Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

MAKI

ma da znam nego svi se cude uđe jedna gospođa na Trsatu i pita da li je ovo osmica.I kaze da su sjedala udobna
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

S onakvim stolicama to su čisto OK busevi.  Mogli su u pokoji gradski ih također stavit al da zadržaju onaj raspored po 1 iza vozača.  Kad im se gume ispumpaju na 7 bara prilično udoban bus.  Naravno, asevi ih narukaju na preko 9 pa onda koda ima drvene kotače

MB Citaro

Je istina da je danas na 4 bio 644?

NP-549

Ja ga osobno nisam vidio, ali vrlo lako moguće jer su oni na desetki vozili 640 cijeli dan, a umjesto njega je na prekidnoj bio 412.

Al me zanima jedna druga stvar:  zašto se opet rade razlike grad/prigrad iako to službeno sad spada po jedno (promet) ?  644 može na četvorku, 636 može za Grbce, iako je 412 bio na nekoj  prekidnoj koja završava u 15:30.  Neka je bio 644, bolje nego da se drndaju u onoj kanti, ali zašto je u petak 467 najprije išao u Brgud pa u grad pa u Mune,  412 za Pasjak već X puta i 468 na Zlobin a u garaži leže 3 conecta.  Zašto mi u grad možemo dat dobre buseve za one 3 minute kolko se putnici voze (da ne kažem da u gradu vozač vozi oko 6 sati, a u prigradu 9 ili više),  ali nesmijemo uzet od njih dobar bus pa nek se naši putnici drndaju sat, sat i 15 u baji od busa.   Naravno, o Citaru na 32 nećemo ni govorit to je SF.  Neki dan je išao 606 za Lovran ujutro

MAKI

da na 4 je bio 644

a ostalo da ne pricam

500 na 6
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Boki651

Ja sam 644 vidio danas na Kozali, naravno display 4 Brašćine  ;D

Ruske

kico101

639 večeras viđen na 1A.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Sad me može iznenaditi samo 713 na 5a ;)

MB Citaro

Danas ujutro 500 na 1a a kasnije sam ga vidio na krnjevu vozi liniju 32, naprijed piše 32 a iza 1a.

MAKI

Valjda je šole zaboravio skinut 1A.
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

amalok.95

Da to je opči kaos Trolej skida registracije na odličnim autobusima ko što su 452,564 a onda se nema autobusa
ono što me iznenadilo je to što sam otprilike prije tjedan illi dva na 1A vidio 619 čak sam snjim napravio krug do M.Drage i nazad do Fiumare
a ja mislim da je u ponedjeljak 642 bio na 1A. A ono što je još bolje Garaža je bila prazna u Ponedjeljak na 2A 663
u garaži jedino 592 šta je tužno mislili su ga stavit na 4 što je nemoguče pa je 592 išao na 2A a 663 na 4
ono što želim reči je to da prigrad može napravit reorganizacije na linijama i oni autobusi koji ostanu u grad na solo linije
tako bi 1,2,2A,5,6,7 imali uvjek gradske monotrale a solo linije ako fale solo autobusi naravno uzet od prigrada
ako su mogli 619.642 bit na 1A kad su falili autobusi to znači da i ostali mogu bit na 3,4,..itd

Shole

634 i 636 su već bili na 3.  Imaš linije koje su po karakteristikama strogo gradske (4, 7A) i imaš ostale (1A, 2A, 3A, 5A, 8) na kojima možeš očekivat zalutali prigradski bus ako je sila. Na 7A nećeš vidit prigradski upravo zato jer se izvrši pretumbacija.  Ovaj tamo , a onaj ovamo i stvar riješena

Ruske

nazalost...rado bi da se voznem koji put u lionu nekom ::|

Boki651

Pa i na 4 je zalutao 644, a strogo je gradska linija ;D

EDIT: Danas na 7a 468