Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Boki651

Kako sam i obećao išao sam u izvidnicu trasom, Ćićarijska, Hosti, Blažićevo u pravcu grada. Parkiranih auta NEMA, ali jedna velika kritika Rijekaprometu. Kako je moguće da očiste Ćićarijsku i dio ulice Hosti do Automarka, a dalje ugaženog snijega po cesti prema Blažićevu, kao u priči. Danas mi se nije činilo tako, ali kad se ide pješke, prizor je neshvatljiv, sve sam poslikao, ali fotke malo kasnije pod promet, da dođem sebi od ove hladnoće.
Naravno pozvali smo 0800 5100 i rečeno nam je da će netko izaći na teren. Novi snijeg ili ledena kiša, samo što nisu, a problema ko u priči, kako sutra u školu, na faks, posao, ako busa neće bit ni sutra. :-\

ikar

Citat: Boki651  u Prosinac 19, 2010, 18:05:26
kako sutra u školu, na faks, posao, ako busa neće bit ni sutra. :-\

Pješkobusom  ;)  Mene u petak nije iznevjerio. 1 sat 5 minuta Gornja Vežica - Podmurvice.

Bari

Na liniji 8 je bio minibus, mislim 109
Na liniji 2 viđeni 423, 454, 657, 466 do sada
KREPAT MA NE MOLAT !

Boki651

Kažu na Kanalu - Ri sve linije prometuju redovitim trasama. Da se smijem ili plačem? ;D

Boki651

Citat: Boki651  u Prosinac 19, 2010, 18:05:26
Kako sam i obećao išao sam u izvidnicu trasom, Ćićarijska, Hosti, Blažićevo u pravcu grada. Parkiranih auta NEMA, ali jedna velika kritika Rijekaprometu. Kako je moguće da očiste Ćićarijsku i dio ulice Hosti do Automarka, a dalje ugaženog snijega po cesti prema Blažićevu, kao u priči. Danas mi se nije činilo tako, ali kad se ide pješke, prizor je neshvatljiv, sve sam poslikao, ali fotke malo kasnije pod promet, da dođem sebi od ove hladnoće.
Naravno pozvali smo 0800 5100 i rečeno nam je da će netko izaći na teren.
Novi snijeg ili ledena kiša, samo što nisu, a problema ko u priči, kako sutra u školu, na faks, posao, ako busa neće bit ni sutra. :-\

Ipak naš poziv urodio plodom, maloprije prošla ralica, a došla iz smjera Blažićevo-Hosti-Ćićarijska. Samo tragično je da ljudi moraju zvati za čišćenje ceste, a cesta prva po prioritetima. Tri sata nakon poziva, došli su, bolje ikako nego nikako, ali to se ne može nazvati profesionalizmom.

Eto uvjeti postoje, hoćemo 7a u Hoste, ako može ralica, još joj je žlica daleko šira i svugdje je prošla bez problema, može i bus. 8-8

Ruske

berlingov voljeni

a ovo je 7A...vidi se koliko je usko na cesti...

i da, jel sutra isto voze ovi minibusevi? normalnim rasporedom? gdje je presjedanje? mrtvi kanal?

ikar

102 je danas vozio do okretišta 7ce. Sutra bi trebalo normalni autobusi vozit.

Berlingo

Dvojku veceras odvozili 497,423,436 i 454. Nesto sam razmisljao. Jutros su vozili solo conecti i poslje su zamjenjeni. Moje je misljenje da se to nebi dogodilo da veceras nije bio Halid na Trsatu, a opce je poznato da gdje god dodje taj uvijek napuni sve dvorane. Neznam, to je moje misljenje, da li mozda grjesim?

Ruske

Citat: ikar  u Prosinac 19, 2010, 23:45:20
102 je danas vozio do okretišta 7ce. Sutra bi trebalo normalni autobusi vozit.
nece 100% jer od zavoja onog 180° nakon predzadnje stanice do okretista ima sigurno 20tak auta parkirano sa strane, a neki kao sta gore slika prikazuje, su ostavili auto dosta prema sredini ceste...neznam ako bi conecto mogao proc, djeluje mi dosta usko...i ne vjerujem da ce micati aute, jer su neki zatrpani, kako je ralica prosla i "odvojila" ih od ceste, tj zasipala ih

zvone16

Citat: Ruske  u Prosinac 19, 2010, 23:33:25
berlingov voljeni
http://img208.imageshack.us/img208/5926/picture138y.jpg
Ljudi da vas pitam; od kada je 588 popravljen ?
ZvoneXp

Shole

A strašno je bio razbijen. Drugi branik i druga lijeva portela od fara. 2 sata posla.

Boki651

Jutros sam čuo jedan jedini bus, poslije toga zatišje. Je zna netko što se događa? Na webu nema nikakve obavijesti. :-\

Shole

Očito je da se nemože prolazit zbog malih auta, jer je temp valjda 10 stupnjeva i nema više ništa po cesti.

Boki651

Ipak voze, sad su prošla 2 za redom, očito negdje zaglavili. I dalje su u Troleju ovdje zimski uvjeti, samo Su-ovi na liniji

Shole

Bit će najprije da su zaglavili na kontra strani u Ratka Petrovića.  Lijepo se vidi na slici od sinoć kako su kvalitetno parkirani auti.