Panturist - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 00:39:00

tomo

Jučer u 14h s polaskom za Zagreb Temsa OS-231-IA

np

prosle nedjelje otisa jedan bus panturista iz lucerna za osijek
potpuno prazan. nije imalo ni 5 putnika

busfan

Citat: np  u Svibanj 04, 2009, 14:16:12

Ako je polazak iz CH nedeljom onda nije ni cudo da nema putnika?

svicar

Citat: busfan  u Svibanj 05, 2009, 23:35:43
Citat: np  u Svibanj 04, 2009, 14:16:12

Ako je polazak iz CH nedeljom onda nije ni cudo da nema putnika?

Malo cudan nacin poslovanja Panturista i njegovog koperanta iz CH,ima jako los raspored kretanja.Tko ti nedeljom iz HR tako kasno krece  da budes ujutro rano u CH,svi manje vise dolaze do ponoci na odrediste,da ljudi mogu u ponedeljak stici na posao.Isto to krecanje nedeljom iz CH.... uz to je jos jedan prijevoznik vozi CH-HR(Baranja),koji sa Pantrisom nema nista i pokupi vrhnje

Vidjam Temsu na Zagrebu(bila je subota) i jednu u Baranji kako vrti,dali je ista nisam gledao plocice,znaimame kako su se pokazale,posto su relativno povoljne pri kupovini.

mate

Danas na AK Sl.Brod oko 13 sati dosao je kombi Fiat Ducato svicarskih registracija (St.Gallen) s Panturistovom tablom Osijek - Zurich...bila su dva vozaca (jedan je bio Panturistov, za drugog ne znam)...posto kombi nije imao nikakav natpis firme nisam znao ciji je...a i cudno je sve to bilo sto on nije stajao na peronu, nego je stajao na mjestu gdje inace stoje busevi koji trenutno su na odmoru...

svicar

Citat: mate  u Svibanj 19, 2009, 15:43:39
Danas na AK Sl.Brod oko 13 sati dosao je kombi Fiat Ducato svicarskih registracija (St.Gallen) s Panturistovom tablom Osijek - Zurich...bila su dva vozaca (jedan je bio Panturistov, za drugog ne znam)...posto kombi nije imao nikakav natpis firme nisam znao ciji je...a i cudno je sve to bilo sto on nije stajao na peronu, nego je stajao na mjestu gdje inace stoje busevi koji trenutno su na odmoru...
>Mozda je bus ostao u CH,posto je danas praznik pa naprave neku medju liniju,te dane ionako vozi gospodin Zelic.

malena

Pozzz!!! Jel ide tko od vas ove godine na Exit festival u Novi Sad? Ja idem (s Panturistom naravno:))) i jest da me čeka 10ak sati vožnje al meni je to uživancija! Jedva čekam! Svaka čast vozačima koji voze tako duge relacije a ostanu i ljubazni i duhoviti i budni:)))

malena

Relacija je Split-Sombor a ja idem iz Šibenika!! U 8 naveče ide iz Splita a oko 11 prijepodne idući dan je u Somboru. Pozzzz  ;)

malena

Je par puta me je bar u jednom smjeru dopala Vojvodina! Autobusi su im bili užas. Takve mi koristimo za međugradske linije ;D Nije ni čudo da su propali :-\ Nema do Panovih Neoplana ;D

busfan

Citat: malena  u Lipanj 04, 2009, 16:24:50
Je par puta me je bar u jednom smjeru dopala Vojvodina! Autobusi su im bili užas. Takve mi koristimo za međugradske linije ;D Nije ni čudo da su propali :-\ Nema do Panovih Neoplana ;D
Sorry na OT, samo Vojvodina je imala extra vozni park ali je propala iz drugih razloga... :-\
Jel neko drugi sad kooperant ili Pan vozi samostalno?

malena

Viđala sam bolje buseve od Vojvodine pa me čudi kako nas je na tako dugu relaciju dopao jedan od starijih autobusa. Sad tu relaciju vozi samo Panturist! Bogu hvala

tomo

OS-332-AT danas u 12h vozio liniju Vinkovci - Osijek  :) konačno neki neoplančić na ovoj liniji...

TomoM

Citat: PINTER  u Travanj 04, 2008, 18:00:53
Eeeee moj Krpane pa ti si stvarno neki Mossadovac .  Pa ni ja nisam znao da taj 0303 stoji tamo gdije je  ???
Evo ja sam okinuo pa ko živ ko mrtav ?! A ti garant si tajni kontrolor  " ubit će te driveri studentu jedan obični ?! " ::|

Šala mala ali stvarno sve znaš nisi mi baš jasan  :-\

Evo ti poklon nejasni Krpanu u vidu MB 0303 (  po meni  zadnja serija MB-a koji je još imao karizmu !!! )

Sjećam se ovog busa kad je kupljen. Mislim negdje oko 1998 otprilike. Mislim da je bio krem boje. I to sam išao na relaciji Donji Miholjac-Osijek. Ujutro u 6 je kretao, ali nažalost samo nekoliko dana.

1142007

Da li može slika man sl 202 od Panturista ?
Moj najdraži bus :
Sanos S 215 OS 866-BI GB 14