Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

ikar

A danas je 645 bio na 8ci. (Uz nezaobilazni 468 na 4)

ikar

Počela zamjena 7ca na solo, voze 467 i 470!

mivano

Jutros 652 išao za Lokvu u 10:45. Mjenjač mu nije u najboljem stanju.

ikar

Stvari trenutno ne funkcioniraju savršeno, dva conectora na 7ci upravo prošli prema gradu.

zvone16

Citaro opet nakon nekog vremena na 32 ali 702
ZvoneXp

shef

U redu, znam da se mora štedit i sve, ali 688 na dvojku na katolički i neposredno prije pravoslavnog blagdana...  >hammer<
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

ovo je klasična mina.  Sad čekaju tko će ić tužakati

MAKI

Da je meni vidjet tog specijalca koji je danas stavio 111 na 11 Vozišće.Ljudi jedva stali i visjeli po vratima.Na Manzzonijevoj bus jedva pokupio.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

NP-549

Bus je ispomoć redovnom u 16:10.  Ide u 16:07 sa Fiumare.  Dovoljno da pokupi 10/15 ljudi da bude manje redovnom

MB Citaro

na 7 zglobni zamijenjeni sa solo autobusima

Dino

na dvojci isto zamjene sa solo

mivano

Citat: NP-549  u Siječanj 15, 2013, 20:57:10
Bus je ispomoć redovnom u 16:10.  Ide u 16:07 sa Fiumare.  Dovoljno da pokupi 10/15 ljudi da bude manje redovnom
Neka bude tih ispomoći i u 14:10 i u 15:10, ako se može.

Boki651

Jedno pitanje za stručnjake, jutros u 05 h u Ćićarijskoj je dosta padao snijeg i bilo ga je na kolniku. Mislio sam da 7a neće ni doći, međutm prevario sam se. Točno na vrijeme je došao i krenuo i bez većih problema sišao niz ulicu do spoja s ulicom Hosti, koju je 10-ak minuta ranije prošla ralica. Radilo se o busu SU240, poslije njega su došla još dva busa istog modela, također bez većih problema prošli rotor i za grad.
Šta su SU240 bolji za snijeg od Conecta ili je stvar u vozačima koji ih voze? Jer kod slične situacije u prosincu, Conecto nije mogao van iz kružnog nikako, stalno je proklizavao.

ikar

Kažu iz grada da je Conecto jako loš po snijegu... SU240 nije najidealniji (motor na sredini) ali je puno bolje rješenje. Danas su na 7a sve SU240, Conecti su raspoređeni na ostale linije (i 7 - gdje nema problema kao na 7a).

ikar

Citat: mivano  u Siječanj 17, 2013, 12:08:19
Neka bude tih ispomoći i u 14:10 i u 15:10, ako se može.

Ispomoć tada je linija 4!!! Samo se ljudi sa Belvedera i Kozale moraju naučit korisiti liniju 4 koja tada ide svakih 9 minuta a ne zajebavaju vas sa Drenove i Saršona koji se tako nemožete ukrcat.