Deutsche Touring

Autor erobuss, Ožujak 16, 2008, 18:30:13

mate

Citat: damir050  u Travanj 05, 2010, 20:56:37
Citat: mate  u Travanj 02, 2010, 15:34:17
Citat: elvis  u Travanj 02, 2010, 15:30:30
Tablu nisam gledao posto sam zurio na AS,vidio sam samo Touring logo na vrhu table,a osim nje bila je i 3-osovinska Bova od Re-tours,takodjer za Touring,ona je dosla malo kasnije,nekih 10-ak minuta,tako da ce vjerovatno biti jedan od ta dva autobusa :-\

Hvala na informacijama, onda ce vjerojatno Re Toursova Bova to voziti posto oni uvijek subotom unazad zadnjih par mjeseci voze, osim ako ne bude toliko ljudi pa budu isla oba ;)

Mate Moram te Nazalost ispraviti , Naime Re - Tours u Zadnji 5 god  ne  vozi Liniju Sarajevo - Dortmund

Moram i ja tebe ispravit jer grijesis - ja sam unazad zadnjih nekoliko mjeseci vidao svake subote Re Toursove buseve na liniji Sarajevo - Dortmund, idi pogledaj u temu ReTours, di se jasno vidi koju liniju voze

damir050

Moguce je  da je taj Polazak bio u Petak , ili Utorak , jer  Centrotrans vozi Ponedeljak , Gore je  Utorak , vraca Srijedom u Cetvrtak je u Sarajevu , Petkom vozi Re - Tours , A ovi Subotom u 08:00

The_Dubster

redovno su u sarajevu. nisam baš neki ljubitelj bova, al me ova ostavila bez daha

i još jedna njihova malo starija

MILCHO

Evo još jednog u Sarajevu, nisam upratio koja je linija.

Slikano 01. 05. 2010.

damir050

Ako si  sliku  Uslikao prije 08:00 , a  to je bila  Subota  To je  linija  Re Toursa iz Hannovera Sarajevo - Dortmund

MILCHO

Citat: damir050  u Svibanj 04, 2010, 20:19:08
Ako si  sliku  Uslikao prije 08:00 , a  to je bila  Subota  To je  linija  Re Toursa iz Hannovera Sarajevo - Dortmund
Poslije podne sam slikao, inače odmara na jednom parkingu na Dobrinji 2 iza škole "Skender  Kulenović" odatle se uputio prema gradu.
Registracija je H-R 6657 a Mate je postavio sliku na str. 2 na liniji Sarajevo - Dortmund

damir050

Znam ja  dje on odmara ,a i spavaju u obliznjem motelu , nebi  sada da Reklamiram  firmu , a oni i peru Autobuse iza Terexove Pumpe na Dobrinji 5 

MILCHO

Bova H:R 6690 Viđen danas oko 12 kako odmara kod "Imzita"

tomo

Pula- Frankfurt  S317HDH

i S 415HDH

tomo

tomo

Muckenhausen Gangkofen

Merth - Reisen

Werner Reisen

mate

Danas u Sl.Brodu, vozio Touringovu liniju iz Frankfurta, neka vas ne zavara slika, i ja sam prvo mislio da su neki hodocasnici, ali u kasnijem razgovoru s vozacima i prometnikom sam saznao da su vozili za Touring

mate

Stern Tours danas na liniji Sarajevo - Dortmund

tomekk

Danas na A4 ode put Stuttgarta

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Ovo me je danas iznenadilo, na AK Sl.Brod

inace prvi puta ovaj bus vidim uzivo, i stvarno odlicno izgleda