Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

zvone16

a neznam, ali opet da je tako dugo nema ono.
ZvoneXp

Mirta

Nikad ne reci:"Nikad!".

ikar

zvone16

Danas 601 na 9, ( eh sec prije si poslao )
ZvoneXp

Boki651

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Nedjelja nije nikakvo mjerilo

gizmo

Smjenu od 618 vozio regio 685,neznam dal je to bila slučajnost ili je promjenjeno nešto.A i vožnju za DIP Klanu umjesto 641 sam vidio da vozi 683.To još shvaćam,pošto je riječ o plaćenom prijevozu ali neće valjda i ispomoći za Opatiju vozit ti autobusi.Ne čini mi se to baš pametnim.

zvone16

ZvoneXp

ikar

Citat: gizmo  u Ožujak 14, 2011, 23:59:41
Smjenu od 618 vozio regio 685,neznam dal je to bila slučajnost ili je promjenjeno nešto.A i vožnju za DIP Klanu umjesto 641 sam vidio da vozi 683.To još shvaćam,pošto je riječ o plaćenom prijevozu ali neće valjda i ispomoći za Opatiju vozit ti autobusi.Ne čini mi se to baš pametnim.

Od jučer 685 i 683 voze za DIP. Za 685 (večernji BIS nije problem, jer su i dosad uzimali zglobni bus), ali 683 će se morati izmjeniti početak drugog djela (BIS za Opatiju i krug na liniji 10 - ne može proći ispod magistrale u Randićima)

Shole

A i stim šoićima samo komplikacije.  Općina neda da im monotral prolazi gornjom cestom, Regio nemože proć jer je prenisko most ....
Al imamo mi sposobnu Tehnologiju. rješit će oni to  good_boy
...
..
..
..
..
..
...
...
...
vjerovatno na način da svatko ko vozi monotral ili Regio a ima Šoiće, za taj krug uzme drugi solo bus i problem rješen. Ipak je prekomplicirano zamjenit krugove. Baš me zanima kako bi njima bilo da se moraju seljakat non stop iz busa u bus sa stvarima.

ikar

Citat: Shole  u Ožujak 15, 2011, 12:36:08
Baš me zanima kako bi njima bilo da se moraju seljakat non stop iz busa u bus sa stvarima.

Iz kancelarije u kancelariju :D

Shole

Ajde gospodine X.X. pokupite sve sa vašeg stola i preselite se u kancelariju preko ceste (po kiši).
Al ona kancelarija nema grijanje!?
Nema veze, odite tamo, raspakirajte se, nastavite sa svojim poslom, i onda se za 45 minuta opet spakirajte i dodjite natrag u ovu kancelariju.

Eee, ne da bi završili u novinama zbog mobinga, nego bi dotični se valda žalili vladi, saboru i Strasbourgu zbog kršenja ljudskih  prava.  Naravno kad su vozači u pitanju onda to uopće nije važno

tramvajac 92

Zar nije prednost prigradskog sistema vođenja linija da vozila u pauzi uskaču na druge linije? Jer ako je onda (bi) se takvi problemi jednostavno rješavaju..
Shole, 'like' za <-sliku

ikar

Zato i idu polasci na tim linijama (10, 10A, 18B) iako nema prevelike potrebe za zglobnim autobusom...