Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

ikar

Danas nitko ništa ne piše - 643 na 6ci sa neispravnim žmigavcem (Desni žmigavci, svi - prednji, zadnji i bočni, svjetle cijelo vrijeme bez obzira što nisu uključeni), dok je na 2ci 627. Glavno da su na 7A di Konektori.

shef

Ma daj muka mi je prvo šta sam jutros vidio 590 na 2. Pametnom dosta.
Hoće li ovom cirkusu jednom doći kraj?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Cijelu zimu su monotrali da bi sad na proljeće se pojavili solo i to prigradski na 2

Berlingo

I taj 627 ne izgleda dobro po noci kad ocekujes autobus. Radi se o displeju. Naprijed se Trsat jedva vidi. Brojke 2 nema. S boka ima brojka ali se ne vidi gdje vozi. Od iza se jedva vidi brojka. Ma gdje su ona zlatna vremena kad su vozaci i nedjeljom vozili ono sta duze? Ovo je grozno.

ikar

Kriza se nastavlja. Već neko vrijeme koliko čujem na prekidnoj jedinici vozi solo bus, a u zadnje vrijeme na prekidnoj/-ima šestici/-ama! Jutros 470 prvi dio prekidne 6ce!

Shole

Vidio jutros monotral kako izlazi s Delte i ide na liniju 10.  Kolko mi je poznato, više ih ne šalju na desetku osim u iznimnim situacijama (čitaj: nemaju niš drugo).  Iza njega ostala prazna Delta.  Samo dva bijela minibusa

Berlingo

A na liniji 15 vozio neki Master, cini mi se 103, ako sam dobro vidio naopako u retrovizoru.

Berlingo

Mozda ja nisam dobro upucen ili ne citam dobro forum. Danas u 14.10 na 18B iz pravca Kastva je dosao GB 500. Ja sam bio uvjeren da je dvojka, zato slike nema.

little-perfect-fairy

Danas na Delti bio 655.. Vozio je liniju 13 u 14.20h..

Shole

Vidio ga i ja jutros 2 puta i po svemu ispada da je cijeli dan vozio smjenu od 644 (ex samo Šoići, sad mješano)

zvone16

Da, slikao sam neki Connecto koji je vozio bio 27.
ZvoneXp

Berlingo

Mene danas nije bilo u gradu. Dobio sam dojavu da je na dvojci vidjen 670, naravno, ako se kolega nije salio. No sta je tu radio 651? Taj je vidjen veceras.

amalok.95

ikar

A jutros i 666 na 5:35 Šoići i BIS-u u 7:05 sa Krasice.

Popodne 651 umjesto 608 (Bivša 611)

zvone16

Točno, drugi put u životu sam se vozio u tom 651 jedino prikolica jako iritantna u vožnji, svako malo skačeš po busu.
ZvoneXp