Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

ikar

Citat: Ruske  u Siječanj 16, 2011, 12:47:57
krenuo je u 10:40, najvj iduce kretanje je imao u 12:01, a sad iduce mu je u 13:21 po nekim mojim racunima...

Snimi ga kad ti je već pod nosom.

BTW - 607 na liniji 6.

Ruske

640 je...nisam stigao slikati, budem probao u 16 izac i sliknuti

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Sada se vikendom autobusi sa smjena "u2" koji noće vani povlače u garažu. Zato možemo viditi 689, 690, 695 itd. na 32 subotom i nedjeljom.

Boki651

640 sam vidio ali ga nisam fotografirao, nisam mogao naći aparat ;D

Ruske

sliknuo sam ja nesto, nisu neke slike...nisam ga mogao od naprijed slikati, posto sam zakasnio kad je vec krenuo sa okretista, a u voznji okretati se iza nije pametno ;D

galerija:

http://img713.imageshack.us/g/tndsc05371.jpg/

ikar

Slučajno ili ne, danas su na 7ci svi autobusi sa pogonom na srednjoj osovini (stari manovi i prvi automatici). Strah je vrag!

Boki651

Opet panika bezveze. Ako nešto i bude, bit će noćas u obliku 1 cm. Uz ovakvu buru nema šanse za nešto konkretnije.

ikar

Citat: Boki651  u Siječanj 20, 2011, 11:20:40
Opet panika bezveze. Ako nešto i bude, bit će noćas u obliku 1 cm. Uz ovakvu buru nema šanse za nešto konkretnije.

Bezvezna panika ili ne, u svakom slučaju prometnika ništa ne košta ako promjeni, a puno ga može koštat ako ne promijeni i dođe izvanredna situacija  ;)

Kako bi to Englezi rekli: "...better to be safe than sorry!"

Boki651

Ne znam šta bi to moglo biti, neki blizzard iznenadni, kao u SAD, na 4,7°C i 55% vlage. ;D

Shole

Nije Autotrolej momčad Forumle 1 pa da imaju svog meteorologa.  Već par dana na TV-u i radiju najavljuju snijeg i ljudi se pripremili barem donekle, zlu ne trebalo.  Da ih boli briga pa da večeras 3 nova Citara zaglave na Pehlinu onda biste ponovo srali kako tjedan dana najavljuju snijeg a oni šalju monotrale na sedmicu.  Malo smirite tenzije, i ne kometirajte i ne pljute samo zato da bi pljuvali.  Kako god da oni naprave, vama nevalja

Boki651

Shole, po ovom tvom postu, dalo bi se pričati, tko treba smiriti tenzije. Ja sam samo rekao na temelju iskustva u ovakvim situacijama da od snijega neće biti ništa, nikoga nisam pljuvao. Ako ga i bude, bit će nošen burom u kasno navečer i u noći kad busevi budu u garaži. Prvo nauči komunicirati, pa mi se onda obraćaj, jer nisam siguran da smo zajedno ovce čuvali.

Ja ovdje nikoga od članova ne vrijeđam, a to što si moderator, ti ne daje pravo da vrijeđaš druge. Ovo ti i nije prvi put kad sam ja u pitanju. I BTW vi moderatori, mogli bi se malo spustiti na zemlju, ja sam bio dugo godina Administrator na jednom drugom forumu, pa se nisam ponašao poput Boga. Vama se ne smije ništa reći, odmah banirate.

Ruske

Citat: Boki651  u Siječanj 20, 2011, 13:05:53
Shole, po ovom tvom postu, dalo bi se pričati, tko treba smiriti tenzije. Ja sam samo rekao na temelju iskustva u ovakvim situacijama da od snijega neće biti ništa, nikoga nisam pljuvao. Ako ga i bude, bit će nošen burom u kasno navečer i u noći kad busevi budu u garaži. Prvo nauči komunicirati, pa mi se onda obraćaj, jer nisam siguran da smo zajedno ovce čuvali.

Ja ovdje nikoga od članova ne vrijeđam, a to što si moderator, ti ne daje pravo da vrijeđaš druge. Ovo ti i nije prvi put kad sam ja u pitanju. I BTW vi moderatori, mogli bi se malo spustiti na zemlju, ja sam bio dugo godina Administrator na jednom drugom forumu, pa se nisam ponašao poput Boga. Vama se ne smije ništa reći, odmah banirate.

post je na mjestu - slazem se

Shole

Piše lijepo u pravilima da se odluke i potezi moderatora ne komentiraju, a to bi ti trebao znat pošto si negdje administrator.
Drugo, ja stvarno ne vidim u čemu je problem.  Zar moram ponovo objašnjavat !?  Nema problema, idem još jednom (al zadnji put):

situacija 1 od pred otprilike mjesec dana:  par dana se najavljuju velike obnorine (snježne) u Primorju, zahlađenje bla bla bla.....  Autotroleja se po svom dobrom starom običaju to ne tiče, i dolazi taj dan, snijega ko u priči novi monotrali (motor u prikolici) zablokirali pola grada.  Drvlje i kamenje ( s razlogom) sa svih strana  po rukovodstvu, prometnicima, glasnogovornici, direktoru.....
Zakazali svi od reda, na svim nivoima.

situacija 2
ponovne najave snježnih oborina na sjevernom Jadranu par dana unaprijed.  Autotrolej sluša redovno prognoze i kritični dan umjesto novih autobusa šalje stare krame na liniju 7 da se nebi ponovili isti problemi.  Ali, javljaju se pojedinici koji su stručnjaci za vremenske (ne)prilike ( i svaka im čast na tome, ne razumije se svako u te stvari), al oni valjda očekuju sa su SVI na ovom svijetu stručnjaci po tom pitanju, i kritiziraju potez prometnog osoblja, jer je temperatura nedovoljinh 4 stupnja i nema tendenciju pada na nadmorskim visininama ispod XXX metara. Osim toga, jak je sjevero-istočni vjetar s udarima od X čvorova i ono malo možebitnog snijega će odnijet tako da je vrlo mala vjerovatnost za ozbiljnije vremenske neprilike i probleme u prometu.  
Dragi moj Boki651, uz dužno poštovanje, zar ti stvarno očekuješ da netko u Autotroleju ovako detaljno analizira vremenske prognoze i trenutne situacije iz sata u sat kao da nema dovoljno drugog posla? Zar nije dovoljno što su se na kritične linije na vrijeme poslala stara kola koja imaju puuuuno manju vjerovatnost problema?  Budimo realni i nemojmo sad ovdje cjepidlačit

Boki651

OK ok, spustimo loptu, znam da se poslije 661 puše na hladno, ja sam samo rekao da od snijega neće biti ništa, a napalo me se u smislu tko sam to ja da pričam gluposti, nisam ismijavao Autotrolej niti rukovodstvo. A snijega u Rijeci nema, ima ga van grada na istočnim predjelima, ali bura je gotovo orkanska tako da sumnjam da će igdje nastat pokrivač...

Ubuduće nek se zna, da su moje opaske dobronamjerne, a ne kako bih se naslađivao nečijim potezima. Toliko od mene...