Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

zvone16

Citat: Ruske  u Lipanj 27, 2010, 02:15:27
naravno jer na 7A nikad nema guzve i jer je JADNA linija koja vozi svakih pol sata po danu >:(

ima guzve nekazem da nema i nije jadna linija budi sretan da ti vozi svakih pol sata sta bis da si kod mene na krasici poludio zakasnis na jedan pa cekas 1h sljedeci
ZvoneXp

Ruske

krasica je van rijeke, a kriz je u rijeci :o

Shole

I Viškovo je van Rijeke pa ima u špici buseva isto ko 7 i 7A zajedno

Boki651

Tu ide ona stara, koliko para, toliko muzike, očito Viškovo ima para.

Shole

Ajde nek je neko konačno pametno zaključio.  Očiti primjer je Kostrena i njihove 10/10A koje uvijek idu prazne, al idu jer ih je neko platio.  A 7A neide, a kad ide ide krcata jer nema ko platit jači standard !

Shole

Ruske

jutros je 7A bio pretrpan, voznja u 826 krenula je 3min kasnije, i poslije oko 1030 sam se vracao i bio je jos vise pretrpan...sta ti ljudi nisu culi za 6, 7? ufff, mislim da necu vise ic na fax busom

Boki651

Ništa čudno vozači ujutro kad krenu sa smjenom, cijeli dan hvataju tu istu, jučer je onaj u 1013 s Križa došao ispred indexa u 10:45, stajalo se na vratima, ali to je valjda poboljšanje standarda o kojem se priča.

Ruske

tocno, da! ja sam kod faxa oko 1030 jedva usao, zatvorio je vrata i skoro me prikljestio koliko je ljudi bilo

Bari

715 jučer na 10 ujutro dva đira napravio, a dan na liniji 10 završio 412. Još uvijek me glava boli od te vožnje  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

mivano

Ruske

boky, ajde vidi malo kad je pa da izracunamo, morat cu najvj do grada veceras, pa da ga ulovim bus123 :)evil

evo cirka izracunao (naravno ako je ovo sad bio 603, nisam stigao provjeriti, ali cini mi se da je (ako nema nijednu bijelu crtu iza ispod registracije, a i sicevi su mi se cinili ne-serijski):

SV KRIZ: 1252, 1414, 1539, 1700, 1818, 1936, 2054...
HOSTI: 1332, 1457, 1623, 1739, 1857, 2015, 2133...

prerano mi je u 1936 ic, a prekasno u 2054, hehe, al ulovit cu ja njega u 1936 onda najvj ;D

Ruske

ljudi jel to 470 na 7A? sad gledao baywatch i cujem zvuk SU220tke, izletim na prozor i ugledam mislim njega kako izlazi i nekog conecta kako ulazi na okretiste (smjena generacija)

je je, 470 je, ali po proracunima, ovo mu je zadnji puni krug sa sv. kriza, iduci put krece u 1620 i ide u garazu...nista, ostaje mi loviti 603ku ;D

MAKI

jos je 412 na 4 mi se cini
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni