Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Berlingo

Citat: ikar  u Rujan 27, 2010, 19:06:54
Neznam da li je netko primjetio, ali izgleda da na 2A večeras vozi zglobni Citaro...
Tu gdje ja stanujem ja sve vidim. Vidio sam ga na onom polasku u 7.24 i onda tek u 20.30 kad uopce nije imao korekcije jer je tad i dosao i odmah krenuo nazad. Valjda je bila neka guzva u gradu. Od kad postoji ova linija nikad ovakav bus tu nije bio cijeli dan. Jedino mi nije jasan displej jer nisam dobro vidio. Da li pise Zavidici ili Zavidovici? Da li je to ta Trolejova sifra 249?

MAKI

589  jest prigradski(tj.prigradska rezerva) tako da moze uskocit kad je manjak solo autobusa
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

412

Veterani 418 i 423 na liniji 32.  dupkom puni ;D
412

Bari

Citat: 412  u Rujan 29, 2010, 13:58:23
Veterani 418 i 423 na liniji 32.  dupkom puni ;D

418
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Da li je neobicno ili nije? Od kad je pocela skolska godina ja papamobil nisam vidio na 20A. E pa danas se pojavio 114.

Shole

Nisu imali nijednog ispravnog.  Na liniji 9 je ili Trafik ili solo bus

jedan_019

Turistički autobus danas oko 12 sati viđen u Čandekovoj, išao prema Krnjevu  :o

Boki651

jedan moj osvrt, tj. pitanje, kako hoćete. Zašto ujutro mora prvi polazak kasniti? Ajde shvaćam tijekom dana kad je gužva pa se kasni zbog prometa, ali u nedjeljno jutro prvi polazak kasni. Šta je takav problem u 5:05 napustiti garažu,da bi se stiglo krenuti sa Hosti u 5:20?

Ovako oni koji putuju, mogu se jedino pouzdati u se i  svoje kljuse, kako bi izreka rekla.

jedan_019

Kako nebi odudarali previše od svoga prosjeka kašnjenja, kasne i ujutro  :)
Ili možda ona jutarnja ekipica vozača koja tek kreće voziti, malo se počaste kavom i izgube se u vremenu... a nitko to ne nadgleda...  :'(

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

BARCODE

Citat: jedan_019  u Listopad 03, 2010, 18:20:47
Kako nebi odudarali previše od svoga prosjeka kašnjenja, kasne i ujutro  :)
Ili možda ona jutarnja ekipica vozača koja tek kreće voziti, malo se počaste kavom i izgube se u vremenu... a nitko to ne nadgleda...  :'(
Možda, a možda je i autobus u koji je vozač dobio na nalogu bio neispravan pa je morao tražiti drugi , a priprema je 10 min
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Boki651

Šta je svake nedjelje bus koji treba izaći iz garaže neispravan? ;D

Shole

Jel ovo sigurno i tvrdiš da svaku nedjelju prvi autobus kasni ?  BTW, šta ti pratiš cijeli dan polaske od 4:30-24:30 ?

Boki651

Kažem samo ono što znam za jutro, nekoliko navrata za redom se to događa uključujući i jutros. Teško je povjerovati da se baš svaki put bus pokvari.

A ne pratim ih uopće, nego po potrebi. A ovakve stvari lako upadnu u oči, kad si nedjelju rano ujutro u gradu i dođeš doma u 5:25, a već je u to doba trebao biti u Vukovarskoj na stanici, kod plodina, u smjeru grada naravno.

A događalo se da nekad uopće ne dođu na prvi polazak u ned ujutro, isto sam okusio na svojoj koži (a i sestra), a bilo mi je prilično hitno jer sam tada morao u Dubrovnik, i nije došao...
Ajd sad nije loše, kasni se al makar voze ;D

ikar

Ja vidio prvog za Hoste iz Garaže u 5.05 kod Slavice. Lako moguće da je bila gužva. Standardno je da nedjeljom prva sedmica sa Pehlina (prvi bus koji prolazi centrom za Vežicu) kasni sa Vežice.