Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

kico101

Ako 649 na 8 još i može proć, solo Conecto na 32 mi je teže shvatit. Ono što osobno vidim je da je prosjek putnika subotom sasvim dovoljan da solidno popuni zglobnog, a ne vjerujem da je potrošnja goriva o345G znatno veća od solo verzije. Ako se ne varam, prošle nedjelje su solo zamjenjivani sa zglobnima tijekom  poslijepodneva, jer su ovi prvi pucali po šavovima. Opterećivanjem solo vozila kako se čini u zadnje vrijeme, uskoro možemo očekivati punjenje parkinga kod Mesokombinata. U čemu je kvaka? ???

EDIT: Evo Shef me pretekao u fotofinishu. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Tomek

Autotrolej većinom pratim preko ovog foruma, ali pratim ga tako već par godina i ovo što vidim je stvarno propast javnog gradskog prijevoza u Rijeci.. Pa ako je takva kriza da oni moraju zglobne autobuse mjenjati solo vozilima koja su onda pretrpana, onda stvarno nemamo o čemu razgovarati, zovite nekog drugog prijevoznika... A o uništavanju pretrpanih vozila ne treba trošiti ni riječi.

Klanaman

Vidim da većina kolega forumaša negoduje zbog ove zamijene zglobnih autobusa solo autobusima. Evo mog prijedloga. Pustimo 2 mjeseca nek Trolej radi to što radi pa onda zamolimo Glasnogovornicu da nam ako je u mogućnosti da podatke o potrošnji goriva u 1. i 2. mjesecu 2010 i 1. i 2. mjesecu ove godine. Baš me zanima razlika.

Boki651

Ma neki solo Conecti klapaju iznutra kao da su stari 40 godina. Jednostavno su autobusi preopterećeni, proizvođač sigurno nije zamislio zadnju stubu na vratima kao prostor za stajanje.

shef

Za mene prva slobodna nedjelja nakon ne znam koliko vremena. Moram reći da sam jako jaaaako iznenađen. Praktično nisam uspio vidjet niti jedan jedini zglobni autobus osim maškaranog 670 na dvojki.
Ovo je jedan eksperiment koji će se nadam se što prije okončati. Ružno je gledati kako rade laktovi u prepunom 605 na 6. Nije bolje ni na drugim jačim linijama. Ok, zanimljivost je jedan 102 na 3a, ali opet Classici na 32...

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Citat: Klanaman  u Siječanj 22, 2011, 23:58:14
Citat: Tomek  u Siječanj 22, 2011, 21:18:52
Autotrolej većinom pratim preko ovog foruma, ali pratim ga tako već par godina i ovo što vidim je stvarno propast javnog gradskog prijevoza u Rijeci.. Pa ako je takva kriza da oni moraju zglobne autobuse mjenjati solo vozilima koja su onda pretrpana, onda stvarno nemamo o čemu razgovarati, zovite nekog drugog prijevoznika... A o uništavanju pretrpanih vozila ne treba trošiti ni riječi.

Vidim da većina kolega forumaša negoduje zbog ove zamijene zglobnih autobusa solo autobusima. Evo mog prijedloga. Pustimo 2 mjeseca nek Trolej radi to što radi pa onda zamolimo Glasnogovornicu da nam ako je u mogućnosti da podatke o potrošnji goriva u 1. i 2. mjesecu 2010 i 1. i 2. mjesecu ove godine. Baš me zanima razlika.

Osim potrošnje goriva, nabere se nešto sitno i tako da se vozačima ne plaća dodatak za monotral.  Sve u svemu jako mala ušteda a ova sirotinja od solo buseva će se razjeee do kraja.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

little-perfect-fairy

danas na liniji 4 viđen 642! Evo i slike!

Ruske

Shole

Ode 3%, displej nije okrenut

SARI

Ma daj?! Zbog toga?! :o

little-perfect-fairy

Ma daj.. na liniji 4 rijetko na kojem displayu pise "4 Fiumara", skoro uvijek je samo "4 Brašćine"

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

amalok.95

little-perfect-fairy

Citat: zvone16  u Veljača 02, 2011, 15:06:06
608 mjenjao 694 neznam sta je sa 694 onda u 14 i 10 na 25 bio neki su240 sa drvenim stolicama nisam vidio koi umjesto 610

590 umjesto 610.. iz dobrih razloga!