Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

zvone16

Citat: ikar  u Ožujak 15, 2011, 12:15:28
Citat: gizmo  u Ožujak 14, 2011, 23:59:41
Smjenu od 618 vozio regio 685,neznam dal je to bila slučajnost ili je promjenjeno nešto.A i vožnju za DIP Klanu umjesto 641 sam vidio da vozi 683.To još shvaćam,pošto je riječ o plaćenom prijevozu ali neće valjda i ispomoći za Opatiju vozit ti autobusi.Ne čini mi se to baš pametnim.

Od jučer 685 i 683 voze za DIP. Za 685 (večernji BIS nije problem, jer su i dosad uzimali zglobni bus), ali 683 će se morati izmjeniti početak drugog djela (BIS za Opatiju i krug na liniji 10 - ne može proći ispod magistrale u Randićima)

evo i slika (losa kvaliteta ali ipak se vidi )

ZvoneXp

ikar

Treba vidit da nije možda ostao bez klime :D (Podvožnjak Randići - znale su se i otkidat portele na normalnim autobusima)

shef

Uvijek može skrenut lijevo, pa na magistralu i u Šoiće iz obratnog smjera  ;D
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

A stanica koju preskače ?

ikar

Danas i na 2ci solo autobusi.

mivano

Boki651

Sinoć oko 23h kroz naselje u Ćićarijskoj prošao SL-283. Prepoznao sam ga po zvuku, izašao sam na balkon, ali nisam uspio skužit garažni broj. Mislio sam da je na 7a, no pogledao sam prema zadnjoj stanici 7a, tamo je već bio Conecto.
Kako display u MAN-a nije radio, tj nije ništa pisalo, zaključio sam da je to vožnja za D.I. Klana, ispravite me ako griješim. Stajao je na predzadnjoj stanici i iskrcao putnke.

Ajde to i nije neka vijest, ali ovo što slijedi je, maloprije u zgrade došao Regio, isto stao na predzadnjoj, još ga baš ne kužim po zvuku, pa nisam išao pogledati, mislio sam da je neki MAN-ov kamion, s obzirom da mi je gradilište nove ceste pod nosom, pa dnevno prođe masa kamiona.

Bilo mi je čudno da taj "kamion" stoji na stanici, pa sam onako bacio pogled kroz prozor, tek kad se udaljio i vidjeh da je Regio, opet g.br. nisam uhvatio.

Izgleda da D.I. Klana ima novu rutu, prije su išli preko igrališta, a sada kroz naselje. Kažem, ispravite me ako griješim.

ikar

DIP Klana se vozi kroz Hosti zato jer zbog radova ne može proći preko Drnjevića! Iz istog razloga liniju 3A vozi minibus!

643 je u pričuvi još od jeseni kada ga je na smjeni zamjenio 635!

mile

Danas popodne bio 589 na sedmici, je zamjenjivao neki bus il pofalilo zgobnjaka? ;D

Berlingo

Potvrdjujem od ljudi koji rade u Klani da se vozi kruzno kroz Hosti.

Lion

Danas u 13.55 regio krcao putnike na stanici preko puta igrališta Hosti. Nakon toga nastavio dalje u smjeru Morčića. Pretpostavljam da je bila vožnja DI Klana, garažni broj nisam vidio.
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

ikar

Citat: Lion  u Ožujak 24, 2011, 14:44:34
Danas u 13.55 regio krcao putnike na stanici preko puta igrališta Hosti. Nakon toga nastavio dalje u smjeru Morčića. Pretpostavljam da je bila vožnja DI Klana, garažni broj nisam vidio.

685 vozi od prošlog tjedna smjenu od 618 (DIP), 683 vozi smjenu od 641 za DIP. Danas je umjesto 683 vozio 643!

BTW - Pohvala glavnom prometniku (a možda su ga i vozači sami uzeli...) - 601 je već dva dana na 8A. Definitivno bolje nego da se vuče po 4ci i 7A, a ima duple stolice i samo jedno krilo prednjih vrata se otvaraju...

Shole

Malo mu je izgleda auspuh načet pa ima onaj pravi reski zvuk  :)evil

mivano

Citat: ikar  u Ožujak 24, 2011, 16:59:42

685 vozi od prošlog tjedna smjenu od 618 (DIP), 683 vozi smjenu od 641 za DIP. Danas je umjesto 683 vozio 643!

BTW - Pohvala glavnom prometniku (a možda su ga i vozači sami uzeli...) - 601 je već dva dana na 8A. Definitivno bolje nego da se vuče po 4ci i 7A, a ima duple stolice i samo jedno krilo prednjih vrata se otvaraju...
večeras je na 1

Berlingo

Nebi bas rekao. Tamo ne moze proci autobus. Ja se ne usudjujem tamo s Ivecom. Pokusat cu slikati sutra pa cete ocjeniti sami.