Papić Tours, Split (ex POSA) [ST]

Autor maky, Ožujak 20, 2008, 01:02:33

maky

Inače, ona 216HDS je novo opiturana, još je nismo  fotkali...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Evo je i u njihovoj garaži na Dračevcu, inače još uvik bez prednje registracije.

maky

Nema ni zadnju tablicu. Ukrali je mulci na ekskurziji, pa je bilo prijavljeno, pa su onda tablice pronađene i vraćene, ali onda su opet skinute jer je prijavljeno da su ukradene, pa treba čekat tu cijelu proceduru...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

Citat: maky  u Srpanj 04, 2010, 13:58:11
Nema ni zadnju tablicu. Ukrali je mulci na ekskurziji, pa je bilo prijavljeno, pa su onda tablice pronađene i vraćene, ali onda su opet skinute jer je prijavljeno da su ukradene, pa treba čekat tu cijelu proceduru...
dobar ti izvor!!!!!!!!!
bela lađa

tomo

Citat: troosovinac  u Srpanj 04, 2010, 14:02:26
Citat: maky  u Srpanj 04, 2010, 13:58:11
dobar ti izvor!!!!!!!!!
vraćene su tablice

mate

5AR

5AR

mate

COVIK

Citat: maky  u Kolovoz 20, 2008, 14:16:46
Dubravu za školski prijevoz još nemamo na forumu:

Ova Dubrava je kao nova ex Dalmacija Dugi Rat za prijevoz radnika gdje joj je nakon par mjeseci ugradjena klima i mercedesov motor,kasnije prodana "Astri" i vozila St-Omiš gdje se i zapalila (zadnji dio što i nije nešto novo na ovim busevima).
Nek me neko ispravi ako nisam u pravu.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

im

čini mi se da san u dračevcu vidio u njihovoj garaži skylinera ne da mislim nego sam siguran

Tomek

Tako je, Neoplan Skyliner koji su unajmili od Herc Toursa. To je onaj novosređeni bijeli, 99. god.

COVIK

Unajmljen??? Jesi li siguran da je u najmu,danas sam ga vidio i ima Posin logo sa strane,a čujem i da ima neku žestoku zvjer od motora.Zna li itko koji je motor u njemu?
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Majstor

Samo mi sudite pošteno !