Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Bari

Citat: ikar  u Listopad 24, 2010, 23:17:45
Neznam je li itko primjetio da se 647 mota po riječkom prigradu, to je zato što na liniji 36 sada vozi 648.

Zato imamo tebe  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Svako jutro ako idem u normalno doba na posao (ne idem ranije na put) vidim 2A u 7.24. Nekad moram procitati i GB da vidim sta vozi. Ali u srijedu ujutro je nesto jako bljestilo po Zavidicima. Neke je ljude i probudio. Hvala Autotroleju za taj potez! Veliko hvala!

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

Ruske

HAAAAAAAAAAA? nisam to vidio danas...vidio sam 598 590 652 (mislim, uglavnom neki konektor) i sad dalje nisam vidio...isuse, daj kad je, pa da napravim djir ;D

MAKI

kada u koje vrijeme vozi
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

Citat: mivano  u Listopad 28, 2010, 14:11:27
Citat: Bari  u Listopad 28, 2010, 14:04:56
678 na 7a 
ozbiljno ???  :o
ako si dobro vidio...ovo je već previše...a 600 guli umjesto 629  >:(

Bari

Oko 14.00 sati je prošao pored Orijentovog igrališta u smjeru grada, no nisam imao fotoaparat da ga slikam. I gradski šole ga je vozio sigurno.
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

prekidna s sv.križa krenuo u 15.10 ja se vozio s njim
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Boki651

Sad će brzo kod mene pa ću ga fotkati. Ovo se ne smije propustiti. Eto i dočekasmo i SL-283 ;D

EDIT. Nisam se naviknuo na njegov zvuk u naselju, pa mi je skoro promaknuo. Evo tri fotke, sve tri straga, dvije u Ćićarijskoj, a zadnja na odlasku iz ulice Hosti, crop.

kico101

Bravo, Boki, U ovakvim slučajevima, kvaliteta fotki i kadar nisu presudni. Fotke su antologijske, jer pokazuju ili prekretnicu u dijeljenju autobusa po gradu i prigradu ili totalni raspad sistema i prvi signal za nabavku novih. Treći razlog za ovo ja ne vidim.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Citat: kico101  u Listopad 28, 2010, 19:07:04
totalni raspad sistema i prvi signal za nabavku novih

Egzektli  ;)

Jutros sam ga vidio kako je išo iz Opatije na dnevni servis. Valjda nije prošo i prvom prilikom na cestu čim su ga osposobili  ;)

BARCODE

Moram dati kratki komentar na ovo i meni je čudno vidjeti ovaj bus na ovoj liniji, ali više se autotrolej ne djeli na grad i prgrad nego samo promet i svi rade sve pa tako i ovi autobusi završe na ovim linijama. Po meni nije u redu jer autobusi koji su namjenjeni za županijske linije voze u gradu i obrnuto svaki autobus je konstruiran za određenu namjenu pa bi tako trebalo i biti radi putnika njihove udobnosti i komfora dok putuju autobusom.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Ruske

Citat: Shole  u Listopad 28, 2010, 23:36:31
Osim što nije u redu da se ljudi drndaju sat vremena u 30 godina starim autobusima

a kao u redu je da se od sv kriza od teh faxa drnducka 40-45min (dosta cesto) isto u starim busevima? dosli smo i mi malo na svoje (nadam se da cu uletiti tako u jedan prigradski na 7A, kao ovo danas