat: goran666  u Kolovoz 03, 2008, 23:20:26
neoplan malo nastradao dok je bio parkiran na benzinskoj. slikao driwer1

Tak mu i treba ak je parkirao na ulazu/izlazu na benzinsku.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

stipe15

Citat: willysb  u Studeni 11, 2008, 16:08:51
Danas na relaciji Sl.brod - Osijek. Slikano dolazak na ak osijek. Iako je gradski ali je ugodno voziti se u njemu.
To nije gradski autobus.To je prigradski Man SU313.

Neo

Jedna od mojih drazi firmi u Hrvatskoj, samo me ubi gledajuci kako ih Veolia utusi. Ja nisma primjetio da je i jedan novi bus dosao u Panturist otkako ih je Veolija kupila ili mi je mozda promaklo.
je zakon

erobuss

Neo, kupovali su, ali da su nešto previše nisu. Nakon preuzimanja kupili su nekoliko MAN-ova (ex Postbus Austria), a znam da su došle najmanje dvije Temse Safari HD i jedan Opalin.

Neo

Ma sve je to Ero sitno pogledaj sta rade druge firme po Hrvatskoj, vidi jednu Slavoniju bus ili Brione ovo je samo primjer. Panturist je prije preuzimanja od strane Veolia imao najjaci vozni park u Hrvatskoj sad ih se gotov i ne spominje.. Mislim opet moje misljenja... ;) Mozda sam malo razocaran sto ne vidim da Panturist  kupuje Neoplane... ;D ;D pa zato nisam primjetio da obnavljaju vozni park... 8) 8)
je zakon

svicar

Mozda je ovako dobro,netreba se zaduzi ti,pa onda joj,bitno je da se to radi postepeno,al sigurno.

Ima dosta toga gdjebi se moglo poraditi da posao bolje tece,ali biti ce prilika,kako vidim sada busevi obnavljaju i to temeljno.

Malo me cudi sto vozaci gorivo kupuju u CH na AC a ne u malom mjestu gdje je povoljnije( na AC 1.72 CHF a u mjestu 1.52 CHF sto je 0.20 CHF ili 1 kuna i na 300 litara dodje 300 kuna puta 8 krugova po mjesecu je vec neki iznos),vozaci kazu da im tu priznaju njihove OMV kartice i oni se drze onog,vezi konja gdjeti gazda kaze,pa makar odma uginuo.

Primjetim da su mnogi vozaci dosli iz kamiona u bus,barem dio ekipe koja vozi za CH;a ekipa se odprilike mjesecno mijenja.Kako se motor ne cuje,zujalica sa prevelike obrtaje se cesto javlja,izgovor je da pri zamjeni alternatora to je spusteno na 1600 obrtaja,a prije bilo oko 2000.To mozda i drzi vodu,pri 100km/h je bas 1600 o/min pa ga nemozes 7mom dobro zaljuljat da primi u 8-mu.
Inace sve pohvale,vozaci kravata,odjelo,uredni,pristojni,busevi cisti,samo tako,vidi se da je to Friganova skola a Francuzi samo nasljedili,neka tako i ostane,bitice i novih vozila.

tomo

Da čovjek ne povjeruje da se danas na liniji Osijek-Županja (via Đakovo-Vinkovci) pojavio OS-128-FU.... Bit će da je Temsa nešto zakazala iako je i ona bila "prinova" na ovoj relaciji..... dosta je više bilo onog OS-810-EN posebice u ove nadolezeće sve toplije dane s obzirom da mu je klima odavno krepala....

zlikowszky

Citat: Neo  u Prosinac 20, 2008, 15:12:40
.... Panturist je prije preuzimanja od strane Veolia imao najjaci vozni park u Hrvatskoj sad ih se gotov i ne spominje.. Mislim opet moje misljenja... ;) Mozda sam malo razocaran sto ne vidim da Panturist  kupuje Neoplane... ;D ;D pa zato nisam primjetio da obnavljaju vozni park... 8) 8)

Pa ne znam baš.....e sad ovisi što misliš po time "najjači", vjerojatno misliš na Neoplane, ali je bi ipak reko da je "Čazmatrans" bio najjači prijevoznik. Pa i po broju Neoplana, ako hoćeš.....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

np

koji dana vozi za CH i imali putnika?