Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Ruske

ja nisam mislio sad nego godinama unatrag i bude tako bar par puta godisnje...

ne govorim kad se kopa, posto razumjem onda probleme sve koje imaju vozaci...nego govorim kad je cista cesta i kad ne bi trebalo biti kasnjenja...zato mi je cudno kako ne dolaze na vrijeme, a koji put bi i pitao sofera kad krecete a on meni lijepo kaze za 5min ili slicno, dakle nije to onaj od prije koji kasni nego iduci...a ja uvijek dodem barem 3min prije na okretiste, a ako zakasnim ili ako sofer krene ranije sa okretista, onda se ja zaletim na 2. stanicu kod toplane i uvijek uhvatim...

tako da ovo sta ne dolaze svi mislim da je radi "preskakanja" a ne radi kasnjenja...bo

jedan_019

Shvaćam ja da se često dogode kašnjenja zbog gužvi na cesti. Tada se zareda nekoliko buseva i to je to, ali ovdje se radilo o jednom polasku manje (12:02), onaj slijedeći bus je krenuo na svoje vrijeme i kad se pita vozača zašto nema busa toliko dugo, on nema pojma jer je krenuo na svoje vrijeme (barem tako kažu). A što je najgore, polasci šestice u to vrijeme su svakih 15 minuta što je prestrašno, kad se preskoči jedan polazak nastane razmak i od čak 30 minuta pa i više.

Ruske

upravo ista situacija o cemu ja govorim, samo sta kad nema 7A onda je razmak 45min

Berlingo

Na zalost tocne informacije nemam, ali ovo mi je definitivno sumljivo. Sta je radio 107 na Viskovu u 17.50? Zar je moguce da je vozio Bezjake?

Ispricavam se na kvaliteti.

Shole

Lako moguće, al čudi me da nema tabelu fantomske linije 20A.  I ako smo već došli do toga da treba ić Master, onda bi prije išli 105 ili 106.  Bit će prije da je nešto drugo u pitanju.

Ruske

a sta je ovo drugo nego master?
ili ja nisam skuzio sta si htio rec...

Shole

107 je full oprema i on je samo za izvanredne voznje, dok su 5 i 6 obicni i logicno je da oni idu van ako vec treba.  Oni stariji (101,2,3) zovemo Trafik, iako je ustvari i to Master ali prastara serija

Ruske

MAKI

danas sam vidio 602 na 20
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Citat: MAKI  u Rujan 08, 2010, 14:52:45
Potvrdjujem! Ali meni se cini jos jutros da je bio na trojci. Da li je polazak iz grada u 7.20 prekidna? Jer ako je onda sam dobro vidio i poslje su ga povukli u prigrad.

ikar

Citat: Berlingo  u Rujan 08, 2010, 20:08:41
Citat: MAKI  u Rujan 08, 2010, 14:52:45
Potvrdjujem! Ali meni se cini jos jutros da je bio na trojci. Da li je polazak iz grada u 7.20 prekidna? Jer ako je onda sam dobro vidio i poslje su ga povukli u prigrad.

7.20 je prekidna.

Berlingo

Hvala kolega. Mislim da je sad puno toga jasnije. To je taj. vozio sam jutros iza njega. Imao je problema oko Morcica kod ljevog skretanja (zapravo isao je ravno a ja sam skretao u desno) radi kamiona Cistoce.

MAKI

krenuo je u 13:30 za Mavre
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

amalok.95

Jučer 455,500 na liniji 6 i 602 viđen u prigradu
Danas 585 viđen u prigradu u povratku na Piramidi na liniji 27

5AR

Citat: Shole  u Rujan 07, 2010, 23:52:39
Lako moguće, al čudi me da nema tabelu fantomske linije 20A.  I ako smo već došli do toga da treba ić Master, onda bi prije išli 105 ili 106.  Bit će prije da je nešto drugo u pitanju.
Jučer je bio 102 na 20A