Papić Tours, Split (ex POSA) [ST]

Autor maky, Ožujak 20, 2008, 01:02:33

Tomek

Da, ipak je prodan, ali motor u njemu je Mercedes  ;)

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

Slika nije nešto, ali vide se nove kromirane felge na Setri zbog kojih izgleda dva puta bolje

maky

Jel itko primjetio ovu tetu (RI-287-MZ)?

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Shole

Zar to još uopće vozi ?   Dobro ju sredio kolega Miljenko,  stavio mašnicu i prodao POSI.  Čudo neviđeno da se to još uvijek kotrlja s obzirom da je motor zaribo u Splitu čim je došla u Adriatic.  Onda je nešto iskemijo (po svom dobrom običaju) i uvalio ju u POSA - SPLIT pa nek oni misle.

netko

Citat: maky  u Travanj 28, 2011, 22:18:36
Jel itko primjetio ovu tetu (RI-287-MZ)?
http://i264.photobucket.com/albums/ii179/makyCRO/Autobusi%20-%20slike/DSC00097.jpg
Postoji još jedna ovakva,ako se nevaram(vidio nabrzinu u prolazu),uglavnom Setra je,kafene boje,ZG registracije!
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

COVIK

Danas u Splitu viđen crni MAN Lions prve generacije s ZG tablicama,ima  Posin logo sa strane buljimir
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

maky

Citat: COVIK  u Svibanj 07, 2011, 23:11:01
Danas u Splitu viđen crni MAN Lions prve generacije s ZG tablicama,ima  Posin logo sa strane buljimir
Mislim da bi to trebao biti onaj ex Posa što je bio crveni, pa prodan nekome u ZG, pa je sad opet kupljen, s time da je sad crne boje...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

Ovaj Sanos koliko mi se čini više nije u Pose i vozi neke radnike po ZG

Tomek

ex Herc Tours Neoplan Skyliner

Tomek

Setra koja još uvijek ima Ri tablice

Paško

Citat: COVIK  u Svibanj 07, 2011, 23:11:01
ZG-4199-DO

A vidim da dosad nitko nije spomenuo Iveco Daily-a ST-788-SE. ;) Pokušat ću ih slikat ovih dana.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Rekao sam jučer da ću ga slikat ovih dana, ali evo ga već danas.

ZG-4199-DO

Tomek

Paško