Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

MAKI

611 i 612 su bili ovaj tjedan neki dan na 2 ne sjecam se koji dan,
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Evo prodje nedjelja i vidio sam tek navecer ono sta me zanima. Na dvojci samo conecto. Ali nesto mi nikako nije jasno. Jedini monotral je opet bio 670. Moje prvo pitanje bi bilo zasto ga toliko forsiraju, kao da on nije zasluzio da se malo odmori? A drugo, hoce li on kad vidjeti neku drugu liniju gdje voze monotrali? Pa vec i ptice u mojem dijelu grada su se naucile na njega. Naravno, ovo nije kritika, ovo je samo pitanje.

ikar

Smije samo na linije 2 i 6! Na 6ci je bio par puta samo...

Berlingo

Ne kuzim to. Ako ga toliko cuvaju mogao bi bez problema na linije 1 i 5. Sedmica je vec problem. Ili postoji kakav drugi razlog. A na sestici sam ga ja vidio uistinu samo 2 puta. Cak su ga ljudi iz M.O. Podvezica slikali, ali ne mogu to sad vise pronaci.

ikar

Na sedmici su malo veće šanse da ga se razbije, ali kao da su na Srdočima svi zlato... U zadnje vrijeme više se razbija po zadnjim dvojkama vikendom nego po 7ci...

MAKI

Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Berlingo

Nisam nikud mrdnuo iz svog dijela grada. Vidio zglobne na dvojci i na 32. Kakve su danas bile druge linije? Da, vidio i solo kola na 1.

kico101

Solo na 1-ci su sasvim normalna pojava i radnim danom ( iza 5 ) i subotom, a nedjeljom možemo samo očekivati novosti tipa 108,109,....
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Opet manjak kola - 601 na 9ci.

gizmo

Opet manjak solo buseva-656 u 12.30 na 11

ikar

Vozio je i kasnije - 15.15 Spinčići. A u međuvremenu drugi dio prekidne na 3 vozio je 689. I 667 drugi dio prekidne na 5, a 455 vozi na 1A.

zvone16

Imam pitanje jedno zašto do nedavno 689 su uredno vozili koi ga duže, a od prie koi mjesec bus je ispravan ali ga tu i tamo voze oni koi su ga inače dužili.
ZvoneXp

1A

Citat: zvone16  u Svibanj 02, 2011, 19:36:41
Imam pitanje jedno zašto do nedavno 689 su uredno vozili koi ga duže, a od prie koi mjesec bus je ispravan ali ga tu i tamo voze oni koi su ga inače dužili.

Isprike svima i na offtopicu i na kritiziranju moderatora. (posebice Shole)

Ali ti si stvarno glup.

kico101

Prije nego li počnem brisati sve postove koji sadrže vrijeđanja po bilo kojoj osnovi, možda je zvone 16 ( na svoj osobit način ) želio zapitati ovo:
"Zašto su do nedavno autobus gbr 689 vozili isključivo ljudi koji ga duže ( a zna se koliko ih je i koji su ), a sada ga voze razni vozači, a ponajmanje oni koji su ga donedavno dužili".
Možda čovjek nije najbolji u pravopisu, ali nam to ne daje za pravo da ga vrijeđamo.
Zvone, poradi na pravopisu ( barem malo-nije teško ) i svima će nam biti lakše. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

MAKI

Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna