Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

NP-549

Stručnjaci povuku istovremeno oba busa, a uopće im ne padne na pamet da onda za na drugu stranu grada uopće nema busa više od pola sata  (lin 7 - 34min, a 7A - 39min) iako upravo u to vrijeme završava školska nastava. 

Berlingo

Citat: NP-549  u Lipanj 12, 2011, 18:09:07
Baš me zanima čime ćemo mi vozit za par mjeseci kad ovu sirotinju od solo autobusa deremo nonstop.  Još bi oni i potrajali da ih vozi onaj ko ih duži, ali vozi ih svatko, a kad voze svi onda nikog nije briga.  Ko šta mene nmije briga za 412, tako nekog nije briga kad vozi moj bus.  A kad voziš svoj onda itekako vodiš računa o njemu jer ti je to tvoja kancelarija u kojoj radiš 8 sati, i naravno da ti je u interesu da ti je ugodno u njoj i da ti je ispravna
o-0
Definitivno nema veze s autobusima. A ja sutra idem u Zagreb. Koliko sam ja u kancelariji? A posalju oni mene i u Vinkovce. Tko ce mi platiti hotel? Krenes u ponoc, istovaris u Luzanima, ajmo dalje. Natovarim u Vinkovcima, napravim pauzu od sat, promjenim listic i ajmo nazad. Teski prekrsaj! Malo prije 20 sam na Viskovu. Ali i to smece od vozila( ispricavam se, to je iveco) je jako dobro, samo ga ja vozim, jedini se ja brinem o njemu! Jedan 477 (bez veze sam lupio) je bio bolji! Bila su 3 vozaca koja su ga duzila i brinula se o njemu. Kad ce to netko shvatiti? Sta ce se voziti za par godina? Bas me zanima!

Boki651

Ovo za 7a i 39 minuta bez busa na zapadu grada, sam tek sad primjetio. Činilo mi se da je ok rješena treća špica, a sad kad malo bolje pogledam, ovo je propust na kvadrat. Ne želim niti znati što se događa u tim busevima, kad je povratak iz škole.

Berlingo

Nisam vjerovao da ce se ovo ikad dogoditi. 106 na 20A!

ikar

A jučer ti je promaknuo 672 na 2A! Mislim da je to debitiranje zglobnih Connecta na toj liniji.

kico101

Glavno je da su SU240 na 1-ci. >hammer<
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Da ipak nije sve tako crno, moram pohvalit prometnika na Delti koji je jučer i danas radio srednju smjenu.  Za drugi dio prekidne dobio sam jučer u podne  602, a danas 600.  U 15 sati pitam da mi da nešto drugo jer idem u Mune u 15:20 pa da se jadni ljudi ne muče na drvenim stolicama više od sat vremena, a poslije imam i Tribalj u tablici.  Jučer mi je dao 673,  a danas 603.  Svaka čast. Danas stvarno nije bilo niš drugo, al barem su stolice plastične i bus je čisto ok za razliku od šesto

amalok.95

Berlingo

Citat: ikar  u Lipanj 14, 2011, 15:24:55
A jučer ti je promaknuo 672 na 2A! Mislim da je to debitiranje zglobnih Connecta na toj liniji.
Bio sam u Zagrebu. ;) Bili jesu u mojoj ulici takvi na posebnim voznjama ali na liniji stvarno nikad!

kico101

Citat: NP-549  u Lipanj 14, 2011, 18:52:00
Da ipak nije sve tako crno, moram pohvalit prometnika na Delti koji je jučer i danas radio srednju smjenu.  Za drugi dio prekidne dobio sam jučer u podne  602, a danas 600.  U 15 sati pitam da mi da nešto drugo jer idem u Mune u 15:20 pa da se jadni ljudi ne muče na drvenim stolicama više od sat vremena, a poslije imam i Tribalj u tablici.  Jučer mi je dao 673,  a danas 603.  Svaka čast. Danas stvarno nije bilo niš drugo, al barem su stolice plastične i bus je čisto ok za razliku od šesto
Konačno da je prihvaćen stav da ipak postoji razlika između, napr. linije 13 i linije 23. 412, 467 i slični ipak ne bi trebali ići u Tribalj, Mune, Pasjak. Naravno, očito je da je izbor vozila tanak, ali se ipak u većem broju slučajeva može napraviti dobar potez.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Kad je nekog briga za putnike i kad se pokaže malo inicijative sve je super. No danas toga nije bilo...
Zar je baš toliko teško bilo vidjeti kolika je navala na 10 i 10a, pa otkad se zna da je zadnji dan škole. 696 u 13:30 za Paveke je bio toliko krcat da ne bi ni igla stala. Mogla su se nać negdje dva zglobna busa...
Da, da...nema buseva  >hammer<
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tramvajac 92

Još malo i novo povećanje standarda..   :)evil

Berlingo

Ma ne lajite protiv Troleja. Super su. Istina, izgubili smo dvojku, ona sad vozi za Srdoce, ali smo dobili dugo ocekivano povecanje standarda s drugom linijom i to nakon nakon 20 (DVADESET) god! Ipak se dogodilo. Nikad ne treba odustati! Nije sad bitno kako 2A vozi svakih sat a 1A svakih 20 min. :)evil

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

shef

Jutros ugodno iznenađenje na desetki - 612. Ne znam otkad ga nisam vidio, a bogami ne pamtim kad se vozio; ima sigurno 5-6 godina.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic