Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

ikar

Dobro je dok još i vozi!

To je jedna od zadnjih smjena koja izlazi iz Garaže... A drugih autobusa nema.

putnik :)

A kako se pri kraju busa čuje kako mijenja brzine.,dobro da ne pukne nešto  ;D (ako je to to, valjda sam dobro skužio)

mivano

Jutros nije bilo autobusa linije 11 u 7:25 iz Saršona. Razlog: nepoznat
Mnogi su kasnili na posao/faks/u školu.
Naišao je 639 u 7:45 s Lokve (po rasporedu).
Prvi put u životu sam doživio da je gužva na tom polasku. Ljudi jedva ušli!

zvone16

Haha ja se već počinjem dobro privikavat da idem pješke  ;D Već u zadnjih mjesec dana je bilo bar 4 puta da ispomoć nije došla ... a normalna 26 koja je pokupila pola putnika sa prve stanice nije mogla više i šta će nego nastavit za grad, izgleda da se neko dobro zajebava ... Aj da je ljeto ili proljeće pa da nije tako hladno pa još mi nije bed do Škrljeva na onaj u  07 i 40 pa zakasnim sat vremena a ovako se smrzneš do gore i još imaš bar 30min pješke  >:(
ZvoneXp

Shole

I nitko, ali baš nitko neće zvat Trolej i žalit se, tužit, prijetit......  a kad jedan šofer iz bilo kojeg mjesta prigrada zaspi na prvu vožnju, odma je 10 prijava na stolu kod šefa.  Interesantna je ta stvar kako putnici NIKADA ne prijavljuju greške koje je uzrokovao prijevoznik, a svi su nabrušeni kad šofer nešto zezne.  Zašto se nije našao netko (ili još bolje više njih) pa zaprijetio kako će tužit da nije bilo 11-ice i kako je zakasnio na autobus za Zagreb, a imao je kupljenu kartu.  Odma bi bila direktiva kako nesmije ispast nijedna vožnja u prigradu, a ovako; pojeo vuk magare, i to vjerovatno već tisućito po redu, i nikom niš

kico101

Vidiš, nisi pročitao "Osnove managementa" gdje se u poglavlju 17, članak 23, paragraf 18 izričito navodi: "U slučaju nastupanja okolnosti koje nisu sukladne propisima, Uprava ne može preuzeti odgovornost", a poglavlje 17, članak 23, paragraf 19 kaže "Ukoliko se pokaže da za okolnosti koje nisu sukladne propisima Uprava mora snositi odgovornost, primijenjuje se poglavlje 17, članak 23, paragraf 18". U izdvojenom dijelu Osnova koje pokrivaju javni gradski prijevoz, postoji i paragraf 20 koji kaže "Vozač je uvijek kriv, ukoliko se ne dokaže suprotno. Dokazi koji ukazuju na suprotno neće se uvažiti". Točka. >hammer<
Btw, jutros uočen jedan SU240 na liniji 9. To je jaako važna linija. Vjerojatno bi prije vozio cicimici na 6-ci nego, recimo na 1A, ali to je samo moje mišljenje.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Da, primjetio sam i da je Opatijski 111 stalno na 1B, a po Grobniku patrolira 109, dok je iza Orijenta kod ambulante cijeli tjedan parkiran 412 na devetki.  Đe nestadoše ciccimiciji

kico101

Danas na 1B primijećen 110.
Razumijem da nema novaca, ali zar se zaista ne može naći  milijun-dva kuna za nekoliko minibusa koji su potrebni kao suho zlato. Pa makar na lizing. Ovo sa "praznim" polascima je već pomalo degutantno i stvarno narušava ugled nekad ozbiljne firme. Smatram da bi manja šteta bila da se ukine određen broj polazaka ( ako treba i linija koje nisu neophodne ), nego da ih imamo u voznom redu, a pojavljuju se kako kad.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Meni isto nije jasno zašto Autotrolej nije mogao kupit 3,4 Dailya koje je Autotrans prodavao (i prodao).  Malo su veći od Caccimalija, imaju klimu, webastor i retarder (ne svi), 15-ak tepeciranih siceva i bili bi ko rođeni za liniju 32 Lovran-Medveja,  36 Lovran-L.Draga,  kombinacija 15 i 15A na Grobniku,  a može komotno vozit i 4A, 5A i 5B jer nije tolika cirkulacija putnika odjednom.  Time bi se za male pare dobilo par autobusa i oslobodili bi se 112,111,110,109 koji mogu onda bit u pričuvi ili uletit povremeno na one školske po Viškovu ako nema buseva

Bari

Danas navodno nije bilo 10-ke u 13.15 iz Šoića, nisu svi mogli stati u kasniju 27-icu pa se kasnilo u školu i na posao. Također ujutro nije bilo 2-ke od 7.20 - 7.45 na Mrtvom kanalu u smjeru Trsata, no to je već opće poznata stvar.
KREPAT MA NE MOLAT !

MB Citaro

MAKI

588 15:15 Spinčići 587 15:20 Zlobin
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

Jučer je na toj vožnji za Zlobin bio 604, moram priznat bus je katastrofa, motor unutra ko da će se raspast, a kada ne dodaješ gas sve se trese i vibrira ko da će ce raspasti
ZvoneXp

ikar

Citat: MAKI  u Prosinac 07, 2011, 17:36:59

Svaki dan ne izlaze svi autobusi na liniju... Do kada će to trajati. Naravno u Novom Listu se ništa ne komentira, a u buduće će još manje pisati kad budu Linićevi puleni... Katastrofa!!!

Shole

Citat: MAKI  u Prosinac 07, 2011, 17:36:59

Ajde ova prva kombinacija i nije tako strašna, čak je i bolje da 18-icu u špici vozi bus sa puno stajaćih mjesta nego Regio.  Al ovo drugo je katastrofa.  Ja bi volio onog koji  je stavio 587 na tu liniju poslat da se drnda sat vremena na drvenim stolicama po onim rupama skroz do Zlobina.  Al da show bude kompletan, ta krametina od busa je prije toga bila na liniji Škalnica-Klana-Lisac, a poslije spomenutog Zlobina je išao za Ožlak  (smjena od 692).  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citat: ikar  u Prosinac 07, 2011, 21:07:22
Svaki dan ne izlaze svi autobusi na liniju... Do kada će to trajati. Naravno u Novom Listu se ništa ne komentira, a u buduće će još manje pisati kad budu Linićevi puleni... Katastrofa!!!

Bit će toga sve više i više.  Uopće se ne nazire kraj ovakvom radu Autotroleja,  dapače može samo bit gore sad kad oko 15-og budu godišnji tehnički za 35 buseva koji imaju 15-ak godina (621-650).  Vjerovatno nijedan neće proć od prve.  A da ne spominjem da i ono šta vozi je neispravno i po svim kriterijima nebi ni smjelo na cestu.  Al eto,  šefovi smjena su dobili naputak da "puštaju" sve buseve kao ispravne,  a jedini čovjek koji je radio ispravno i kojeg smo ovdje često spominjali (R.M.) je dobio šup kartu i sad je tamo neki obični mehaničarčić.